tülaycım rüzgar çok iyi maşallah, ben de evdeyim izinliyim.... zaten facedeki resimlerinden görmüşsündür, rüzgar genç kız oldu, bir saçı eksik.... oğluşun da çok tatlı maşallah, mavi örgü kıyafetine bayıldım.....
tubacım hoşgeldin canım... kızının reflüsü en kısa zamanda düzelir inşallah. ek gıda olayınızın sorunsuz gitmesine de sevindim tatlım... ben hippin kavanoz gıdalarını metroda bulabildim canım. rüzgar 1 haftadır hipp patates ıspanağını yiyor, tatsız tutsuz bişey ama asla hayır demiyor...
yasemincim rüzgarı uyutmak için gitmiştim geç cevap verebildim kusura bakma...
meryemcim antibiyotik olayı ne tuhafmış ya, demekki boğaz ağrımız olunca tavuk yesek olacak :)
kızlar merhaba...doruk son zamanlarda cok kusuyo.günde bı kac kez...burnundan bıle cıkıyo.yoktu eskıden.varmı boyle olan? kafamda bı suru sey kuruyorum.doktorumuzda ızınlı haftaya kadar:.((((((((((((
bıde corbalarda kıyma ekleyen varmı hic? oglum putur yıyemıyokı.nolur bı akıl verın nası vercem kıyma yada eti?
sagolun kızlar
tubacım keşke aldırsaymışsın türkiede sadece tavuklu ve hindili olan menülerinden var hippin... sanırım yurtdışında kuzu etlisi falan da vamış.... biz tavuklu hindilerine ulaşamıyoruz kuzu etlisini rüyamızda görürrüz...
sinemcim ben de sana yazmıştım, doruu merak etmiştim. acaba reflü mü....
sinemcim bizim kız da çok pütür de öğürüp kusuyo, gayet normal bence kusması yemek yerken kusuyo ise, ama durup dururken kusuyosa bilemicem canım...
ben tavuğu kaşıkla iyice ezip veriyorum küçük parçalar halinde et daha hiç vermedim. tavuğu da sadece deneme amaçlı vermiştim.
canım çok geçmiş olsun büyük ihtimal reflü okadar çok kusuyosa
kızlar cok tesekkurler cevaplarınıza.valla bı cocuk bu kadarmı zor olur.dogdo 5 ay kolık surdu.her gece 2000 0300 agladı.o bıttı sutum varken emmeyı bıraktı aylarca sut sagdım memusler mosmor:) sonra ıstahsızlık basladı.ardından kabızlık.bıraz yoluna gırmıstı.kusmalar basladı.olsun yınede ınlerce sukurler olsun yavrum saglıklıya.sanırım reflu . doktorumuz burda yoktu bı suredır.gelınce arıcak gıdıcez.varmı bızım gıbı gunde 1 2 kez kusan baska bıldıgınız bebiş???
bana kıymalı corbayı nasıl yaptgın yazabılcek varmı?opuyorumnanaktan
merhaba kıızlar..2 seyde yardıma ıhtıyacım var:
1- doruk gunde 1 2 kez kusuyobazen burnudan bıle cıkıyo.bazen hıc kusmuyo.varmı aynı durumda olan???
2- bebegım putur hıc yıyemıyo.tavuk ve kuzu etını nasıl vermelıyım? yada corbasına kıyma eklesem puturklerı nasıl yok ederım**?
tesekkurler canlarım
kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz.kaloriferi yakmıyoruz bir kaç gündür hava güzel diye.kaloriferin üstüne koyuyordum yoğur sabaha kadar oluyordu şimdi kat kat sarsamda tutturamıyorum yoğurdu.hazır yoğurtta vermek istemiyorum.fikri olan var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?