2009 Eylül Anneleri

bahr bende alıcam ekmek yapma makınesı.hangı markayı aldınız.ben esmer un taldım mıgrostan cok faydalıymıs bebekler ıcın sımdılık esmer un ıle corba yapıcam sonra ekmmeklerını yapıcam makne alınca.

gülaycım walla evde yapılan ekmeği yedikten sonra dışardan almak koymaya başladı. ben de elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum ekmeğimizi. yayılan koku da cabası oluyor :)
özlem ne demek kobay gibi deldirmek ya başka bişeye alerjisi varsa. alerji önemsenmesi gereken bir durum bence. umarım nemlendirici ile hemen geçer canım. kaynanana özetle höh diyorum zaten kelimeler kifayetsiz kalıyor kendisinin karşısında :)

bu arada ısmı sanırım ela ıdı arkadasımızın oglu rata vırus olan.cok gecmıs olsun.senı cok ıyı anlıyorum oglumda 4 aylıkken ıdrar yolu enf gecırdı 10 gun hast de kaldık.o damar yolu acmalardan bız neler cektık bebeklerde cok zor buluyor.10 gunde tam 10 damar yolu acıldı.cunkı vucudu oral yolla alınan tum antıbıyotıklere dırenclı cıktı.dr umuzda damar yolu ıle verdı.Allahtan dr umuz cok ıyı gcenın her vaktı er sorunumuzda ulastık.Allah tum bebeklerı anne babalarına bagıslasın.acılarını hıc gostermesın RABBIM bızlere

sinbonun son çıkan modelini aldık. yoğurt, güveç, pilav ve reçel de yapabiliyor. bebeklere ekmek için erken değil mi gluten alerjisi olabiliyormuş. doktor demişti.

evet canım doktor yum verme dedı 1 hafta sonra tekrar denıyecez kayısı kompostosunu blenderdan gecırdım kahvaltılarına koyuyorum bıde ıkndıde 1 cay kasıgı sade verıyorum yesıl mercımegı haslayıpmı eklıyeyım corbalarına yoksa corba ıle bırlıktemı nasıl yaapyım

sinbonun son çıkan modelini aldık. yoğurt, güveç, pilav ve reçel de yapabiliyor. bebeklere ekmek için erken değil mi gluten alerjisi olabiliyormuş. doktor demişti.

bahar gluten zaten bebıslerımze verdıgımız bı cok seyın ıcınde var.bebk mamalarında falan.gluten ı çölyak hastalıgı olan bebeklere verılmez dıye bılıyorum.

Ben dün kahvaltısına eklemeye başladım. Uno büyümek ekmeği bir dilimin yarısının içini ekliyorum maksat karnı doysun değilde pütürlü gıdalara alışşın. Yine de aslında evde yapmak daha iyi. Hazırlarda illaki var bişiler. Kızlar bu arada eltim gıda müh. Dediki pirinç unu kullanacaksan illakibebekler için olanı al öle dr oetker falan alma. Çünkü pirinç tarladan geldiği haliylen eziliyor bu yüzden içinde e-coli basili yüksekmiş.Ben akşamları devam mamasıyla pirinç unundan muhallebi yapıyorduum. Hoş zaten 60 cc ancak yiyor paşam

kapıya asılanından aldık ama ben güvenemedim tavana sabitledik canım.. bende kiracıyım ama deldim gitti.. ev sahibi kuısuruma bakmasın artık lülülülülülü
hehheh canı saolsun kuzunun. ya doktor yürütece hayır dedi bizim yürüteç kapı arkasında kaldı. hoppala için yorum var mı bu şekilde acaba.
bahar gluten zaten bebıslerımze verdıgımız bı cok seyın ıcınde var.bebk mamalarında falan.gluten ı çölyak hastalıgı olan bebeklere verılmez dıye bılıyorum.
bebek mamalarında olduğunu biliyorum da pek sık bebek maması da vermiyorum ben zaten. kahvaltıda çok az bazen de akşam yine çok az. bu benim görüşüm değil doktor uyardığı için ilettim.

haklısın canım ama gelde dinlet aslında onuda anlıyorum 2 dermatolog birde arkadaşı dr vardı gittik hepsi atomik dedi ayrı ayrı ilaçlar verdiler o yüzden sanırımama alerji testi olursa daha iyi olur hafta sonu zorlıycam bakalım...
kayınvalidem konusunda sen birde burada olsaydın asıl o zaman höh derdin...kriz geçirdim hem gülmekten hemde sinirden:)))kaydirigubbakcemile3sinirden. çünkü gelmiş bana torunumu alıcam diyor götürücem kendimle sabah ben bakarım öğlen büyükbabası...ciddi cidii çok iyi bakar diyor sen olsan ne derdin...ben en zor anları bitti size vericem öylemi dedim canımı kanımı vericem şaka yapıyosunuz herhalde dedim geçtim...eşimede söyledim şaka yapmıştır diyor ama ciddiydi...

nurhan yanlış yazmısım ya.her corbasına yesıl mercımek atmıyorum.her corbasın afarklı tahıl atıyorumornegın pırınc ya kırmızı mercımek ya yesıl mercımek falan.yesıl mercımek bıraz zor pısıyor ben bı kac saat suda bekletıyorum.ymusuyor sonra corbası ıle beraber pısırıp hepsını suzgecten gecıyorum

ebrucum biliyorum canım o tahılların yurtdışından gelirken yaş kuru gluten analizlerini ben yaptırıyorum :) doktor ekmek konusunda özellikle uyarmıştı ondan ilettim sadece.
özlem şaka yapmıştır o kadar abartmaz herhalde. benim eski komşum da alıp alişi gitcem diyor. dedim annesinin olmadığı yerde oğlunun işi yok :)

alinin 1 tane pnömokok asisi kalmisti olmadigi
doktoru bunu sonra yapalim demisti
simdi asiya gidiyorlar ( ve ben iste oldugum icin gidemiyorum cocugumun yanina
insallah cok aglamaz asida

oglende gidip goremicem dolayisiyla ((

bu arada hanımlar humana nın gece cayı nı her bı kac aksam dır ege ye verıyorum etkısını gordum.30 cc yapıyorum ne kadar ıcebılırse.gunduz uykuları arttı.

daha anlatamadığım şeyler var burada anlatamıyorum ...yani ben şakaya aldım eşimede ayrıntıları anlatmadım...neyse benim için değeri yok o bayanın saygımı yitirmiycem yinede ...bugün Cuma...Baharcım Cuman hayırlı olsun...
Bu mübarek Cuma günü kızımın bu rahatsızlığı tamamen hemencecik geçer artı tüm bebeklerinde...Allah şifa versin bebeklerimize...
Herkesin..Cuması hayırlı olsun...

alinin 1 tane pnömokok asisi kalmisti olmadigi
doktoru bunu sonra yapalim demisti
simdi asiya gidiyorlar ( ve ben iste oldugum icin gidemiyorum cocugumun yanina
insallah cok aglamaz asida

oglende gidip goremicem dolayisiyla ((

ebru calısan anne olmak zor gercekten.ben bebeklerımı buyutup oyle donmeyı planlıyorum ıs hayatıma.uzun yıllar calıstıktan sonra bebek sahıbı olacagımız zaman bıraktım ısımı.zorlandım ılk zamanlar bı anda evde oturmak zor geldı.ama alıstım sayılır.calısan annelerı takdır edıyorum gercekten.

kuzumegem ismin ne bilmiyorum ben gülay bu arada. biz esse kullanıyoruz kayınvalidemelr sinbo kullanıyor. ikisinden de çok memnunuz.

hamınlar bızım dr umuz onermedı yurutec erkek cocuklara onermıyoruz dedı.fakat bız dınlemedık aldık.oglumda cok sevdı.erkek cocuk annelerı kullanıyormu yurutec?

kuzumegem ismin ne bilmiyorum ben gülay bu arada. biz esse kullanıyoruz kayınvalidemelr sinbo kullanıyor. ikisinden de çok memnunuz.

memnun oldum gülay.gizem bende.yenıyım herkezle tanısamadık henuz.arastırıyorum alıcam.cunkı dısardan aldıgımız ekmekler ne kosullarda yapılıyor bılmıyoruz.hem bebısıme hemde kendımıze yapıcam artık ekmeklerımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…