2009 Eylül Anneleri

tubacım gözünaydın eşin gelmiş..
defnecik memeyi bıraktı haa çok üzüldüm yaa neyse hayırlısı olsun
dediğin gibi en azından 6 ay aldı ...
canım bende hiç görmedim hippin kavanozunu kutu mamasını falan görmüştüm.birde hastanede
çaylarını vermişlerdi gerçekten güzel di..
yaa ben hala kuzuma et vermedim herkesler verdimi..
gün kurusu bak bu ismi bende bilmiyordum ama o kahverengi olan kayısıyı bilmeyen yoktur zaten eklere geçtiğimzden beri bizde mamalarına yapıp katıyoruz ..

biz cildiye için doçent e gittik ilk çıktığında feci bi haldeydi dr.büyk ihtimal ergenliğe kadar dewam edebliceğini söyledi kesin çözüm yok dedi hatta ablamın oğlunda gözçevresinde var çapa ya gittiler sonuç aynı . umarım iyi gelir tabi.. eğer kullanırsan ilacı sonucu banada hbr verirmisin bende onay alıp dr.dan bi denerim

tülay kız ne kışlığı kaldırıyon biz donuyoz vayyyy...ohaoldumsmile
gülcancım facedeki yağızın videosuna bayıldım öldük gülmekten maşallah yaa çok tatlıı...

tülaycım rüzgar çok iyi maşallah, ben de evdeyim izinliyim.... zaten facedeki resimlerinden görmüşsündür, rüzgar genç kız oldu, bir saçı eksik.... oğluşun da çok tatlı maşallah, mavi örgü kıyafetine bayıldım.....

tubacım hoşgeldin canım... kızının reflüsü en kısa zamanda düzelir inşallah. ek gıda olayınızın sorunsuz gitmesine de sevindim tatlım... ben hippin kavanoz gıdalarını metroda bulabildim canım. rüzgar 1 haftadır hipp patates ıspanağını yiyor, tatsız tutsuz bişey ama asla hayır demiyor...

yasemincim rüzgarı uyutmak için gitmiştim geç cevap verebildim kusura bakma...

meryemcim antibiyotik olayı ne tuhafmış ya, demekki boğaz ağrımız olunca tavuk yesek olacak :)

ayşe cim bu soğuklar son artık
zaten hava güzel olunca çıkıyom dışarı
1-2 parça eşiminkilerde ayırıp kaldırıom aklımda hep
bunlar bitsin daha badana olayına gircezzz::((((
iş çooookkkkk

tşkkrler gülaycım
yeni resmi varmıı bi bakem görmedim ben
ölesine mi izin?
asker nasıl?şafak kaç?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi gördüm maaşallahhhh rüzgar aaa
kıs yürücek yakındaaa galibaaa
bizimki o kadar hareketli
böle bıraksam saniye içinde yere yapışırrr

tabi ki ne demek canım benim, burada karşılaşamasak bile özeline mesaj bırakırım inan seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız içim nasıl acıyor anlatamam...Allah hemencecik şifalarını verir bebeklerimizin İnşallah AMİNNN...bir daha da hiç rahatsızlanmazlar umarım...int den de araştırdım kortizon vs yokmuş içeriğinde kullananlar memnunmuş yarında dr a gidicez hoş bizim doktor cok süper deil ama krem için mecbur ben seni haberdar ederim merak etme...olumunekankayizsmile

ayşe cim bu soğuklar son artık
zaten hava güzel olunca çıkıyom dışarı
1-2 parça eşiminkilerde ayırıp kaldırıom aklımda hep
bunlar bitsin daha badana olayına gircezzz::((((
iş çooookkkkk

neeeeeee badanamııı hemide bebeklennn uuuuuuu nediyon tülayy düşünmesi bile ürkütücükafamçokkarıştı
bizgecen yıl taşındık evimize 5 yıl daha yapmam mümkünse badana...delikafadulden

benim yazlık kışlık derdim yok çok şükür
hepsi aynı yerde :)
sana çooook kolay gelsin tatlım.
teşk.ederim ayrıca defne adına. ya acaba bizim de aşıdan mı kii?
size de geçmiş olsun cnm.

efet ya bende başlıcam vermeye ben pişirmenin yanında tarif alsam bide neler katıonuz içine

canım ben yumurta sarısı maydonoz çok az kimyon soğan sarımsak ve ekmek içi koyuyorum yapıp köfte halinde buzluğa atıyorum hergün bi tane çıkarıp yapıyorum ama yemiyo ben pişirmesini yapamıyorum sanırım

kızlar bebek ürünlerinde en büyük piyasa payı nestleninmiş. ama türkiye pazarından tamamiyle çekilmiş. ben şimdiye kadar nestlenin hiçbir ürününü görmedim. eşim bir yerde okumuş bana anlatıyordu.

bir de dünyanın ilk bebek maması nestleninmiş ama türkiyede diğer markaların reklam stratejisine yenik düşmüş. türkiye de çok reklam verilen bebek mamalrı tercih edildiği için türkiyeden çekilmiş... zaten türkiyede ne varki...

tubacım ben şimdi netten araştırdım hippin birçok kavanoz mama çeşidi bulunuyo ama doğru dürüst hiçbirini bulamadım ben marketlerde.

hatta yaban mersinli elma püresi bile var.... yaban mersini çok yararlıymış insan sağlığı için... ben arayıp bi sorsam mı acaba ya....

çoğu kişi adını bile bilmiyordur eminim hippin, sonuçta kim reklamı daha çok veriyorsa o en iyisi oluyor....

sagol ayşecim...
ben bir gün tavuk (göğüs eti yağsız, sinirsiz), 1 gün kıyma (rostodan 3 kez çekilmiş) veriyorum sebze çorbası ile birlikte.

kuru kayısı mı yani bu gün kurusu??

ay şu an kargo firmasına çok sinirlendim..idrak etme kapasitem düştü :))

kızlar merhaba...doruk son zamanlarda cok kusuyo.günde bı kac kez...burnundan bıle cıkıyo.yoktu eskıden.varmı boyle olan? kafamda bı suru sey kuruyorum.doktorumuzda ızınlı haftaya kadar:.((((((((((((

bıde corbalarda kıyma ekleyen varmı hic? oglum putur yıyemıyokı.nolur bı akıl verın nası vercem kıyma yada eti?

sagolun kızlar

kızlar eladan haberi olan varmı....
ve tel numarası varmı.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…