nihalcim benim kızın yanaklarındakide atomik dermotit maalesef((o deil ne kadar nemlendirsekte geçmiyor...bepanten verdi dr ,başka dr da hematan verdi...biri soğuktan olmuş dedi diğeri elbiselerinden sabun tozu kullanıyoruz yünlü giydirmiyoruz vs vs artı mustela da işe yaramadı en son elidel varmış o kreme bakıcaz:gitme:
tüm güzel annelere günaydınnn...
Dilekcim annen nasıl oldu canım?
Günaydın canım senin bebeğinde de atopik dermatit varmış cmt bizimde doktor kontrolümüz vardı bize de atopik dermatit teşhisi kondu. Çok üzgünüm bu nedenle sabahtan beri araştırıyorum ızmirde bir çocuk alerji uzmanına götrücez siz kime gidiyrosunuz?
Çok teşekkürler canım annem iyi sayılır yavaş yavaş yürüyor artık hatta 1 saatlik yürüyüşler bile yapıyorlar babamla ama tabi kesi yeri hala çok acıyormuş kolay değil 50cm kesmişler ve kaburgayı ortadan ikiye ayırmalarını söylemiyorum bile:)
kızlar merhaba...doruk son zamanlarda cok kusuyo.günde bı kac kez...burnundan bıle cıkıyo.yoktu eskıden.varmı boyle olan? kafamda bı suru sey kuruyorum.doktorumuzda ızınlı haftaya kadar:.((((((((((((
bıde corbalarda kıyma ekleyen varmı hic? oglum putur yıyemıyokı.nolur bı akıl verın nası vercem kıyma yada eti?
sagolun kızlar
merhaba kıızlar..2 seyde yardıma ıhtıyacım var:
1- doruk gunde 1 2 kez kusuyobazen burnudan bıle cıkıyo.bazen hıc kusmuyo.varmı aynı durumda olan???
2- bebegım putur hıc yıyemıyo.tavuk ve kuzu etını nasıl vermelıyım? yada corbasına kıyma eklesem puturklerı nasıl yok ederım**?
tesekkurler canlarım
Kızlar benim kızdada sizin bebeklerinki gibi alerjik birşeyler var yüzünde. Arada çıkıp sönüyorlar. Kırmızı yara gibi ve sert oluyor. Sonra birden geçiyor. Bepanthen sür demişti doktoru. Sürüyoruz ama yine çıkıyor. Bu hafta kontrolu var bakalım ne dicek ?
Dilekcim kolay değil valla anneciğinin geçirdiği ameliyat. Allah bi daha yaşatmasın canım.
bizde de var bu alerji belası.. nasıl kurtulacaz bundan bilemiyom.. arakadışımın annesi kantoran yapömış zeytinyağında onu deniyorum bakalım nasıl gelecek..
dilek çok şükür yavaş yavaş toparlıyo kendini.. biz bile kendimize gelemedik kaç gün.. annenin kikim bilir nasıldır..
dılek gecmış olsun annen amelyat olmuş tez vakıtte ıılesır ınsallah
bıde bısı soracam bu atopik dermati dedıınız sey ne oluyor acaba
dilekcim benim amcamda anjio oldugu zaman 2 3 yıl daha vize aldık demişti:) annende yenilendi maşallah. atlattı çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?