sağol tulaycım. musyas sızınde 7. ayınız hayırlı olsun. kızın nasıl? rahatsızlıklarını tamamen atlkattınızmı
herkese selamlaarr...
demetcim benim gibi düşünüyormuş doktorun...
d vitamini ilk şişenin %80'i duruyor, vermiyorum.. ben vitaminsiz büyüdüm ama kemiklerim de dişlerim de boyum da sağlığım da sorunsuz çok şükür...
hastanede kan tahlilinde kansızlık çıktı ama zaten kanı düşük olur bebeğin, büyüdükçe yükselir.. kan damlası da vermiyorum...
ne ilaç ne vitamin hiçbirşey vermiyorum...
şimdi yapmam gereken tek şey, düzensiz ve çok azar verdiğim meyve ve sebzeleri düzene sokup kızıma doğal vitaminleri ve ihtiyaçlarını vermek...
sordum sordum gören olmadı ama kendimce pişirme saklama yöntemleri falan geliştirip uygulayacağım..
zeynepcim sağol bu arada çok teşekkür ederim, buz kalıbında dondurmayı deneyeceğim...
demetcim ve mervecim
vitamin demir ilaci gibi konulara katiliyorum
bizim doktorumuzda bize ekstra vitamin ve demir damlasi vermedi gerek yok dedi
ama d vitamini konusunda kesinlikle size katilmiyorum
cocuklara ozellikle kis mevsiminde yeterince gunes gormelerini saglayamayacagimiza gore dvit kesinlikle verilmeli
d vitamini kemiklerinin gelisimini sagliyor ve rasitizm hastaligina yakalanmalarini oneriyor
eger gun icerisinde en az 15 dakika kollari bacakklari acik sekilde gunesten faydalanmasini saglayabiliyorsaniz amenna ama yapamiyorsaniz vermeniz gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?