2009 Eylül Anneleri

demetcim ben sadece tavuklusunu bulabildim canım... belki de hipp türkiye pazarından çekilebilir... çoğu markette kampanya var hipp de, hem indirim hem de 3 al iki öde... acaba ellerinden mi çıkarmaya çalışıyolar ürünşleri.. ben en son metro da bulabildim, o da çok sınırlı ürün yelpazesiyle.... marketlerde bulabilirsen sadece hippin pirincini, devam mamasını ve bisküvisini bulabilrisin... geri kalan herşey milupa genelde....

ben de şu kuzu etlisini bir araştırıyım...

merhaba herkese kızlarrr a.s.

ne zamandır giremedim. herkesler, bebişler iyidir inşallah...
kocişim almanyadaydı 5 gün. cts gece geldi şükür sağ salim :1hug:
biz de kızımla yanlız vakit geçirdik.
evde mecburen yemek pişirme derdinin olmaması ve arkasını toplamadığım
bir kociş olmaması azcık iyi bile geldi ama özledim çok yine de :))))))))
defnenin kusması da çok azaldı. dr.umuz yine dogru teşhis koydu reflü dedi.
verdiği şurup da işe yaradı çok şükür

defne emmeyi de bıraktı 2 hafta once ve ben 4 gun once regl oldum. uzuuuunnn bir aradan sonra.
bırakmasına çok uzuldum ama belliydi...ayrıca ben de üşüme hissi de arttı.
sanırım emmediği için oldu bunlar.
sağıyorum ama artık gunde 60 ml max. süt çıkıyor! pofff ( buna da şükür.
en azından 6 ay sadece anne sütü aldı.

kızlar defne de çok su içmek istiyor. anne sütü almadığı için su ihtiyacını da karşılayamadığını düşündüm. tabi artı ek gıdalar yüzünden. daha 2 hafta oncesine kadar su ve biberon mumkunatı yok almıyordu..

geçmiş olsun canım benim kızımda reflüsü vardı ve biz nerden baksan 3 ay ilaç kullandık bıraktık ama kusması hala var bizim biraz ileri dereceydi bide anne sütü almadığı için üzülme bak ne güzel 6 ay emmiş bemnim kızım sadece 2,5 ay emdi sütüm yokdu yaramıyordu

canım benim kızımda aynen öyle biberon ve suya karşı sen daha öncesinde ek gıda veriyormuydun?ben sık sık emziriyorum artı ek gıdaya başladım ama yinede su ve biberon asla almıyor

tubacım kızına gecmiş olsun. gözünüz aydın eşinde gelmiş.. yaa zor emmemesi ama benımkıde çok emmiyor sagarak işte idare edıyoruz..

biz de 1 ay kullanıcaz sonra duruma gore dr.umuz devam edecek veya etmeyelim diyecek bakalım. bizim de kusma günde 1-2 kez fışkırarakdı. çok sinir bozucu bir çok açıdan. şükür geçti gibi, aman geçsin de ilaç milaç kullanıcaz artık.

canım benim kızımda aynen öyle biberon ve suya karşı sen daha öncesinde ek gıda veriyormuydun?ben sık sık emziriyorum artı ek gıdaya başladım ama yinede su ve biberon asla almıyor

ek gıdaya 5.ayda meyve suyu ve yogurt olarak geçtik ama tadına baktırma aşamasında olarak. yani öğün gibi düzenli değildi. 6. ayda ara öğünler şeklinde geçtik. şimdi ise tam gaz :)) ve artık su içiyor. emmeyi bıraktıgından beri daha dogrusu.

tubacım kızına gecmiş olsun. gözünüz aydın eşinde gelmiş.. yaa zor emmemesi ama benımkıde çok emmiyor sagarak işte idare edıyoruz..

sagol meryemcimmm

öyle ya artık sağarak veriyorum ilaç niyetine. alıyor mu alıyor işte max 60 ml. buna da şükür napalım.

gülaycım,

hipp ürünlerinden ben sadece biskuvi ve muhallebi aldım. bir de devam sütü var ama aptamil kullanıyorum ben. onu da sadece kahvaltı için. yoksa içmiyor. migrosta vardı bunlar. ama kavanozlarını hiç bir markette görmedim ki çok gezerim marketleri.

canım sorma ben sık sık emziriyorum derken ancak uyuduğunda yada üzerine 8 oluyorum öyle canım burnumda emziriyorum son 3 aydan beri böyleyiz öyle şekile giriyorum ki belim ağrıyor emziriken iki kez emziricem diye elleri ile farkında olmadan suratıma öyle indirdi ki yıldızlar uçuştu ek gıdaya gelince yediği 2 kaşık(( suda içmiyor öyle işte:gitme:
kilosu 7200

ya işte bizim de oyleydi. iki büklüm emziriyordum. o da 3-5 dk. en çok. ek gıda için de 1 ay ben çok çektim. yemiyordu ne yapsam. sanırım ancak alıştı tatlara. en azından ben böyle yorumladım kızım için. şimdi kendiliğinden düzeldi maş. diyim umarım sizin de düzelir bir an once. ayrıca kilosu bence iyi.

evet bikaç bebişimiz daha vardı sanırım bende düzenli mustela kullanıom bi kere kaçırayım hemen kuruduğunu görüom cildinin.. sabredicez allah beterinden saklasın

kızlar bu atopik nasıl oluyor alitunanın yanakları genel olarak sert
canım atopik dermatit çok farklı görünümlerde oluo goggle aratırsan görcen bizimki 1 lira büyüklüğünde kızarmalarlarla başlıo sonra sarı sarı pul pul oluo dokunduğunda kösele gibi çok sert doktorunuz görmedi mi canım teşhis etseydi mümkünse ve rahatsızlık var ise bi cildiyeciye göstersen ii olur

amin canım beterinden korusun rabbim alıştık artık.. bana cildiyeci liste vermişti içinden yedikçe neyin alerjiyi arttırdığını öyle bulduk. yumurta veya domatesi gözlemle istersen. bebişe yumurta veriosan o da çoğaltıyor olablir ve eğer o çıkarsa bisküvinide yumurtasız kullanmalısın HİPP marka yumurtasız canım. banyoda sebamed şamp.ve sebamed showeroil kullanıom hiç köpürmüo sinir oluom ama şamp. takviye ediom :)

KIZLAR BU ARADA KOCİŞ TATİL AYARLAMIŞ 5 TEMMUZDA NASİPSE GİTCEZ AMA KARA KARA BEREN E NEKADAR EŞYA GÖTÜRECEĞİMİ DÜŞÜNÜOM EK GIDALARI VE BEZLERİ 1 BAVUL YAPAR HERALDE delikafadulden

Maşallah kuzunaİnşallah bizimki de düzelir...kilosu iyimi inan içimi rahatlattın buradaki hemşire kilosuda boyuda iyi değil diyip duruyor öyle deikçe ben iyi bakamıyormuyum neden yemiyor diye kendimi suçlayıp duruyorum(gitme:

canım gün kurusu,kayısının güneş ışığında kurutulmuş olanı yani kara kayısı orjinal olan o bende sabahları bir tatlı kaşığı yedirmeye çalışıyorum ama nerdeee

bu arada bebeğine köfte veren anneler:) nasıl pişirip veriyosunuz bende buhar pişiricisi yok tavada suyuyla pişiyo elimle bölü veriyorum ama yinede kuru mu geliyo yada ezip yiyemiyo siz nasıl yapıyosunuz

meryemcim içleri yanıyo galiba bu kuzular neen acaba

tubacım geçmiş olsun defneye kocişinde gelmiş gözün aydın nekadar r yorsalarda bizi eksıklıklerı belli oluyo
bu arada ben hala adet olmadım bakalım nezaman gelcek
yagız uyandı karnını doyurdum şükür mızıklanmadan yedi bu sefer

bu arada bebeğine köfte veren anneler:) nasıl pişirip veriyosunuz bende buhar pişiricisi yok tavada suyuyla pişiyo elimle bölü veriyorum ama yinede kuru mu geliyo yada ezip yiyemiyo siz nasıl yapıyosunuz

efet ya bende başlıcam vermeye ben pişirmenin yanında tarif alsam bide neler katıonuz içine

teşekkür ederim canım yumurtaya çok yeni başladık bende çok az yiyorum bakalım kızımızı ne zorluyorda alerji oluyor araştırıcaz yada bişey yemiycez annelik nasıl zor...
bizim cildiyeci çok ablak biri bunları söylemedi hiç diğer dr da öyle:sinifsinif:elidel var eczacı bayan önerdi kardeşinin çocuğunda da olmuş bu krem sonrasında geçmiş dedi onu deniycez yarın tekrar dr a gidicez bakalım iyice araştırmadan olmaz:)))ben pimpirikli annesempatiksalakcinni

ay beynim döndü
kışlıklardan eşyalardan vıyyyyy
bi bakem dedim
oğlum da uyudu
sebzeli kuzu eti yedi bugün oğlum ilk defa
reddetmedi sever inş.
tubacım prensesin ii olduğuna çok sevindim o kusma olayı aşıdan sonra hergün
1 defa fışkırtarak bizdede oldu ama
geçti şükür
gülay gelmişşşş rüzgar hnm nasıl, sen nasılsın cnmmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…