2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nasılsınız biz kırnazla yemeğimizi yedik.. bide pühhh yapıp tükürüyo off yaa hiç böyle yapmazdı her yerimiz yemek oluyo.. varsa yoksa su içsin bebekleriiniz kaç ml su içiyo günde ve yemnek sonrası hemen veriyomusunuz suyu

bütün bebişler derdi aynı galiba huysuz ve iştahsız yasemincim geçmiş olsun efeye acil şifalar dilerim filizcim gözünüz aydın sizinde agrısız sızısız inş.

yasemincim bebişleri tanıştırsak keşke, havalarda güzelleşiyor... eşim askerden gelsin bişeyler düzenleyelim... rüzgar artık kendi yaşıtlarıyla iletişim kurmaya başladı, onların yüzlerine dokunuyor, sanırım onları sevmeye çalışıyor...

meryemcim tavuklarda da antibiyotik mi varmış.. neden antibiyatik veriyorlarmış...

gülcancım geçmiş olsun.... dişleri biran önce çıkar inşallah.... şimdi çok da rahatsız ediyordur yağızı....

erdenayda aynisi canim ya hemde oglusumun artik 8disi var 4alltta 4 ustte ne guzel yaopuyorumnanaktan
canim sadece turk ureticelerininkinde gdo var ne acidirki ben tr bebe biskuvisdi almisdim onda var ch bebe biskuvisinde ve mamalarinda gdo yok cok okudum ve dr sordum hatta dr bana bu hipplerin etlerini onerdi kavanozdaki kasap pek guvenilir degil dedi sebebide her et geciyor ordan dedi.
buarada italyaya gidecekmissin aman cantana araplara ve kendine dikkatet olumunekankayizsmile

ayşecim her yemekten sonra 20 cc içiyordur, ben üzüm suyu veriyorum genelde su yerine.... evde kendimiz yapıyoruz...

benim kız yoğurt yemiyor ya herşeyi denedim, sanırım yoğurdu tek sevmeyen benimkisi... kendi yaptığım yoğurduda yemedi babymix ide...

ebru neden tahıl vermiyosunuz canım....

bütün bebişler derdi aynı galiba huysuz ve iştahsız yasemincim geçmiş olsun efeye acil şifalar dilerim filizcim gözünüz aydın sizinde agrısız sızısız inş.
Sağol tatlım , evet herkes aynı durumda mevsim geçişi , dişler , iştahsızlık burada okuyorum hepsi aynı sakin ol diyorum ama evde işler değişiyor fıttırıyorum resmen ...

hoşgeldin canım... bu arada milupa konusunda ne söyleniyor....

ben de hipp kullanmaya çalışıyorum... ama ürünler çok sınırlı... evet ben de hippin etlerini kullanacam... geçen sırf et ürünlerini bulmak için heryeri yerle bir ettik... 8 aydan sonra yiyebileceği tavuklu sebzeli bir karışımı var... 12 ay sonrası ürünleri de var... 6 ay için uygun ürün bulamadık... bir de türkiyedeki her markette malesef satılmıyor hipp.

ayşecim bizde çok su içiyoruz aç olsun tok olsun içiyo çocuk ya anlamadım gitti fazla içirmemeye çalışıyorum günde max 80-100 ml ancadır yemek yerkende veriyorum arada
gülaycım tşk. ederim çok rahatsız oluyo yağız sinirleniyo kaşınınca nasl kaşıyacagını bilemiyo
ben artık biraz daha rahat olmaya başladım bazı konularda takmamaya çalışıyorum ona nekdar saglıklı bi dünya verebilirm ki hem bende çok yıpranıyorum yapmaya çalışınca çünkü herşeye yetişemiyorum

Demet bizde göz yumuyorlar maalesefki ne acıdır ki herşeyin organiği yetişecek bir ülke de yaşadığımız halde , ama bir yasa çıkmış sanırım gdo lu bebek ürünleri raflardan kalakacak diye duydum belki çekidüzen verirler biz de de , sipsten çikolataya kadar her şeyin içinde var bir de en kötüsü o .

gülay negüzel yaa ohh .. gidip biraz havuç suyu sıkayımm içsin...24 saat efendiye hizmet buyrunnnnnnnnn
bizimki yoğurdu seviyo çok şükür.. peki meyveyle karıştırıncadamı yemiyo gülay..

ebrucum yolculuk yakın dimi.... çok eğlenceli geçecek bence...

off bizim bütçemiz batmış durumda, eşim maaş alamıyor, ev kredisi ödüyoruz, maaşım tümüyle oraya gidiyor... birikimlerimiz bitmek üzere.... eşimin gelmesi birazdan da o yüzden dört gözle bekliyorum...

gülaycım hastalanmadan heme büyüsünler diye antibiyotik ve hormonlu şeyler yediriliyormus. ispenç horozumudur nedir o hayvan 15 gunde benım kadar oluyor buda hiç normal değil.

ayşecim herşeyi denedim, hatta sevdiği muhallebinin içine bir kaşık attım, tadını kimse anlamaz nırmalde yoğurt falan olduğunu, ama benim kız hemen anladı ve kilitledi ağzını....

aaaaaaaaaaaa canim bak bunu kotu dedin isde ya ben ne yapacagim buarada siz bu mamalari marketten ji aliyosunuz bende izine gelecegim kara kara dusunuyorum ya nasil yapicam hangi suyu vericem acaba hipp butun urunlerini bulurmuyum vs. cok soru var kafamda ya canim ben mesela milupanin ben sadece bbbiskuvisini ve yogusdunu aliyorum oda herseyini okuyarak ve dr sordum.ama hipp gozu kapali guveniyorum cunku dr herseyi ozel uretip yapiyorlar yoksa ch icine bilene almazlar dedi burda 4 aydan itibarenj hepsi var canim dun ben mesela kuzu eti pirinc ve sebze karisimlisini yedirdim 150 gr hosunada gitti.

gülcan alitunada çok su içiyor canım. ne zaman versem içiyor. ben yemek aralarında da veriyorum

Efe de çok su içmek istiyor , kafası sürekli terliyor belki de onla alakalı ya da çocuğun içi yanıyor bilemicem ...

Gülaycım her sıkıntılı günün bir ferahlığı vardır en azından ben kendimi öyle kandırıyorum :))

bu arada menülerden bahsetmişsiniz kızalra bende yazim eylülün günlük yediklerini

sabah kahvaltı labne bisküvi yada bebek ekmeği pekmez ceviz yumurta günkurusu bunları ıhlamur yada devam mamasıyla ıslatıp veriyorum

yoğurt

sebze çorbası : kereviz havuç patates brokoli yer elması karnabahar pirin mercimek irmik kıyma dereotu bunları haşlayıp blendırdan geçiriyorum doktorumuz herşeyi katabilirsiniz demişti

meyvasuyu : kivi havuç armut portakal(haftada 1 kez) muz(haftada 1kez)

yine sebze sorbası(günde 2 kere)

pirin unu yatmadan içine yine gün kurusu yada başka bi meyva ile karıştırıp veriyorum

bunun yanı sıra yediklerimizde tatdırıyorum köfteyi denedim ama yemiyo elimle parçalayıp veriyorum siz nasıl veriyosunuz acaba

birde arada alışması için tarhana ve şehriye çorbasıda veriyorum tarhanayı az içiyo ama şehriyeyi hiç içmiyo malesef

yasemın bizimde kafamız çok terlıyordu multıtabs kullandıktan azaldı. dr terlıyor dedım dıye ona gecırmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…