canım benim bizim ateş çıkmadı ama felaket huysuz oldu diğer aşılarımızda da Maşallah ateşi çıkmamıştı bunda huysuzluk bariz şekilde arttı...ınşallah çıkmaz...günaydın kızlar. ehh bende dert yanayım bari. hastalıgımızdan sonra oglumun huyu sabaha karsı uyanıp 1 saat kendısı ıle ugrastırmak. zaten dün 1 de yattım bırde boyle olunca perişanbım
Özlem asılar 48 saat ıcınde ates yapar..
canım teşekkür ederim...bizim kızında her yarım saatde bir baktım ateşi varmı diye gün içinde gece de sabaha kadar uyumadı ağlayıp durdu kucağıma alınca sustu da ben bir tuhaf oldum tam uyuycam giriş yaptım uykuya nasıl ağlıyarak uyanıyor ani kalkıncada kulaklarım tıkandı hemde bir kaç kere acaba nedenBizim ateşimiz o gece çıkmıştı , Geçmiş olsun .
Ebrucum kolay gelsin canım rejim işleri ben hala cesaret edemiyorum daha doğrusu pisboğazıma hakim olamıyorum .
Ebrucum ınşallah ateşi çıkmaz bu saatden sonrada umarım çıkmaz...sadece bacağa yapılan aşılardan biri kızarmış ve sişmiş biraz buz ile tapmon yaptım sizde de oldumu?ozlemcim
hemen ates yapar bence
ben daha once ali asi oldugunda cikmasin diye ates dusurucu iciriyordum ama sonrasında cocuklara bu ilaclari icirmenin zararli oldugunu okudum
atesi oldukca cok yukselmeden kesinlikle vermeyin diyordu okudugum birkac yerde
bunun uzerine daha once verdiklerime cok pisman oldum ve son asilarinda kesinlikle vermedim atesi de cikmadi bilgine
maalesef Allah bebeklerimizinde bizimde yardımcımız olsun ...Allah bebeğimede tüm bebeklerede acil şifalr uzun ömür huzur sağlık versin İnşallah tabiİ bizlerede AMİNNNN...6. ay aşıları malesef yapıyor. çogumuzun cocugunda oldu bu
sorma canım aynı benim kızımda da böyle oldu zaten dişi zorluyor huysuzdu ağlıyordu 2 saatde bir ...kabarık kabarık olmuş diş etleri ,dr sanırım aynı anda bir kaç diş çıkartıcak dedi...Ben aşıların olduğu iki gün efeyi tanıyamadım resmen çıldırmıştı yavrum , sürekli kucağımda uyudu .
kızlar hiç keyfıom yok yiğenım rahatsızdı dun dr a gıttı ciğer ve dalak buyumesı varmıs. gecıcı gibi dıuruyormus ama emın değil drbugun uzmanına gıdecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?