teşekkür ederim canım yumurtaya çok yeni başladık bende çok az yiyorum bakalım kızımızı ne zorluyorda alerji oluyor araştırıcaz yada bişey yemiycez annelik nasıl zor...
bizim cildiyeci çok ablak biri bunları söylemedi hiç diğer dr da öyle:sinifsinif:elidel var eczacı bayan önerdi kardeşinin çocuğunda da olmuş bu krem sonrasında geçmiş dedi onu deniycez yarın tekrar dr a gidicez bakalım iyice araştırmadan olmaz:)))ben pimpirikli annesempatiksalakcinni
biz cildiye için doçent e gittik ilk çıktığında feci bi haldeydi dr.büyk ihtimal ergenliğe kadar dewam edebliceğini söyledi kesin çözüm yok dedi hatta ablamın oğlunda gözçevresinde var çapa ya gittiler sonuç aynı . umarım iyi gelir tabi.. eğer kullanırsan ilacı sonucu banada hbr verirmisin bende onay alıp dr.dan bi denerim
ayşe cim bu soğuklar son artık
zaten hava güzel olunca çıkıyom dışarı
1-2 parça eşiminkilerde ayırıp kaldırıom aklımda hep
bunlar bitsin daha badana olayına gircezzz::((((
iş çooookkkkk
ay beynim döndü
kışlıklardan eşyalardan vıyyyyy
bi bakem dedim
oğlum da uyudu
sebzeli kuzu eti yedi bugün oğlum ilk defa
reddetmedi sever inş.
tubacım prensesin ii olduğuna çok sevindim o kusma olayı aşıdan sonra hergün
1 defa fışkırtarak bizdede oldu ama
geçti şükür
gülay gelmişşşş rüzgar hnm nasıl, sen nasılsın cnmmm?
efet ya bende başlıcam vermeye ben pişirmenin yanında tarif alsam bide neler katıonuz içine
tubacım gözünaydın eşin gelmiş..
defnecik memeyi bıraktı haa çok üzüldüm yaa neyse hayırlısı olsun
dediğin gibi en azından 6 ay aldı ...
canım bende hiç görmedim hippin kavanozunu kutu mamasını falan görmüştüm.birde hastanede
çaylarını vermişlerdi gerçekten güzel di..
yaa ben hala kuzuma et vermedim herkesler verdimi..
gün kurusu bak bu ismi bende bilmiyordum ama o kahverengi olan kayısıyı bilmeyen yoktur zaten eklere geçtiğimzden beri bizde mamalarına yapıp katıyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?