selam kizlar
toplantidan ciktim eve zor yetistim
kimsecikler de bu kizin sut izni basladi bebegi bekler demiyor valla 2 gundur gec cikiyorum toplantilar yuzunden(
neyse kostur kostur eve gittim alisi emzirmeye tam emmeye basladi cocuk bir kustu bir kustu anlatamam
boyle resmen gol oldu yuzunu asagi tuttum rahat kussun diye ama bitmek bilmedi yavru kusum yaaa
o kucucuk midesinin icine ne kadar cok yiyecek doldurmuslar(( bundan sonra kesinlikle daha az yedirtcem
aman ac kalmasin diye diye sanirim fazla besliyoruz biz(
sonrasinda zar zor emzirebildim ama cok moralim bozuldu
tarhana veren varmı bebelere
tubacim burda misin
ne zamandir gorusemedik cok merak etti acikcasi
defnenin uykulari ne alemde
bizimki hala ayni saat basi aglayip uyaniyor ali yalniz dun gece farkliydi onu da uzun uzun anlatayim
sorma dilekcim yaaa ali resmen 2 aydir uyumuyor
surekli uyaniyor aglğiyor
bende uyku namina bisey kalmadi
gece 3-4 saat uyumussam seviniyorum cok kotu birseymis bu uykusuzluk
siz defnenin ogun saatlerini nasil ayarladiniz peki yazabilir misin
bende bi deniim aksam 4 ten sonra birsey yedirmemeyi
ebrucum kıyamam alişe ben yaa ne oldu kuzuya böyle yaaa inşallahh tez zamanda toparlar uykuları yemeleri düzene girer
dilek annenin iyi olmasına çok sevindim canım slm larımı ilet kendisine
sibelcim ben hipp in ürünlerini daha önce e bebekten almıştım yulaflı falan hepsi mevcut
bu arada bizim dr.umuz kesinlikle milupa alma verme bebeğe dedi onlar GDO lu hipp al dedi o tamamen organik dedi pekmez içinde tarişin organik üzüm pekmezi var onu al ver dedi haberiniz olsun
Teşekkürler canım tabi görüştüğümde iletirim slmını. Bu arada biz Defne'ye cumartesi günü ekokardiyografi çektirdik ve bizimkide masum üfürümmüş ciddi birşey yokmuş çok şükür. kaydirigubbakcemile2
ebrum unutmadan alişin yediklerini özelden atmışsın çok teşekkür ederim canım
uygulamaya çalışıyorum ama bizimde yemekla aramız yok deliriyorum ne mama meyve ne çorba nede başka bişey sadece yoğurt günde 500 ml. süt alması gerekiyor olayları bizim için hikaye muhallebiyi ağzına bile koymuyor vitemini pekmezi enjektörle veriyorum kusuyor falan delirmemek elde değil inşallahh düzelir alışır
ebrum unutmadan alişin yediklerini özelden atmışsın çok teşekkür ederim canım
uygulamaya çalışıyorum ama bizimde yemekla aramız yok deliriyorum ne mama meyve ne çorba nede başka bişey sadece yoğurt günde 500 ml. süt alması gerekiyor olayları bizim için hikaye muhallebiyi ağzına bile koymuyor vitemini pekmezi enjektörle veriyorum kusuyor falan delirmemek elde değil inşallahh düzelir alışır
tubacim burda misin
ne zamandir gorusemedik cok merak etti acikcasi
defnenin uykulari ne alemde
bizimki hala ayni saat basi aglayip uyaniyor ali yalniz dun gece farkliydi onu da uzun uzun anlatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?