ebrucum kıyamam alişe ben yaa ne oldu kuzuya böyle yaaa inşallahh tez zamanda toparlar uykuları yemeleri düzene girer
dilek annenin iyi olmasına çok sevindim canım slm larımı ilet kendisine
sibelcim ben hipp in ürünlerini daha önce e bebekten almıştım yulaflı falan hepsi mevcut
bu arada bizim dr.umuz kesinlikle milupa alma verme bebeğe dedi onlar GDO lu hipp al dedi o tamamen organik dedi pekmez içinde tarişin organik üzüm pekmezi var onu al ver dedi haberiniz olsun
çok sevindim canım biz elimizden geldiği kadar her türlü tetkiki yaptıralımda i,çimiz böyle hep rahatlasın ve hep temiz çıksın sonuçlar inşallahh bebeklerimiz için
kızlar yaa aklım kalmadı benim herşeyi yazmayı sormayı unutuyorum :))))
hipp in tüm ürünleri metro da var haberiniz olsun ben ordanda aldım
birde muallakta kalarak bebek telsizi aldım aynı zamanda arzum yoğurt yapma makinesi aldım hepsiburada da indirimdeydi almak isteyen olursa
tarhana için 7 ayı beklemeye gerek yok dimi
uyku sorunu bizdede çok olmasada var bizimkide uykuya geçişlerde zorlanıyo ayakta sallıyom uyuyo 15 dakika sonra gözlerini açmaya başlıyo kucağım alıyorum anında dalıyoanneyi hissetmek istiyolar bence tam diş zamanları ek gıdalar çocuklar için değişik ve önemli bir dönem
of of emsal valla bende bazen delirme noktasina geliyorum
gece uyumayinca gunduz birde yemek yemezse cinlerim tepeme cikiyor
napalim boyle boyle gececek buyuyecekler
insallah yemeleri de uykulari da duzelir artik
dilekcim aslinda sizin verdiklerinize bakarak cok deil bizimkilerde
bizde sabah 7 bucuk anne sutu
saat 8 bucuk anne sutu + kahvalti
saat 12 meyva+yogurt
saat 1 anne sutu
saat 3 bucuk sebze + etli yemek
saat 5 anne sutu
sonrasında eger tekrar verebilirsem bir goun daha yedirmeye caliiyorum ama az yiyor genelde
arrkasindan yatarken yine anne sutu aliyor
gecede 1 ya da 2 sefer emiyor
canim mbebegin huysuzmu uyxumuyormu bole sorun varsa endise et ama karni ac olsa huysuzlasir rahat durmaz fazla baskida yapma sonraki donemler icin yemekden tiksindirrisin ne yerse onu ver ve bol sivi takviyesi yap disleride geliosa yemdeez
Tuğbacım geçmiş olsun çok. Bizim melek kızımız neden böyle olduki? Doruktan vakit bulup yazamıyorum geçen anne sütü de içmiyor diye yazmışsın çok üzüldüm. Ama en azından Defne 6 ay sadece anne sütü aldı değilm,? Doruk da hala zorla emiyor. Biraz az kilo almıştı ama bu ay toparladı. Yemek seçiyor oyunla falan yediriyorum yanlış da olsa.Ebrucum, unutmamışsın tatlım valla bu karmaşada sagol düşündüğün için.
Defne çok şükür eski haline döndü uyku anlamında. Sadece daha erken kalkıyor ve gündüz daha az uyuyor.
Ama uyumayıp bana eziyet etmiyor. Bir dönemdi geçti şükür.
Yanlız kusmalarımız var fışkırma tarzında.
Reflü dedi dr.umuz. Şurup kullanıyoruz ama arada yine oluyor eskisi kadar olmasa da.
Üstelik ben öğünlerini fazla tutmuyorum hiç. İstemezse, yediklerini de çıkarmasın diye ısrar etmiyorum.
Aliş de kusmuş okudum. Dediğin gibi fazla beslemeden de olabilir. Evet malesef çok üzücü bir durum.
Uykularıda daha düzelmemiş canım benim. Ne kadar düzenliydi halbuki!
Senin için de zor tabi çünkü ertesi gün iş var. Umarım bir an evvel düzene girer cnm.
Şu yatır kaldırı zaman zaman ben de deniyorum. Kesinlikle işe yarıyor.
Canım ek gıdaya ilk başladığımızda her şey yolundaydı daha sonra bizde de bu problemler başladı biz rahat bıraktım , işler rayına oturana kadar ve bebeğinin neler sevdiğini kestirene kadar kasma bence , sen ne kadar üstüne düşersen o da ters hareket ediyor ben çok iyi yaşadım :)) Ağız kilitlemeler , kaşığı görünce bağırmalar , yutmamalar , ytutunca kusmalar deliriyorduk biz .
Emsalcim,
Bizim dr.umuz da tariş organik üzüm pekmezini önerdi.
Yanlız ben şimdiye kadar milupa falan hep kullandım. Bazen kendimi kötü hissediyorum. Bazen de bu kadar olacak, önüne ne kadar geçebilirim diyorum. Ne zor bu işler yaw :))
Zaten bulabildiğim ürünleri muhallebi, biskuvi gibi...hipp alıyorum hep.
saat 12 meyva+yogurt
saat 1 anne sutu
saat 5 anne sutu
sonrasında eger tekrar verebilirsem bir goun daha yedirmeye caliiyorum ama az yiyor genelde
aynen anlattıkların bizde yaa demek hepsi aynı
inşallahh bende dedigin gibi alışacagı zamanları bekliyorum
yemin ederim bak saat 3:30 bu saate kadar 2 kez toplamda 20 dk. emdi hala tık yok
birazdan tarhana yapacagım bakalım yiyecekmi mama içse yada emse bu kadar üzülmeyeceğim ama günde 3 kez emince bişeyde yemeyinde içim acıyo vermesem yapmasam vicdan azabı çekeceğim acaba yapsaydım yermiydi diye yapıyorum yemiyo ağlıyo yap dök yap dök oluyo çok zormuş bu işler yaaaa((
canım yaa ben sana söylemeyi unuttum
tarişin organik üzüm pekmezi metroda var haberin olsun 10 tl
saat 12 meyva+yogurt
saat 1 anne sutu
saat 5 anne sutu
Canım ek gıdaya ilk başladığımızda her şey yolundaydı daha sonra bizde de bu problemler başladı biz rahat bıraktım , işler rayına oturana kadar ve bebeğinin neler sevdiğini kestirene kadar kasma bence , sen ne kadar üstüne düşersen o da ters hareket ediyor ben çok iyi yaşadım :)) Ağız kilitlemeler , kaşığı görünce bağırmalar , yutmamalar , ytutunca kusmalar deliriyorduk biz .
Dilekçim , Defnede ciddi bir şey olmamasına sevindim , bu arada bebek kurabiyeside yapmışsın maşallah kızına sevmiş , ben bu hafta sonu cinnet halinde olduğum için yapmadım aynı gün içinde 4 çeşit çorba , 2 çeşit kahvaltı ve meyve püreleri denedim pazar günü hiç birini yemedi ..
Benimde sütüm 400/500 arası ancak çıkıyor yedek formül mama aldık hipp den ama içmiyor maalesef , bende ona sinir oldum ... Devam sütünden yoğurt yapılabiliyormu ya da başka nasıl değerlendirebilirim ?
Biz 1 gün tarhana 1 gün sebze çorbası ile başlamıştık dr.umuzun verdiği listeye göre.
Ben şu an sebzelere ağırlık verdiğim için haftada 2 kez ancak tarhana verebiliyorum, bir sakıncası yok yani canım.
Hatta bence bir çok karışık sebze çorbasına göre daha hafif kalıyor.
Tuğbacım geçmiş olsun çok. Bizim melek kızımız neden böyle olduki? Doruktan vakit bulup yazamıyorum geçen anne sütü de içmiyor diye yazmışsın çok üzüldüm. Ama en azından Defne 6 ay sadece anne sütü aldı değilm,? Doruk da hala zorla emiyor. Biraz az kilo almıştı ama bu ay toparladı. Yemek seçiyor oyunla falan yediriyorum yanlış da olsa.
marul ilgincmis
40 yil dusunsem aklima gelmez
bizim doktorumuz tavuk vermeyin sakin hepsi hormonlu ilacli dedi
esim hayatta verdirmez(( o yuzden yoksa tavuk cok lezzet katiyor corbalara
biz surekli kirmizi et veriyoruz
dana kofte ya da kuzu eti katiyoruz corbalarina ve ne yazik ki yesin diye tum sebze ve eti her sefer blendirdan geciriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?