2009 Eylül Anneleri

pardon aklımda öle kalmış...bizimkide tam öle bi yer istiyor.ilerde daha da değerlencek oralar diyor.hatta doğu görevinden sonra oraya düşünüyor...ama ilginçtir denizi sadece seyretmek için istiy.yüzme bilmiy de çok korkuyor.bende denize alışkınım eeeee zonguldak da büyüdüm.

evet zaten ben de aynı düşüncedeyim nereye kadar sakınabilirz ki.... ben zaten eşim yokken ankarada asla organik bulup yediremem, babama organik ürün bul diyemiyorum malesef... o yüzden sebzelerinde hipp kullanıyorum... belki de ona güvenmek istiyorum....

bir de sütüm çok fazla hala, günde tek göğüsten 700 cc- 1000cc çıkıyor, bu durumda en azından ebrunun dediği gibi yapıp içine bol meyve rendeledim düm, biraz da hipple kıvamlaştırdım... içim biraz daha rahat etti. keşke kızım biberon kullansa yada beni emse belki muhallebi bile vermicem, ama malesef asla emmiyor gündüzleri biberonda almıyor....

haklısın canım benim...Allah beterinden saklasın bebeklerimizi umarım en kısa sürede de iyileşirler...senin kuzuna da kıyamam ya nasıl kaşınmışki kaşıyıp kanatmış yavrum ya((içim gidiyor düşenin halinden düşen anlar derler ya seni çok iyi anlıyorum Allah BETERİNDEN SAKLASIN korusun yavrularımızı...AMİNNN...aslında yeni topik açsak atomik ile ilgili çok iyi olur bilgilerimizi paylaşırız artı güncel haberleri alırız oradan...

aminnn canım...

MUSTELA KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ ÇOĞUMUZ STELATOPİA KULLANIO BENDE ONUN YANINDA MUSTELA STELATRIA VAR YÜZÜNE ONU SÜRÜOM VUCUDUNA DİĞERİNİ İSTERSENİZ Bİ İNCELEYİN

Cildi iyileştirici özellikleri ile tanınan bakır, çinko ve manganez içerir.

Bakır, çinko ve manganez üçlüsü, formülasyonda yer alan diğer etken maddeler ile sinerjik etki göstererek:
1. Temizleme işlemini destekler.
2. Tahrişi azaltarak kaşıntı ve kabuk oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
3. Cildin dış etkenlere karşı korunmasını sağlayan lipidleri düzenleyerek cilt kuruluğu ile savaşır.

Yüksek nemlendirme özelliğine sahiptir.

Gözenekleri tıkamaz.

Parfüm, koruyucu ve boya içermez.

Alerjik reaksiyon riskini minimuma indirmek üzere hipoalerjenik olarak üretilmiştir.

Dermatolojik testlerden geçirilmiştir.

Temiz ve kuru cilde uygulanır.

Tahriş olmuş bölgelere günde 2-3 kez sürülür ve hafifçe masaj yapılır.

evet canım gerçekten mersinde yazlıklar çok uygun fiyat olarak da hatta yazlık demene de gerek yok tüm yıl ikamet edebilirsin... eğer almayı düşünürseniz bizim misafirimiz olursunuz gezdiririz size oraları... eminim bayılacaksınız....

yüzme konusunu kafana takma eşim 3 yıldız balık adam, dalgıç eğitmeni.... bi şekilde yüzme de öğretir eşine....

selam kızlar güzel bir hikaye sizinle paylaşmak istedim.

TUZLU KAHVE

Kıza bir partide rastlamıştı. Harika bir şeydi. O gün peşinde o kadar delikanlı vardı ki… Partinin sonunda kızı kahve içmeye davet etti. Kız parti boyu dikkatini çekmeyen oğlanın davetine şaşırdı ama tam bir kibarlık gösterisi yaparak kabul etti. Hemen köşedeki şirin kafeye oturdular. Delikanlı öyle heyecanlıydı ki, kalbinin çarpmasından konuşamıyordu. Onun bu hali kızın da huzurunu kaçırdı. "Ben artik gideyim" demeye hazırlanırken, delikanlı birden garsonu çağırdı. "Bana biraz tuz getirir misiniz" dedi. "Kahveme koymak için." Yan masalardan bile şaşkın yüzler delikanlıya baktı.
Kahveye tuz!..

Delikanlı kıpkırmızı oldu utançtan, ama tuzu kahvesine döktü ve içmeye başladı. Kız, merakla "Garip bir ağız tadınız var" dedi.
Delikanlı anlattı:
"Çocukken deniz kenarında yaşardık. Hep deniz kenarında ve denizde oynardım. Denizin tuzlu suyunun tadı ağzımdan hiç eksilmedi. Bu tatla büyüdüm ben. Bu tadı çok sevdim. Kahveme tuz koymam bundan. Ne zaman o tuzlu tadı dilimde hissetsem, çocukluğumu, deniz kenarındaki evimizi ve mutlu ailemi hatırlıyorum. Annemle babam hala o deniz kenarında oturuyorlar. Onları ve evimi öyle özlüyorum ki..."

Bunları söylerken gözleri nemlenmişti delikanlının. Kız dinlediklerinden çok duygulanmıştı.
ıçini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmalıydı. Evini düşünen, evini arayan, evini sakınan biriydi. Ev duyusu olan biriydi. Kız da konuşmaya başladı. Onun da evi uzaklardaydı. Çocukluğu gibi. O da ailesini anlattı. Çok şirin bir sohbet olmuştu. Tatlı ve sıcak... Ve de bu sohbet öykümüzün harikulade güzel başlangıcı olmuştu tabii. Buluşmaya devam ettiler ve her güzel öyküde olduğu gibi, prenses, prensle evlendi. Ve de sonuna kadar çok mutlu yaşadılar. Prenses ne zaman kahve yapsa prensine içine bir kasık tuz koydu, hayat boyu. Onun böyle sevdiğini biliyordu çünkü. 40 yıl sonra, adam dünyaya veda etti. "Ölümümden sonra aç" diye bir mektup bırakmıştı sevgili karısına.

Şöyle diyordu, satırlarında: "Sevgilim, bir tanem, lütfen beni affet. Bütün hayatımızı bir yalan üzerine kurduğum için beni affet. Sana hayatımda bir tek kere yalan söyledim. Tuzlu kahvede. ılk buluştuğumuz günü hatırlıyor musun? Öyle heyecanlı ve gergindim ki, şeker diyecekken 'Tuz' çıktı ağzımdan. Sen ve herkes bana bakarken, değiştirmeye o kadar utandım ki, yalanla devam ettim. Bu yalanın bizim ilişkimizin temeli olacağı hiç aklıma gelmemişti. Sana gerçeği anlatmayı defalarca düşündüm. Ama her defasında korkudan vazgeçtim. Şimdi ölüyorum ve artık korkmam için hiçbir sebep yok. ışte gerçek. Ben tuzlu kahve sevmem. O garip ve rezil bir tat. Ama seni tanıdığım andan itibaren bu rezil kahveyi içtim. Hem de zerre pişmanlık duymadan. Seninle olmak hayatımın en büyük mutluluğu idi ve ben bu mutluluğu tuzlu kahveye borçluydum. Dünyaya bir daha gelsem, her şeyi yeniden yaşamak, seni yeniden tanımak ve bütün hayatımı yeniden seninle geçirmek isterim, ikinci bir hayat boyu daha tuzlu kahve içmek zorunda kalsam da..."
Yaşlı kadının gözyaşları mektubu sırılsıklam ıslattı.
Lafı açıldığında bir gün biri, kadına "Tuzlu kahve nasıl bir şey" diye soracak oldu.
Gözleri nemlendi kadının…
"Çok tatlı!.." dedi.

doktorum programını izledinizmi bilemiyorum ama
televizyon cep telefononundan 5 kat fazla radyasyon yayı[yormuş.
ayrıca saç kurutma makinaları inanılmaz radyasyon yayıyor .
bebe fonlarıda bebek odasında bebeğe en uzak noktaya yerleştirmek gerekiyormuş.bebeğe çok olumsuz etkileri varmış.

e bebekten hippin yulaflısını sipariş edicektim ama stokta yokmuş.netten sipariş edebileceğim güvenli bir site öneriniz varmı.

merhaba kızlar hoppala aldık rüzgara onunla ılgılı bısey sormustum dırek eylul annelerınde actım konuyu acaba burdanmı acsaydım:)) hoppalaya koyan varmı bebısını aldıgımız hoppalanın resmınıde koydum yenı cıkanlardan ..

Çok teşekkür ederim canım evet kurabiye yaptım süper oldu valla Defne de sevmiş kayınvalidem 1 fincan ıhlamurun içine 2 kaşık koyuyormuş Defne de bayıla bayıla yiyormuş haftasonu gelsin artık yaaa bende yedirmek istiyorum...

Protopic'te elidel ile aynı kategoride canım aynı kanser muhabbeti seninde dediğin gibi o ilaç içinde geçerli. Evet kim açıyor şimdi atopic topic'i:)? Eğer açmadıysan açayım ben ordan daha detaylı konuşur bilgilerimizi paylaşırız.

Tabi yazayım tatlım şimdi öncelikle içindekilerin hepsi köyden geldi yani ev yapımı...
pekmez,un,limon suyu,ceviz,tereyağ,yumurta sarısı tümünü hamur haline getirip fırına atıyorsun sonra da rondodan geçiriyorsun al sana çok besleyici cici bebe bisküvi

Evet canım bende sabahtan beri araştırıyorum ve moralim bozuluyor. Benim korkum yüzünde çıkması şimdilik öyle bir durum yok ama... İnternet araştırmak şu açıdan iyi işte mesela bu rahatsızlığa nasıl yaklaşmam gerektiğini biliyorum...İlerde astıma yolaçabiliyormuş o nedenle inşallah bir an önce geçer tüm bebeklerimizde.

Maşallah canım benimde sütüm hala bol ve Defnede çok içmiyor biz sürekli uykusunda içiriyoruz dün ek gıdalarla birlikte 600ml anne sütü de içti süperdi...

kızlar eylül ilk doğduğunda milupaya üye olmuştum paket göndermişler niveanın bir kaç ürünü ve sütlü pirinçli,sütlü bisküvili ama tabiki bunlarda soya lesitini var.

selam kizlar
toplantidan ciktim eve zor yetistim
kimsecikler de bu kizin sut izni basladi bebegi bekler demiyor valla 2 gundur gec cikiyorum toplantilar yuzunden (
neyse kostur kostur eve gittim alisi emzirmeye tam emmeye basladi cocuk bir kustu bir kustu anlatamam
boyle resmen gol oldu yuzunu asagi tuttum rahat kussun diye ama bitmek bilmedi yavru kusum yaaa
o kucucuk midesinin icine ne kadar cok yiyecek doldurmuslar (( bundan sonra kesinlikle daha az yedirtcem
aman ac kalmasin diye diye sanirim fazla besliyoruz biz (
sonrasinda zar zor emzirebildim ama cok moralim bozuldu

canım kayısının cekırdeklısını bulamdım kuru kayısı hosafı yapıp verdım sabah kahvaltı mamasını bebelac ın kahvaltı mamsını onun suyu ıle yaptım 8 30 da sonra 12 gıbı sebze corbası verdım patatesı az havuclu ıcıne bıraz fala zeytın yagı koydum sonra 2 gıbı hosafın kayısısından 2 tane ezdım yedırdım bugun 3 defa falan azda olsakaka yaptı yumusaktı sanırım olacak bebegınede cok gecmıs olsun dedıgın seyı yanı rahatsızlıgını anlamadım ama benım kızımda bobrek sorunu vardı bonrek kanalı dardı 5 ay tedavı gorduk bende cok zor zamanlar gecırdım ama şükürler olsun gectı 4 gıbı tavuk hasladım suyuna azcık şehrıye koyup corba yapacam onu verecem 6 7 gıbı yogurt verecem menuyu dun olusturdum nasıl bı yorum yaparsan sevınırım senın tecrubelerın önemlı benım ıcın kızım 28 eylul dogumlu senın bebegın kılosu 6 800 cok zayıf demı yorum beklıyorum saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…