Dilekçim öyle bir söyledin ki benim bile canım çekti pekmezli kurabiyeyi bu hafta sonu kısmetse kesin yapıcam :)))
Ben de dün ilk defa çorbasına tereyağı koydum benimde hoşuma gitti , kaynarken içine soğanda koydum biraz tadı çorbaya benzedi , tarhanaya gelince baharatsız ve acısız olandan ben yapıyorum sade suyla Efe çok severek içiyordu bu haftaya kadar ama bu hafta diş ve hastalık huysuz yaptı oğlumu .
Bir de bir şey sorucam devam mamasını çorbasına koysam zarar verir mi ?
canım, ben de bir kutu mama aldım ve içmedi. şimdi meyvesine, çorbasına, kahvaltısına katıyorum tüketiyorum. tabi seninki tadını anlamazsa bu şekilde kullanabilirsin.
marul ilgincmis
40 yil dusunsem aklima gelmez
bizim doktorumuz tavuk vermeyin sakin hepsi hormonlu ilacli dedi
esim hayatta verdirmez(( o yuzden yoksa tavuk cok lezzet katiyor corbalara
biz surekli kirmizi et veriyoruz
dana kofte ya da kuzu eti katiyoruz corbalarina ve ne yazik ki yesin diye tum sebze ve eti her sefer blendirdan geciriyoruz
biz bir de bugun ilk kez kefir verdik icine meyve rendeleyip belkide o midesini bulandirdi
Toz halinde mi koyuyorsun canım ? Bende yoğurdu sevdiği için yemediklerine yoğurt koyuyorum yesin diye , bir de arkadaşım tarhanasına ciğer koy çok fayydalı dedi ben kendim ciğeri hiç sevmem üstelik ..
Bu arada sen tubaok musun saçma oldu ama , isimler değişince kafam karıştı :))
biz bir de bugun ilk kez kefir verdik icine meyve rendeleyip belkide o midesini bulandirdi
bebegim 12 eylul dogumlu
bir cok yerde kefir cok faydali yogurt yerine verilirse daha iyi olur diye okuduk o yuzdenkendimiz mayalayip verdik
kizlar yaaatek blendirdan ben mi geciriyorum
siz nasil veriyorsunuz yediklerini catalla ezerek mi
sonucta sabah kahvaltisini catalla ezip anne sutune bulamac yapiyoruz
meyvelerinide cam rende de rendeleyip veriyorum muz ve avokadoyu catalla ezip veriyorum ama sebze yemeklerini icine ette koydugumuz icin hep blendirdan geciriyoruz siz nasil veriyorsunuz
Dilekçim öyle bir söyledin ki benim bile canım çekti pekmezli kurabiyeyi bu hafta sonu kısmetse kesin yapıcam :)))
Ben de dün ilk defa çorbasına tereyağı koydum benimde hoşuma gitti , kaynarken içine soğanda koydum biraz tadı çorbaya benzedi , tarhanaya gelince baharatsız ve acısız olandan ben yapıyorum sade suyla Efe çok severek içiyordu bu haftaya kadar ama bu hafta diş ve hastalık huysuz yaptı oğlumu .
Bir de bir şey sorucam devam mamasını çorbasına koysam zarar verir mi ?
evet yasemincim ciger inanilmaz faydali ve her sitede bebekler icin mutlaka oneriliyor
ama bende nasil yediririz bilmiyorum sonucta agir ve degisik bir tadi var
canım ben de 2008 eylül annesiyim. lütfen yanlış anlama canım ama ben de oğluma yesin de nasıl yerse yesin düşüncesiyle her şeyi blendırlayıp verdim şimdi birbuçuk yaşında ve hala katı şeyleri yemiyor. biraz toparlansın katıları o zaman alıştırırım diyordum ama yanılmışım bazı şeyleri küçükken daha iyi öğreniyolar.
iştahsız çocukla baş etmesi gerçekten çok zor allah hepimize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?