2009 Eylül Anneleri

ayakta tutmak yanlış değilmiş maşallah aliye benim oğlum hareketli saylır yatakta dönüyo ama sadece 1 kere öle çok değil ayaktada dikilmeye çalışıyo ama öle adım falan atmıyo sanırım geç yürüyecek

inş. ebrucum yoksa gerçekten çok yıpranıyorum yaşına dogru bu sıkıntıların hepsinin geçecegini ümit ediyorum
siz e güzel ciğere bile geçmişiniz biz daha hiç ete başlamadık kahvaltıya yenı geçtık geride kaldık yahu inş. sever aliş

filizcim bizimkide oyle firil firil donmuyor
sadece yuzustu yatarken sirt ustune donebiliyor bir daha geri donemiyor ama ayaga kalkmaya cok hevesli
simdi yanimda koltuga oturtuyorum benim yakalarimdan tutup kendini yukari cekip ayaga kalkiyor
ben hic yardim etmiyorum
bu erken yuruyebilir demek mi oluyor bilmiyorum ama sonucta hepsi farkli seylere kanalize oluyorlar mesela bazilari emeklemeye calisiyormus bizimki pek ugrasmiyor yuz ustu koydugumuzda

yasemın maşallah kuzuna çok tatlı gülen yüzü hiç solmasın

filiz bizdede yürtüeç var ama yagızın ilgisini hiç çekmedi sevmedi sıpa sıkıldı içinde aslında çok hareketlidir hoppala aldık burda bunu sevdi nasıl kuduruyo içinde görmen lazım belki yawrun sever daha tam keşfetmemiş olab,lir

cingene hüsniye:))) sende almışsın hoppalama maşallah badeye kudursun içinde benim için faydası oldu kolarım kopuyodu oynatcam diye valla tavan benden kuvvetli duruyo içinde çok şükür

maşallah canım bazı bebekler emeklemeden yürür alide öle yapar belki yok benimki öle değil her bebek farklı tabiki zamanı gelince yapıyolar işte bizimki daha 3 haftadır dönüyo mesela bakalım bu akşam ne yapacak

dimi canım siz abi ablasınız bizim yanımızda bi ela bebek bide biz en küçügüz

daha dün ilk ti ya bizimkide sevmeyecek ya alışacak bakalım

amin saol cnm bnmmm

yasemin tşk. ederim canım bizde hasta oldugmuz içinde üstüme alınıyorum inş. bir an önce toparlanıız

hosgeldin ozgecim

valla ben hic is yapamiyorum
pazartesiden itibaren daha az takilcam buraya ki biraz calisabileyim
evdeyken ise donunce super motive caliscam diyordum ama nerdeee 3 hafta oldu bende tık yok

gızemcım senın oglun dougum tarıhı ne ben oglumu 5 bucuk aylıkken koymustum yurutece cokta memenundum kızımıda koyacam

nurhan benım oglan 4 eylül dogumlu.yürütecten bende memnunum dengesını kurmayı ogrendı adım atıp yuruyor yurutecınde korkuyorum da tek bırakmaya gecen gun perde agzında yakaladım tosbagayı perdelerı kemırıyordu

yürütece dün başladım ama çok değil günde en fazla 15 dakika koyacam ama hiç ilerlemeye çalışmadı öle sabit durdu ilk zaman ölemi yapar yoksa benim oğlum tembelmi

daha cok erken hemen hareket etmıyolar yurutece alısmaları ıcın bıraz zaman vemelısın bız ılk koydugumuzda bı kac sanıye sonra agladı ıstemedı 2 haftada bu noktaya geldık.

selamm
yemekteydim geldim
yürüteçe biz de koyuyorduk kızımı ama doktor kesinlikle yasak dedi
çok istiyorsanız 9. aydan sonra 10dk koyabilirsiniz dedi
çocuğun oturma şeklini bozuyormuş ve kalça çıkıklığıı yapıyormuş
çok seviyodu benim minnoşum da
arada bi iki dk yine koyuyoruz

hoppalayı da ben çok istiyorum ama sanırım onu da tasvip etmez doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…