2009 Eylül Anneleri

ebru sen doğum fotoğrafçısı düşünüyodun.... anlaşmışmıydınız doğumdan önce....

yasemincim ben de eşim gelince düzenli biriyle anlaşcam... biraz takıntılıyım ben o yüzden biriyle anlaşamıyorum. en fazla bana gelen 2 yada 3 kez gelmiştir.... eğer bakıcı falan tutsaydım ya kadın beni öldürürdü yada ben kadını....

bu aradaa baharcım hoşgeldin.

yasemin ne guzel iste
birak aglamada dursun yataginda zaten belki bir sure sonra yine uykuya dalar
sen sadece aglarsa mudahele et
ali baze nsabah 6 bucukta uyanir ama icerden keyifli keyifli sesleri gelir oynar yataginda oyle zamanalrda ben hic kalkmadan uyumaya devam ediyorum yarim saat 40 dakka daha valla

meryem benim de hastanede bir tane fotom vardı ali efenin beşiğine kafamı uzatmışım o kadar. Allahtan ameliyata giren bakıcı akıl etti de oğlumun ilk anlarının fotoları var. oğlumla hiç resmim yok diye üzülüyordum ama bi akrabamız çekmişti o gönderdi çok mutlu oldum :)

aaa şunu söylemeyi unuttum Efe tek sakallı erkek görünce ağlıyor :) Hem de nasıl çığlığı basıyor resmen ...Kardeşimi görünce çığlığı bastı kim olursa olsun sakallı erkeklere ağlıyor .

normal dogum diye diretince dogum fotografcisindan vazgecmistim gulaycim
esimde ben hem videoya cekerim hem fotograf cekerim demisti

sezeryan olunca patladi elimizde
esim saolsun doguma girdi videoya da cekti ama bebek ilk cikarken hasta bakici ben cekeyim siz bebekle ilgilenin dedi yerleri gokleri cekmis amca uyuz olmustum

simdi ki aklim olsa nomal sezeryan hic farketmez kesin tutarim dogum fotografcisi
arkadaslarimin cok guzel fotograflari var nasil ozeniyorum anlatamam

artik kismet ikincisine insallah

ayy tuba ben varya hiç hiç.. sadece cocuk aglayınca sallamayın bana yaklastırın dokunucam o susar diyorum mılllete:) cocugu getırıyorlar gercekten susuyor:) benım oğlan odaya geldi dönüp bakamadım nefesım kesıldı resmen hemsıreye dıyorumkı nefes alamıyorumm oda gayet sakin çocuga dogru donme nefes alıyorsun ben duyuyorum dıyor:) ayy rezil bir haldeydim. ben cocugu ılk goreyım dıye sezeryan olmak istemıyordum odama gelen cocuguma bakamadım

gülaycım hoşbulduk tatlım. başladın mı işe?
ya ali efe de sabahları tükürerek uyandırıyo bizi çok komik :) tükürmeyi unutmuştu yine hatırladı aman yarabbi yemek yerken falan yapıyo üst baş batıyor. babasına yapıyo en çook ta. adam diyo bu çocuk beni sallamıyo sanırım :)))

ebrucum walla bende ac kaliyor diye korkuom ama dr side ac kalmiodur diyo ama bizimkide inatci yaewet disleri cok zorluo uytler of neyse
sizler nasilsiniz

herkese merhaba kızlar,nasılsınız
geçmişe çok bakamadım, inşallah herkes iyidir,
biz hasta olduk benim iki yavruda hasta. ikisininde burnu felaket offf.
ali'nin daha dişi yok o yüzden de hasta olmadı demekki ablası öpmüş.(

bizim işyerinde kk engelli...
ebrucum evde biraz kızımla vakit geçirmek için rapor almıştım. ama yarın iş başı....

Ebru ya ben psikopatım galiba hemen atlıyorum üstüne , azıcık kımıldadımı uykum kaçıyor ki eskiden nasıl bir derin uykum vardı bir de senin dediğin gii yapayım hafta sonu ...

Meryemcim bende kendi atar diye bırakıyordum diş yokken evet atıyordu ama şimdi bıraksam duruyor ağzında sıpanın , o yüzden alıyorum hemen ....

Gülaycım ben isteklerini net ifade eden biri değilim maalesef , o yüzden kullanılmaya müsait bir tipim var yani kadın uyanık bir şey olursa çayını kahvesini bile bana yaptırır :)))

bizim sağolsun adam aldı makınayı okadar güzel cekmişlerki. oğlumun ilk resımlerı var. hatta bir resım cekmısler camdan oğlumu ablam esim esimin kuzenlerı var onlara gosterıyorlar bebegıde aynı kareye alarak onların bakışlarını çekmişler. bayıldım o resme. oğlumun ılk yıkanması falan kameraya cekılmıs. annesıni çekmeyide işte hastanenin fotoğrafcısı akıl ettı:) onlarıda cd ye aktarıpğ verdıler adamı arıyıp basmasını ıstıycem..

Bende eşime diyorum ki o kadar akıllandım ki , ikinci de mıçıma bile kamera taktırıcam diyorum ... Fotoğraflarım var benim Efeyle ama ben hem epiduralden , hem de ağlamaktan şişmiş bir haldeyim ... Benim sinir olduğumda eşim foto çekilirken hep kaçtı ,üçümüzün bugüne kadar sayılı fotosu var genelde de suratı asık ...

baharcım yarın başlıcam tatlım. ya bizimkide acayip tükütüyo, araba şeklinde bi yürüteç aldık ona, bir de o sesi çıkırınca tam dolmuşçulara benziyo....

filiz dün annem içine zencefilde katıp vermiş birde bır yerde duymus burun çok tıkalı olunca limon damlatın ıyı gelıyor dıye kendınde denemiş işe yaramıs diye alitunanında bununun delikleirinin oraya sürmüş. damlatmak ona olmaz tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…