2009 Eylül Anneleri

gülaya katılıyorum ebrucum. işte ne kurtarsak kardır mantığı ile yaklaşıyorlar. biz de çoğu zaman boyun eğiyoruz... fffff şöyle bir kafemiz olsa ebru sen avrupa yakası ben anadolu yakası şubelerini işletsek. hep hayalim ya güzel şirin bir kafe :)

yasemincim evet aynı gün doğurduk, senle konuştuğumda nasıl şaşırmıştım... aynı gün doğdular,iştahları da birbirine çekti he he :)

Gülaycım ben de onu demek istedim , listeler menüler çok şükür hepimiz neyin doğru neyin yanlış olduğunu kavrayabiliyoruz ama şartlar bazı şeyleri yapmaya mecbur kılıyor insanı ben kabak çorbası veriyorum biliyorum sezonu değil ama seviyor , brokoli veriyorum sevmiyor eee napayım mecbur sevdiğini veriyorum . Sende eşin geldiğinde destek alırsın çok az kaldı üzülme , hem benden sana tavsiye bu günlerini de arayacaksın annemin evinde rahatmışım diyeceksin ... Ben hafta sonuı neyi nasıl yapacağımı şaşırıyorum , ne doğru düzgün yemek yapabiliyorum ne temzilik her şeyim yarım belki benim beceriksizliğim ama ön planda Efe olunca diğer işler aksıyor maalesef ...

Baharcım benim zam alacağım dönem ağustosdu bende dönünce zamlı alaırım diye düşünmüştüm ama maalesef umduğum gibi olmadı zaten ssk da asgariden yattığı için doğum+ücretsiz izin 6 ay elime para geçmemiş oldu .Ama yeni iş bulmakda o kadar zor ki şu şartlarda çocuklu kadın mimar biraz zor bir seneçek gittiği yere kadar idare edicez artık .

ebrucum ben bizde işe başlayan kızdan aldım kefiri. annesi yapıyormuş evde. plastik süzgeçle süzüyorum plastik kaba koyuyorum üstte kalanı üstüne süt ekliyorum kapağını kapatıp üstünü örtüyorum 24 saate kefirim hazır oluyor. sonra yine süzerek içiyorum.

kızlar kaan uyandı ağlıyo ben bi bakıyım sonra girmeye çalışacağım hepinizi çoook seviyorum desteğiniz için sağolun

ben kaciyorum kizlar
muhabbette cok guzeldi ama gideyim bi oglani goreyim
insallah biseyler yemistir ogleden sonra
insallah bu gecemizde biraz daha iyi gecer uyur sipa
hepinizi cok seviyorum ve cok opuyorum

Ben kaçıyorum önce süt sağarım sonra , yavaş yavaş işleri toparlar çıkarım herkeze iyi akşamlar :)

Bol uykulu ve iştahlı günler :)

yasemin gülay walla tamam siz de ankara şubesini açarsınız ohhh missss... cafenin adını da nazlı gebeşler koyarız :))))
yasemincim biz yılbaşında zam ve prim alıyoruz canım. zammım çok istediğim gibi olmadı ama biz şirket arabasını kendi arabamız gibi kullanıyoruz, ben tel parası ödemiyorum (gerçi özel için pek kullanmam telde konuşmaktan nefret ederim ya :)) falan o arayı kapatıyor yani.

ebrum olmaz mı canım daha güzel olur kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur. amanın olsa da yesek :) tamam ortaköyde açalım kafeyi biz.
güle güle kızlar bebişlere bollll öpücükler. ben de kaçar oğluma azcık güneş göstercem dışarı çıkalım hava güzelken.

yasemincim eminim iyi anlaşacaklar, baksana huyları bile benziyo.....

kızlar ben de kaçıyorum annem başımda bekliyor gardiyan gibi....

ben de hepinizi çok seviyorum...

çok tşk.ederim ebrucum sana ve eşine. bir de maya temini için yol göstermiş. ben de eşime bi aldırıp deniyim bu hafta. kaydirigubbakcemile5

Ececim,

Çoook geçmiş olsun. Nesi var tam bilememek çok kötü. Zaten ordaki dr.lar ve hemşireler bir garip. Sen hep bahsediyordun. Keşke Türkiye ye gelebilseniz. Senin için de çocuklar için de çok iyi olur. Ayrıca o bakıcıyı lütfen söylene söylene kov yani ne salak bişeymiş o be! Nasıl unutursun sen çocugun beslenmesini klava:

Tuğbacım cevap yazamadım. Doruk 7410 gr dı son kontrolde. 6. ay sadece anne sütü ile 140 gr almıştı yani çok az. Bu ay 460gr almış. Süt yetmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…