bahr bende alıcam ekmek yapma makınesı.hangı markayı aldınız.ben esmer un taldım mıgrostan cok faydalıymıs bebekler ıcın sımdılık esmer un ıle corba yapıcam sonra ekmmeklerını yapıcam makne alınca.
nurhan ya hep aklımdasın yazamadım bı turlu sadece dun bır mesaj attım burdan.ege bı kac gundur cok huysuz.deli gıbı aglayarak kalkıyor uykularından.nasıl aglıyor ama ucarak gıdıyorum yanına.bır ssure boyle aglıyo gozu kapalı sonra emzırıyorum sakınlesıyor dısı mı cıkacak bılemıyoruz.senın bebıs nasıl yumurta alerjı yapmıs oyle yazmısssın.yesıl mercımek katabılırsın corbalarına proteın acısından takvıye eder.
ben her corbasına 1 yemek kasıgı yada tatlı kasıgı mutlaka atıyorum
hüsniye bu hoppala olayını tavana asıyorsunuz dimi yaaa. biz kiracıyız asamayız herhalde
sinbonun son çıkan modelini aldık. yoğurt, güveç, pilav ve reçel de yapabiliyor. bebeklere ekmek için erken değil mi gluten alerjisi olabiliyormuş. doktor demişti.
sinbonun son çıkan modelini aldık. yoğurt, güveç, pilav ve reçel de yapabiliyor. bebeklere ekmek için erken değil mi gluten alerjisi olabiliyormuş. doktor demişti.
hehheh canı saolsun kuzunun. ya doktor yürütece hayır dedi bizim yürüteç kapı arkasında kaldı. hoppala için yorum var mı bu şekilde acaba.kapıya asılanından aldık ama ben güvenemedim tavana sabitledik canım.. bende kiracıyım ama deldim gitti.. ev sahibi kuısuruma bakmasın artık lülülülülülü
bebek mamalarında olduğunu biliyorum da pek sık bebek maması da vermiyorum ben zaten. kahvaltıda çok az bazen de akşam yine çok az. bu benim görüşüm değil doktor uyardığı için ilettim.bahar gluten zaten bebıslerımze verdıgımız bı cok seyın ıcınde var.bebk mamalarında falan.gluten ı çölyak hastalıgı olan bebeklere verılmez dıye bılıyorum.
gülaycım walla evde yapılan ekmeği yedikten sonra dışardan almak koymaya başladı. ben de elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum ekmeğimizi. yayılan koku da cabası oluyor :)
özlem ne demek kobay gibi deldirmek ya başka bişeye alerjisi varsa. alerji önemsenmesi gereken bir durum bence. umarım nemlendirici ile hemen geçer canım. kaynanana özetle höh diyorum zaten kelimeler kifayetsiz kalıyor kendisinin karşısında :)
evet canım doktor yum verme dedı 1 hafta sonra tekrar denıyecez kayısı kompostosunu blenderdan gecırdım kahvaltılarına koyuyorum bıde ıkndıde 1 cay kasıgı sade verıyorum yesıl mercımegı haslayıpmı eklıyeyım corbalarına yoksa corba ıle bırlıktemı nasıl yaapyım
ebrucum biliyorum canım o tahılların yurtdışından gelirken yaş kuru gluten analizlerini ben yaptırıyorum :) doktor ekmek konusunda özellikle uyarmıştı ondan ilettim sadece.
özlem şaka yapmıştır o kadar abartmaz herhalde. benim eski komşum da alıp alişi gitcem diyor. dedim annesinin olmadığı yerde oğlunun işi yok :)
alinin 1 tane pnömokok asisi kalmisti olmadigi
doktoru bunu sonra yapalim demisti
simdi asiya gidiyorlar( ve ben iste oldugum icin gidemiyorum cocugumun yanina
insallah cok aglamaz asida
oglende gidip goremicem dolayisiyla((
kuzumegem ismin ne bilmiyorum ben gülay bu arada. biz esse kullanıyoruz kayınvalidemelr sinbo kullanıyor. ikisinden de çok memnunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?