2009 Eylül Anneleri

sagol gülaycım. hipp ürünleri için ben de bi metroya gideyim bari :)))

kafam çalışmadı, eşime aldıraydım ya almanyadan. doluymuş orda. ana vatanı tabi :))

merhaba kıızlar..2 seyde yardıma ıhtıyacım var:
1- doruk gunde 1 2 kez kusuyobazen burnudan bıle cıkıyo.bazen hıc kusmuyo.varmı aynı durumda olan???
2- bebegım putur hıc yıyemıyo.tavuk ve kuzu etını nasıl vermelıyım? yada corbasına kıyma eklesem puturklerı nasıl yok ederım**?

tesekkurler canlarım

tubacım keşke aldırsaymışsın türkiede sadece tavuklu ve hindili olan menülerinden var hippin... sanırım yurtdışında kuzu etlisi falan da vamış.... biz tavuklu hindilerine ulaşamıyoruz kuzu etlisini rüyamızda görürrüz...

sinemcim ben de sana yazmıştım, doruu merak etmiştim. acaba reflü mü....

sinemcim bizim kız da çok pütür de öğürüp kusuyo, gayet normal bence kusması yemek yerken kusuyo ise, ama durup dururken kusuyosa bilemicem canım...

ben tavuğu kaşıkla iyice ezip veriyorum küçük parçalar halinde et daha hiç vermedim. tavuğu da sadece deneme amaçlı vermiştim.

canım çok geçmiş olsun büyük ihtimal reflü okadar çok kusuyosa

kıymayı ben çorbasına katıp blenderdan geçiriyorum

geçmiş olsun canım
tavuğun suyunu kullandım ben etini kullanmadım hiç
kıymayıda az suda haşlıom kanı çıksın die sonra sebzelere ekleyip beraber pişiriom

slm kızlar
sanırım ete gecenler artmış.bende dün ilk kez hippin tavuklu cesidini verdim kıza 24 saatte tüketilmesi gerektiği için bugün saat gecmeden yine verdim afiyetle yedi kızım.bakalım bundan sonra kıymaya gecerim .hippin az bulunduğundan bahsetmişsiniz.sizler yine sanslısınız urfada (çokta küçük bir şehir değildir.)sadece tansaşta hipp var.orada bulabildiğim ceşitlerini alıyorum.gecenlerde netten yulaflısını almıştım toz seklinde olan kahvaltılarda ekmek yerine kullanıyorum ama tansaşta bulamadım tekrar sipariş etmeliyim.
eylül artık asla yanlız kalmak istemiyor tüm günüm oyunlarla geçiyor.ben şarkılar söylüyorum o ritim tutuyor ayaklarıyla .bugün misafir vardı 2,5 yaşında bir oğlu vardı arkadaşın ama evlere senlik acaba o yasa gelince bizim bebişlerde o kadar çok yaramazlık yapacaklarmı acaba??????????? şimdiden gözüm korktu benim.!!!!!!!!!zaten arkadaş en rahat zamanların diyo bilemiyorum artık........

kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz.kaloriferi yakmıyoruz bir kaç gündür hava güzel diye.kaloriferin üstüne koyuyordum yoğur sabaha kadar oluyordu şimdi kat kat sarsamda tutturamıyorum yoğurdu.hazır yoğurtta vermek istemiyorum.fikri olan var mı?????

ağzı kapaklı küçük bi kavanozun içine ılıktan daha sıcak mayala kavanozun ağzını sıkıca kapat sonra tekrar kat kat sar cnm kesin tutar

DEMıR DAMLASINI, PORTAKAL SUYUYLA VERıN

Sağlık Bakanlığı bebeklere dördüncü aydan itibaren koruyucu amaçla demir takviyesi verilmesini istiyor. Çünkü ilk altı ayda sadece anne sütü alan çocuklarda, altıncı ayın sonunda doğumda getirilen demir ve çinko deposu gibi elementlerin depoları azalmaya başlıyor. Bu nedenle dışardan demir takviyesi gerekiyor. Demir, damla ya da şurup formunda veriliyor. Bebek tadını beğenmeyip kusuyorsa, piyasada satılan başka bir demir preparatı denenmesinde yarar var. Dr. Deniz Tamtekin, C vitamininin demirin emilimini artırdığını, demir ilacının bebeklere taze sıkılmış portakal suyu ile birlikte verilebileceğini, böylece hem içimin kolaylaşacağını, hem de demir emiliminin artırılabileceğini vurguladı.

saol canım bende iyyim şükür.
ugraşıyorum işte.
tembel tembel oturuyorum beni bekleyen bir sürü iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…