2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr..............

nasılsınız? bız ıyıyız cok sukur.de Doruk gecelerı 2 saatte bır vıyklıyo ya..bu gece 7 kere uyandık.sabahda okul.oldum bıttım.yan yatmak ıstıyo.sonrada kolumu uyusuyodur nedır anlamadık.yan donuyo ıllakı.bı sure soorada aglıyo.boyle ıste.reflumuz devam edıyo.hem motılıum hem gavıscon verıyoruz. ama azaldı sukur.gunde en fazla 2 kez kusuyo artık.buna sukur.hafta sonu gezdık.fotolar koymustum faceee ılgılenen herkese tesekkurler.ılk vakıt buldugumda soz bende tum bebıslere bakıcam nasılmıs bakııım eylul keratalar...dıslerımız cok kabardı ama hala yok :)

kızlar bısey yazmıstım ama goren olmadı sanırım.hamıle olabılırım.reglım gecıktı...hayırlısı hakkımızda....

mudur yardımcılıgı teklıfı aldım..ama bebısım cok kucuk seneye ertelesek dedım.nolcak bakalım...

Tulayy kız bacım sana nasıl ımrenıyorum ben ya.cocuguna pırıl pırıl bakıyosun, ev sekıllerı deısıyo, temızlıkler, gunler kahvaltılar, mısafırler e bıde badana masallah dıyorum kız ben sana:) ben anca okuldan eve atıyom kendımı.5. sınıfım sınava gırcekler dıye koparıyom kendımı sonundada yorgun gelıorum evde.ne yalan solıyım hamaratlıga hıc enerjım kalmıyo.hafta sonuda gezıyım kızançomla dıyorum e boyle boyle gecıyo ıste....:)

ay bebecıge gecmısler olsun..mevlam acıl sıfalar versın ınsallahhhhhhhh...dua edıcem soz....amın.....

yasemıncım anne sutu varsa sutun 8 de 1 yumurta bıraz kabne peynırı ıle baslanıyo eger ozel bı durum yoksa sonra arttırılıyo canım.ama yınede doktoruna danıs derım.sonradan tereyag ve pekmez eklenıyo...

ANLADIM CANIM ANNE SÜTÜM VAR SABAHTAN AKŞAMA KADARR 400 ML FALALN İÇİYOR ARADA MEYVE PÜRESİ MEYVE SUYU ÇORBA ALIYOR OĞLUMUN KİLOSU 2 HAFTA ÖNCE 8800 NORMAL HERHALDE DEMİeyvahedigeldismile

ANLADIM CANIM ANNE SÜTÜM VAR SABAHTAN AKŞAMA KADARR 400 ML FALALN İÇİYOR ARADA MEYVE PÜRESİ MEYVE SUYU ÇORBA ALIYOR OĞLUMUN KİLOSU 2 HAFTA ÖNCE 8800 NORMAL HERHALDE DEMİeyvahedigeldismile

valla cok guzel kılosu masallah.bız 7. ayı doldurduk anca 7500 olduk.oda benım yogun cabamla :)))))))))))))))))) ne guzel ıste.doktor kahvaltı dedıyse baslarsın yavastan...

valla cok guzel kılosu masallah.bız 7. Ayı doldurduk anca 7500 olduk.oda benım yogun cabamla :)))))))))))))))))) ne guzel ıste.doktor kahvaltı dedıyse baslarsın yavastan...

6, ay dolunca demişti ben bekliyim biraaz daha abri bu aydan sonra başlarımm

merhaba kızlar
ne zamandır gıremedım aklım hep sızde umarım herkes ve bebıklerın epsının saglıgı uzuru yerındedır.annem burda bırkac gune godecek o zman sızınle vakıt gecırebılıcem ıns.cokk ozledım hepınızı.en yakın zamanda gorusuruz ıns.opuyorum hepınızı.

arkadaşlar merhaba...
bebişleriniziz uykusu nasıl. benim kızımın uykusunu bir türlü düzzenleyemedim. gündüz sallayarak yarımsar saatlik dilimlerle(sallamzsak uyanıyor hemen) ama geceleri sallanmadan 2 ser saatlik dilimlerle. nasıl düzeltebilirim bi fikir verin lütfennnnnnn

zeynebim canım benm kızda aynı yüzündeki sivilceler pul pul oldu kızarıklıgı devam...doktora götürdüm atopik dermatit degil dedi..bi krem verdi biraz kullan dedi...bakalım işe yarıycakmı?

hildee ismini bilmiyorum kusura bakma..aynı benim kızı anlatıyosun..benmkide gündüzleri yarım saat anca uyuyo gece uykusuna dek 3 kez yani toplam 1.5 saat...gecelerde hep mız mız..emzigini verip salla salla işim bitiyo...

Günaydınlar , Bu gece Efe bey beni yatır kaldır yatır kaldır yaptı yine :)) Tek karımız geceleri artık hiç dertsiz tasasız emmesi , hatta sabah uyanmadan bile emzirebiliyorum :) Bunun dışında dün çok yoğundum giremedim umarım herkezin keyfi yerindedir ...

herkese günyadınnnn...nasılsınız?
kızlar 6 cı ay aşıları hemen mi ateş yapıyordu yoksa bir kaç gün içinde mi yapıyor

selam kizlar
nasilsiniz bakalim
benim oglumda bu gece 3 kez uyandi neyseki 2 seferinde kendi kendine uyudu 3. de de emzirdim
ama emzirme seansindan sonra saat 3 ten 5 e kada beni uyku tutmadi
uyumam lazim ise gitcem diye diye 2 saati devirdim sonra uyuya kalmisim

of cok isim var ama yine calisasim yok rejimdeyim canim yemek istiyor
bizden haberler boyle iste

günaydın kızlar. ehh bende dert yanayım bari. hastalıgımızdan sonra oglumun huyu sabaha karsı uyanıp 1 saat kendısı ıle ugrastırmak. zaten dün 1 de yattım bırde boyle olunca perişanbım
Özlem asılar 48 saat ıcınde ates yapar..

Bizim ateşimiz o gece çıkmıştı , Geçmiş olsun .

Ebrucum kolay gelsin canım rejim işleri ben hala cesaret edemiyorum daha doğrusu pisboğazıma hakim olamıyorum .

ozlemcim
hemen ates yapar bence
ben daha once ali asi oldugunda cikmasin diye ates dusurucu iciriyordum ama sonrasında cocuklara bu ilaclari icirmenin zararli oldugunu okudum
atesi oldukca cok yukselmeden kesinlikle vermeyin diyordu okudugum birkac yerde
bunun uzerine daha once verdiklerime cok pisman oldum ve son asilarinda kesinlikle vermedim atesi de cikmadi bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…