babaannesi aradı oğluşumun dişi görünmüşş ay çok duygulandım
Gözunuzaydın.darısı bızım egişimize.dış bugdayı yapıcakmısınız?
Hadi gözün aydın canım ben kendim görmüştüm ilk ama ilk görene hediye alınırmış he he :))ya da ilk gören mi alıyordu ööle bişeyler var akannehir
filizcim gözün aydın, benim kızın dişleri geç çıkacak sanırım....
filiz gozunaydin
su cocuklar agrisiz sizisiz cikarirlar insallah geri kalan dislerini
ben oglen gittim noldu 5 dakka emdi emmedi uyudu yine goremedim sevemedim
aksama sakliyorum kendimi
sizin bebeklerde yeni saatten etkilendiler mi
alinin uyku saati direk 1 saat kaymis oldu
ebru gece 1:20 de uyudu:) yatarken etkilenmedide sabah anneme bıraktıgımdan yatagından daha erken cıktı kuzum
filiz ilk görmek isterdin elbet ama napalım akşama çalışan anne olmanın zorlugu
canım benim senin bebişede benim bebişede tüm bebişlerede çok çok geçmiş olsun İnşallah hemencecik iyileşirler ve bir daha hastalanmazlar...kıyamam ya çok küçüklerayy canım geçmiş olsun yaaa grup kurcam ya atopikler die canım bizim drr. Maalesef ergenliğe kadar sürecek bi durum dio yediklerini dikkatle takip ediom ne dokunur die ama bi anda çoşuo yaralar ve malesef böle ciltler önce babayı sonra kocayı yorarmış öle demişti dr :)))
biz günlük mustella sürüoz artınca protopic sürüoz o ii gelio 2-3 günde geçirio oda geçirmesse gelin dio dr. Emziriosan sende dikkat et yediklerine ben aylardır çikolata ve şerbetli tatlıya hasretle bakıom sadece yapacak ne yazıkki başka bişi yok canım
HII BİDE banyosunda sebamedden başka bişi kullanamıoz çünkü bacağına ve kolunada sıçradı showeroil verdi vucudu onla yıkıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?