filiz gozunaydin
su cocuklar agrisiz sizisiz cikarirlar insallah geri kalan dislerini
ben oglen gittim noldu 5 dakka emdi emmedi uyudu yine goremedim sevemedim
aksama sakliyorum kendimi
sizin bebeklerde yeni saatten etkilendiler mi
alinin uyku saati direk 1 saat kaymis oldu
Sağol tatlım , evet herkes aynı durumda mevsim geçişi , dişler , iştahsızlık burada okuyorum hepsi aynı sakin ol diyorum ama evde işler değişiyor fıttırıyorum resmen ...bütün bebişler derdi aynı galiba huysuz ve iştahsız yasemincim geçmiş olsun efeye acil şifalar dilerim filizcim gözünüz aydın sizinde agrısız sızısız inş.
yasemincim bebişleri tanıştırsak keşke, havalarda güzelleşiyor... eşim askerden gelsin bişeyler düzenleyelim... rüzgar artık kendi yaşıtlarıyla iletişim kurmaya başladı, onların yüzlerine dokunuyor, sanırım onları sevmeye çalışıyor...
QUOTE]
Kesinlikle , bende çok istiyorum :)) Efede alışveriş merkezine falan gidince çok tuhaf oluyor bebeklerle el ele dokunuyorlar falan , bir de bebeği olan aileler sanki görünmez bir iple bağlı gibi herkes birbirine gülüyor falan sanki bebek olduktan sonra sihirli çubuk değiyor millete ...
erdenayda aynisi canim ya hemde oglusumun artik 8disi var 4alltta 4 ustte ne guzel yaopuyorumnanaktan
canim sadece turk ureticelerininkinde gdo var ne acidirki ben tr bebe biskuvisdi almisdim onda var ch bebe biskuvisinde ve mamalarinda gdo yok cok okudum ve dr sordum hatta dr bana bu hipplerin etlerini onerdi kavanozdaki kasap pek guvenilir degil dedi sebebide her et geciyor ordan dedi.
buarada italyaya gidecekmissin aman cantana araplara ve kendine dikkatet olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım... bu arada milupa konusunda ne söyleniyor....
ben de hipp kullanmaya çalışıyorum... ama ürünler çok sınırlı... evet ben de hippin etlerini kullanacam... geçen sırf et ürünlerini bulmak için heryeri yerle bir ettik... 8 aydan sonra yiyebileceği tavuklu sebzeli bir karışımı var... 12 ay sonrası ürünleri de var... 6 ay için uygun ürün bulamadık... bir de türkiyedeki her markette malesef satılmıyor hipp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?