bolana keçi peyniri kızılay da satılıyormuş, yasemincim erzincan mandıra ürünlerini satıyormuş bolananın, ben kızılaydakine uğrayayım.
Kızlar öncelikle merhaba. Doruğun süt allerjisi olduğu için ben de keçi sütü kullanıyorum bolona. Lakin bayağıdır yoktu keciler yavrulamış falan. İzmir'e yeni gelmeye başladı birde haftada bir geliyor dedi adam. Peynirlerinide aldım denedim. En iyisi klasik beyaz peynir. Ben kendim de yiyordum anne sütünden allerjen geçmesin diye.bizede o peyniri kullaniyoruz gulaycim bende yatmadan once gece suya kesip koyuyorum ne kadar verceksek sabaha tuzu kalmiyor
meryemcim sut konusuna da sevindim :))
Meryemcim ben köy tavuğu buldum minik psrçalar halinde buzluğa attım. İlgilenenler netten bakabilirler. Yarışkaşı çiftliği. Ekoorganiktede var. Tadı gercekten farklı.işte tavuklarıda balı9klar gibi pat diye büyütüyorlar küçücük civciv 154 guynde koca hayvan oluyor
Bizede doktor yağsız dana eti dedi ama ben anlamadım yağsız kuzu neden olamıyor sormadımda. Kuzu eti, daha yumuşak olur çünkü. Bebekler için daha iyi olmazmıkigizemcim ben dana eti verdim kırmızı et olarak, sıfır yağsız metrodan aldım....
gizemcim ben dana eti verdim kırmızı et olarak, sıfır yağsız metrodan aldım....
Selam Bende keçi sütünü sipariş ettim kısmetse yarın alıcam , yanlız biraz pahalı geldi fiyatı bir deneyelim bakalım olmadı muadil bir ürün bulurum . Bir de keçi sütünü inek yoğurduyla mayalamak durumundayım olur mu ki ?[/QYasemincim ben ilk yoğurdu babymix ile mayaladım. SOnrakilerde kendi mayamı kullanıyorum. Tabii evde yapılmış yoğurt bulursan onunlada mayalayabilirsin. Olur yani.
SÜpersİn canım bende bakıyım tavuk sİparİŞ edelİm organık beslensın kuzular:)
:gitme: :gitme: :gitme:
az önce çantamı açtım bir de ne göreyim
dünkü süt çantamda kalmış
:sinifsinif:
gitti emeklerim yaaa
Selam Bende keçi sütünü sipariş ettim kısmetse yarın alıcam , yanlız biraz pahalı geldi fiyatı bir deneyelim bakalım olmadı muadil bir ürün bulurum . Bir de keçi sütünü inek yoğurduyla mayalamak durumundayım olur mu ki ?[/QYasemincim ben ilk yoğurdu babymix ile mayaladım. SOnrakilerde kendi mayamı kullanıyorum. Tabii evde yapılmış yoğurt bulursan onunlada mayalayabilirsin. Olur yani.
Aa ööle yapabilirim bende sağol canım ...
neye el atsak elimizde kalıyo.. balık ayrı dert, tavuk ayrı dert, sebzeler meyveler desen yine aynı.. ya biz bu çocukları nasıl besleyecezda içimiz rahat edecek
bende tavuk siparişi vereyim o zaman bittikçe alırız artık ne yaaplım..peki taze sebze meyva siparişleri buraya gelir mi acaba? sipariş veren var mı aranızda
Öyle valla. Herşey bebişler için. Zaten eninde sonunda tanışacaklar katkı maddeleri vs. ile. En azından 1-2 yaşından sonra tanıştırabilsek. Herkes elinden geldiği kadar dikkat ediyor ama illaki bazı şeyler gözden kaçacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?