idare ediyom canım :) bi kaç gün temizlikle uğraştım bugun başım çok ağrıyo nedense gökşeninde huysuzluğu üztünde öle uğraşıyorum işte allah bugunumuzu aratmasın :)
ayşecim haklısın ama asker
gitti dağıtım izninde alamadım
hadi dedim hem halil ibrahimi görür ama
uyuzzz arkadaşlarıyka görüşecekmiş
zeynepçim aynennnnn
ya bişi sorcam bu bebeler yaz geldi, ekgıda ya da ful geçtik
hala 3 saatte bir yiyor uzaması gerekmiyormu????
bizimki kendi belirliyor açlık saatini...ne zaman acıkırsa o zamn veriyorum..Bide yediğiylede alakalı bence acıkma süresi..ben sürekli bişeleri karışırıp veriyorum..en erken acıkması 3 saat..geceyi saymazsak 6 saat sonrada yediğ oluyor..
cnm gecede sorun yok
gece 4-5 saatte bir emiyoda
en geç acıkması ne alperen in?
+ben o arada bişi veremiyom oğlum saati
gelmeden hayatta yemez.. ki bende istemiyorum
aralarda bişi yemesini
doğrudur cnm..herkesin çocuğunun beslenme şekli farklı...benimkide acıkıncaa felaket yaygara basar..sıkıysa yemek verme ...bu yüzden saatini kendi belirliyor ben illa şu saatte yicek diye zorlamıyorum.gerçi hoşş zorlasamda yemez.....ama genel de8.30 ta kahvaltı..1, gibi öğlen yemeği... 3 gibi atıştırma ..6.30 gibi mama.. sonra uyku gece 2 gibide süt...
aynen canım zaten her bebeğin kedine göre bi düzeni ve sevdiği şeyler var bizde onları kalıba sokmaya çalışarak onlara kötülük ediyoruz farkında olmadan aslında karşımızdakinin bir birey olduğunu unutuyoruz bazen o yüzden ısrarcı olmamak lazım şahsen kendi adıma ben böyle düşünüyorum :)
canım benimki 1 aydır neredeyse oturuyo desteksiz :)
tülaycım geçenlere öğrendim bebişlerin midesi o kadar küçükmüşkü tabiri caizse fındık kadar diyolardı :)
canım benimki 1 aydır neredeyse oturuyo desteksiz :)
tülaycım geçenlere öğrendim bebişlerin midesi o kadar küçükmüşkü tabiri caizse fındık kadar diyolardı :)
yok canım ya kendi kendine dengesini kurdu şimdide emekliyo sayılır bir iki adım atıp kendini bırakıyo benim kız çok hareketli gören şaşırıyo doğduğundan beri böleydi hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?