2009 Eylül Anneleri

Dilekcim ek besinlerde Doruk secici çok. Yoğurt ve meyve( tabii hepsini değil)seviyor en azından. Şımdide sebzelere başladık. Bende senin gibi fazla karıştırmadan hangisini sevdiğini bulmaya çalışıyorum. Bugün balkabağı çorbası yapmıştım. Onu sevdi mesela ama önceki gün karışık sebzeyi içmedi.
Ece geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. Bence de o bakıcıyı bir güzel payla sonrada kov. Aldıkları parahelel değil valla.

selamlarrrr
akşam eşimin kardeşi yemeğe gelicekte mutfaktaydım tüm gün
dün kışlıkları hallettimmm poffff tıçımı yere koymadım valla
ececim çok geçmiiş olsun kağan a acil şifalar dualarım sizinle

herkes iyiymiiiiii????????????????????

selam kızlar

geçmişe şöle bi baktım ece çook geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kuzun iileşir ayrıca evladının nesi olduğunu anlayamamak çok zor bişi olsa gerek allah yardımcın olsun canım

kızlar gökşen artık emekliyo sayılır dizlerinin ve kolarının üzerine bir iki adım atıp sonra bırakıyo cadı son bir haftadır sürekli emeklemeye yoğunlaşmıştı zaten ayrıca ağlarkende baba ba ba ba diye ağlıyo zilli bı kızlar babalarına çok düşkün oluyolar :)

bugun çooook huysuz anlamadım neden böle dişi desem ateşide yok iki dişimiz artık önde çok net belli oluyo 3 . ne zaman gelirki acaba :?

Selam kızlar.

Baharcım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım. Burası ve siz benim içinde hayatımda en özellerdensiniz. Hamileliğim burda geçti. Şimdi Ezgi Naz'ı sizlerle büyütüyorum.

Ececim çok geçmiş olsun. Valla ben okurkn sinirlerim bozuldu. ınşallah o doktorların yanılmasıdır cnm. Şu bakıcı olayına gelince o kovulmyı çoktan haketmiş terbiyesiz.

merhaba arkadaşlar
benim işim çok zorlaştı kızımda okula gitmiyo ya bi taraftan kızıma zaman diğer taraftan oğluş.
kızıma oyun bakıyorum bahanesiyle açıyorum işte:) hele ki ev daha da yoruyo beni.
ne var ne yok, birazcık geçmişe bakabildim,
ececim çok geçmiş olsun inşallah korkulacak birşey yoktur, canım konuşmuştuk daha önce aynı şeyi kızımada söylemişlerdi yanılgıydı tabii, üzdükleri kalıyo işte bizleri. yinede için rahat olsun mutlaka çok iyi bir doktora götür canım. birde bakıcı sorunu tam felaket olmuş.

özge filiz hoşgeldiniz :)

filizcim işin zor canım ya allah sana kolaylık versin :) hafta sonu da dahil olmak üzere bu yıl ki bahar temizliğimi yapmış bulunuyorum haşatım çıktı öldüm bittim kadınla beraber yaptık ama yinede çok yoruldum gökşene de bütün gün annem baktı çalışana anne olmak zormuş çok özledim kızımı :)

Merhaba Filizcim, Zeynepcim.

Filizcim allah kolaylık versin valla biz biriyle zor başa çıkıyoruz :)

Zeynepcim güle güle kirlensin evin canım.

sağolun kızlar, üstüne evde çok yoruyo beni,
yaz gelsede kurtulsam diyodum şimdi nasıl yapcamda temizlicem evi diyorum,
neyse yinede ağzımızın tadı bozulmasın, yavrularımız sağlıklı olsun yeterki. bizim daha dişimiz yok bu arada.

Merhabalar kızlar nasılsınız... offf benim canım bişey yapmak istemiyo hiç bahardan mıdır nedir yemek yok evde açım am abişey yapmıyorum saat kaç oldu deli miyim neyim ben yaa. eşimde geç gelicekmiş eniştem bi ayı geçti bizde kalıyor teyzemin kocası yani iş için geldi eşimin yanında çalışıyor makina mühendisi ve iş güvenlikçi olarak ama bi ev tutsalar iyi olacak artık inanılmaz gerildim.. kendimize bi sandviç yapar geçiştirirdim ama elin adamına al bunu ye doy diyemiyosun şu an içeride oturuyo ve ben hala bilgisayarın başındayım of...

Ece benimde kızıma aptal doktorlar neler dediler yok ameliyat olacak bilmem ne kemik vardı kafasında şimdi düzeldi hiçbişey yok çok şükür geçti gitti. inanma yani daha araştır hatta bencede türkiyeye gel kafa konusunda ihtiyacın olursa istanbulda inanılmaz iyi bir nöruşurji uzmanı var sırf çocuklara bakıyor adını verebilirim..

Sanırım çok fazla girmiyor Zeynepcim.

Tubacım valla işin zor cnm. Dediğin gibi misafirlik uzadımı hoş olmuyor. Herkesin kendine göre düzeni var.

tubacımda burdaymış, ama ben kaçıcam şimdi inşallah yarın uğrarım, tubacım sana katılıyorum, doktorlar herşeyi söylüyor işte. şimdilik hoşçakalın görüşürüz kızlar kendinize çok iyi bakın, öptüm hepinizi.:1hug:

ay gittim googly midir nedir balıkları var ondan kızarttım yanına roka bide makarna fesleğen soslu napiim yaa vijdan azabı duyuyorum ama yapacakda bişi yok yani. üf gene benim hiç iştahım yok kızlar sabahtan ber iyediğim bi tost ya gene kilo verecem ben üffff Allahım ne olur biraz iştah ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…