2009 Eylül Anneleri

kızlar geçen akşam oğlumu uyuturken bir yandan da doğumun yaklaştığı, hastaneye yattığım ve doğum yaptığım tarihlerde yazdıklarımı okudum. gözlerim doldu. ne güzel şeyler paylaşmışız onca zaman. komplekslerimizden arınıp sımsıkı tutunmuşuz birbirimize. biribirimizi yargılamadan, kardeş gibi can gibi düşünüp paylaşmışız içimizde ne varsa. yapayalnız yaşadığım bu şehirde tutunacak dalım olmuşsunuz benim. hayatımın en özel zamanlarını paylaştığım can yoldaşlarım olmuşsunuz. o gün gözlerimden yaşlar süzülürken bir kere daha anladım hayatımdaki değerinizi. akşam 9 da doğuma girip sabah 6 da size yazmaya uğraşmışım. hayatımın en mutlu anını yine sizinle paylaşmak, yaşamak için. düşündüm siz olmasaydınız ne kadar yalnız ve korku dolu bir hamile olurdum diye. iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi canlarım....

bahaaaar ne kadar guzel yazissin
ben bu kadar guzel anlatamazdim hislerimi senin bu ozelligini de cok seviyorum zaten
tum dusunduklerini ya da hissettiklerini en dogru kelimelerle anlatabiliyorsun

iste bu sebeple senin yukarida yazdiklarina cani gonulden katiliyorum :))

:kedi: o bendim

baharcım canımm burası çok özel çok güzel bir yer bende sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına iyiki varsınız..

teşekkür ederim ebrucum. olumunekankayizsmile

ben hazır sandım ebrucum. tarifini yazar mısın? nasıl yapıyorsunuz?

baharcim, çok güzel anlatmişsin. aynen yazdıklarına katılıyorum. hepiniz iyi ki varsınız opuyorumnanaktan Şeniz

ebrucum olur mu hiç öyle şey, ben bana olan tavsiyen için teşekkür ederim hatta, şimdi meyveleri anne sütüne katıyorum ben o şekilde rüzgarın yiyeceğini düşünmemiştim... şimdi üç öğün o şekilde veriyorum anne sütüne sebze ve meyve katarak... ben sana teşekkür etmek istemiştim beni yönlendirdiğin için... gece uyumamamın sebebi çok mu fazla muhallebi veriyorum diye kendime kızmam, anne sütünü başka şekilde değerlendirebilirdim düşünemedim .... ama sen bana bu konuda yardımcı oldun....

alişe geçmiş olsun, fazla beslemektendir belki de kusması.... bebekler bu dönem doyduklarını tam bilemezlermiş çünkü.... özellikle sevdikleri besinleri yemeye devam ederlermiş... uyku düzeniniz için de sevindim.

baharcım benim içinde çok özeller. yine eski yeni ayrımı yapmak istemiyorum ama eskiler burada toplandıgı zaman sohbet ne kadar güzelleşiyor. yeniler var ama ne kadar tanıyoruz yada tanıyorlar. ben 3 aylık hamıleydım buradaydım.. öncesınde de arada yazıp cıkıyordum. tek tek isim yazamam ama bana kardeşim kadar yakınsınız..

selam kızlar çok moralim bozuk hergün dr dr geziyoruz acayip acayip teşhisler koyuyolar nevrepatolog bıngıldağı kapanmasın diye d vit verdirmemişti petiatr ı raşitizm olmuş dedi gastraenterolog kafası büyümüş beyin ultrasonu lazım dedi başka bi dr kemik röntgeni istedi pediatr gerek yok dedi bakıcım gitti yeni gelen öküzün teki sinana sabahtan beri bişi yedirmemiş geldiğimde halının üstünde uyuyodu kafayı yiycem eşimi bırakıp tr yeyemi dönsem acaba

gulay seni seviyom :)))

simdi zarflarimiz geldi bu sene performansimiza gore ne kadar prim alacagimiz yaziyor
bana az vermisler altina da not dusmusler basari priminiz hesaplanirken 2009 yili icinde fiilen calistiginiz gun dikkate alinmistir diye
ama bu haksizlik degil mi ben 12 araliga kadar yasal olarak dogum iznindeydim beni bunun icin nasil cezalandiriyorlar

baharcım ne kadar da haklısın... ebruya mesaj atmıştım ben de doğuruyorum diye.... ilk aklıma gelen sizler olmuştunuz.... ben de sizleri çok seviyorum yazdıklarına canı gönülden katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…