2009 Eylül Anneleri

slm kızlar ne var ne yok... pek giremiyorum bu aralar....annemler burda..ama annem biraz rahatsız kaç gündür onla ugrasıyoruz..üstelikte kızım çok huysuz...sanırım diş çıkarıcak...bu arada Ela yı bende merak ediyorum bende aradım tlfnu kapalıydı... haber alan var mı?

selam kizlar bebeklerinizin cinsiyetini kacinci ayda ögrendiniz???
12 haftalikken ilk tahminde olsa doktorunuz birsey söledimi??

canım ben 14 haftalıkken öğrenmiştim %99 kız demişti ama özel bir profesöre gitmştim genel tarama için o zaman öğrenmiştim :)

canım işinin ehli bir dr rahimdeki pozisyondan bile anlayabilir tabi cihazları iyiyse üzülme sende zaman çok çabuk geçiyo bak bizim şimdi kucağımızda ama o günler dün gibi aklımızda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :)

selamsssss
bende çok sinirliyim
eşimin kardeşi gelcekti yemeğe
o kaaaa yemek yaptımm
gelmediiiii
gıcıkkkkkk
bi daha çağırırsam 2 olsunnn

sinirlenme tülaycım bende uzun zamandır eşimin arkadaşlarını bekliyorum bi türlü gün belirleyipte gelemediler sürekli tarih atıp duruyolar sinir olurum böle şeylere bende ama elden ne gelir:)

ayyy herkes gergin ben daha beter... 1 haftadır arabamız eşimin abisinde akşam getirir dedik yine getirmedi
benim şaşkolozda...bişey demedii
siinir oldummm...
ebrucum kuzum hasta biraz burnu tıkalı nezle biraz sadeve okuyabildim yazamadım hiç..
tubacım yaa aman gitsin enişten artık uff hiç sevmiyom yatılı misafir.. canım dediğim ilaçtan al bak nasıl iştahın açılıcakk bak ihmal etme...hasta olursunnn dikkat et kendine
ececim çok geçmiş olsunn ayy valla parçalarım o bakıcıyı neden hemen kovmadın yaa halının üstünde yatmak ne demekk çocuk açç uff bee sinir oldumm canım umarım korkulacak bişey yoktur dualarımız sizinle..
tülaycım etme güzelim davet falan çağır arkadaşlarını yiyin beraber.. canım yorma kendini çok yoruyosunn...
ben kuzumu 12 . haftada öğrenmiştimm pipisini açmış yatıyoduu...
eminecim sen nasılsın neden girmiyosun hiççç...

ayşe ne güzel yazmıssın öle ilk gördüğümde dedim şiir mi yazmış ilk satırı okuyunca çözdüm mevzuyu :)

ayşecim haklısın ama asker
gitti dağıtım izninde alamadım
hadi dedim hem halil ibrahimi görür ama
uyuzzz arkadaşlarıyka görüşecekmiş
zeynepçim aynennnnn

ya bişi sorcam bu bebeler yaz geldi, ekgıda ya da ful geçtik
hala 3 saatte bir yiyor uzaması gerekmiyormu????

idare ediyom canım :) bi kaç gün temizlikle uğraştım bugun başım çok ağrıyo nedense gökşeninde huysuzluğu üztünde öle uğraşıyorum işte allah bugunumuzu aratmasın :)

tülaycım biz günde zaten 3 öğün yiyoruz onun dışında hep emiyoruz kilo alımı ii drmuza göre yeme aralıkalrıda 4 5 saati buluyo zaten

allahım hayırlı uzun öbürler versın ınsallahh oglusuna canım

sağol cnm teşekkürler...

iyi cnm ne olsun.. alperenle uğraşıp duruyom...baktım konulardan çooook uzak kalmışım.bende arada bi okuyup çıkıyom..konuların ortasında da daldan atlar gibi girmek istemiyom öyle işte...sen nelr yapıyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…