filizcim ağzında birktiriyo ve yutamıyosa su ver ben öle yapıyorum katı bişi yedirirken muhakkak yanımda su bulunduruyorum hem bölelikle katı şeyleri yemeyi öğreniyo ben çok faydasını gördüm
saol bunu deneyyim su sorunumuzda var bizim benim oğlum suyu sevmiyo içmiyo kaşıkla denedim 3 kaşıktan sonra midesi bulanıyoo nasıl yapacam bilmiyom
nihal biz ekmek ve tuz katmadik
senden farkli olarakta ayrica yumurta sarisi ve sarimsak koyduk
sebzesine katacaksak buharda pisiriyoruz tek yedireceksek yagsiz tavada pisiriyoruz bazen biraz su koyuyorum yapismasin diye sonra da parcaliyorum kucuk kucuk oyle veriyoruz
ebrucum dviti sadece güneşe çıkamadığımız zamanlar kullandım, söylemek istediğim oydu yani özür dilerim eksik yazmışım :)
güneşe çıkmaya başladığımızdan beri kestim vitamini de... yanlış anlaşılma olmasın da :)))
ben doktora götüremiyorum çocuğumu, hastanede "şikayet" soruyorlar takip yapılmıyor, özellere de gücüm yetmiyor...
özel hastaneler uygun desem gidip gelmem problem, kendi arabam olması lazım, onu da sattık....
onun için ayrıca vitamin vs vermiyorum... gerek görmüyorum ama yanlış anlaşılmasın kızlar herkesin kendi düşüncesi kimseye karışmak gibi bişey değil :)
pütür konusuna gelince, reyyan eti tavuğu çiğniyor, pütürlü ne olursa çiğniyor damaklarıyla :)
çiğnemeyi çabuk öğrendik, hiç dişimiz olmasa da :)))
çatalla ya da elimle eziyorum azar azar veriyorum, o da çiğniyor :)))
ebrucum en azından örnek olması konusunda çok yararlı oldun çok teşekkür ederim çok sağol :)))
ben de diğer arkadaşlardan özür diliyorum aynı menüyü tekrardan görmenizi sağladığım için :roflol:
peki sebzeleri nasıl yapıyorsunuz azar azar almak lazım taze olması için..
haşlayıp buzlukta dondurmak en iyi yöntem midir_?
benım oglumda suyu cokk sevmıyor ama gece cayını sevıyor mılupanın.onu ıcırıyorum onemlı olan sıvı alsıınlar sabah kalhvaltılarınada hıpp organık kayısı yada elma suyunu atıyorum.anne sutunden de zaten su alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?