2009 Eylül Anneleri

aradım öğrendim, kızılayda canım eski ted kolejinin yerine belediyenin yeri açılmış...., cebeci yolu üzerinde, orada satış ofisi varmış.... çankaya belediyesine ait bir yer, içinde ziraat fakültesinin satış ofisi varmış....

tesekkur ederım gulay.pekı kefır mayası satılıyormuymus ogrenebıldın mı?

hayır canım öğrenemedim, ama internette satıldığı yazıyordu, olmazsa yarın numarasını bulup aramaya çalışırım, şimdi çıkmam gerekiyor.

kızlar daha önce okumuştum ama nedense şimdi çok güldüm
sizinle de paylaşayım istedim:)

kurslar :
KADINLAR için kurslar :

1. alışveriş yapmadan hayatta kalma yöntemleri.

2. hamam böceği bir insanı yutabilir mi?

3. karar verme teknikleri. ne giyeceğine karar verme üzerine uygulama.

4. direksiyonu hiç döndürmeden ileri gidip tekrar geri gelindiğinde araba bıkıp! usanıp da düzgün park eder mi?
5. annesinin yaptığı böreği yemek ile eşine ihanet arasındaki kavramsal farklar.

6. telefonda kısa konuşma teknikleri

7. 12 çiftten daha az ayakkabı ile hayatta kalma teknikleri
8. paket paket diyet bisküvi yiyerek neden kilo verilmez?
9. ocakta bırakılıp gidilen tencerenin neden bir süre sonra dibi tutar?
10. duble hamburgerin yanında içilen kolanın diyet olup olmaması neden önemli değildir?
11. bellek geliştirme teknikleri. cep telefonu pin kodu nasıl akılda tutulur?
12. karmaşık teknoloji ürünlerini kullanabilme. cep telefonunda numara kaydetme üzerine uygulama. televizyon kumandasında kanal kaydetme üzerine alıştırma.
13. final maçının oynandığı saatte beşinci tekrar oynayan diziyi seyretmemek bir şey kaybettirir mi?
14. kredi kartıyla satın alma ve bedava alma arasındaki farklar. kredi kartı borcunu kim öder?
15. hiçbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yarı fiyatına almakla kim kâr eder?

Hanımlar alınmasın hemen, erkekler için de kurslar var..

ERKEKLER İÇİN KURSLAR :

ÖNEMLİ NOT: DERSLERIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN HER BİR SINIFA EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI.

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMAMAK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KİRLİ SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK, YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ?
VİDEOYLA AÇIKLAMA.

KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI BİR PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIMLAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK.
ACIK FORUM.

KONU 8: EŞİNİZE ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YAŞAM İTİRAFLARI.

KONU 10: KADINLAR PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK AÇIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANMA SİMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME! EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 13: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER, UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?
BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

cok komık ya.kadınlar ıcın olan maddelerın nerdeyse tamamı benı anlatıyo sankı

hayır canım öğrenemedim, ama internette satıldığı yazıyordu, olmazsa yarın numarasını bulup aramaya çalışırım, şimdi çıkmam gerekiyor.

çokkkk tesekkur ederım gulay.bende numarasını bulursam arıyıcam.tekrar tesekkur ederım.
bebısın senı beklıyo sımdı.

gulay cıktın ama ben yınede yazayım yarın gorursun zıraat fak.te 22 lıraya satılıyomus cebecı dekı ofıslerınde yokmus.dıskapıdaymıs zıraat fak.

Hımmm kefir olayına mı geçtiniz hepiniz :)) Ben kendim hiç sevmiyorum o yüzden efeyede içirmeyi düşünmüyorum :) Keçi sütünden de haz etmedim inek sütüne devam :)

Hımmm kefir olayına mı geçtiniz hepiniz :)) Ben kendim hiç sevmiyorum o yüzden efeyede içirmeyi düşünmüyorum :) Keçi sütünden de haz etmedim inek sütüne devam :)

ben de aynen senin gibi hiç sevmiyorum. keçi sütünü de aynı şekilde.
ama çok faydalı diyorlar kefir için. bir kez deniycem bakalım dr.a sorup...

Ben vermeyi hiç düşünmüyorum Efe yoğurdu seviyor o yüzden farklı bir şey denemeye gerek duymuyorum ama sen sor canım , belki doktor çok faydalı deyip önerebilir .

kızlar,

2 gündür söyliycem hep unutuyorum..

carrefoura gittim hafta sonu. ayın 15 ine kadar devam eden bir kampanyası var.

hipp biskuviler 3 al 2 ode: adeti 3,90 tl.. 2,60 tl ye geliyor. çok uygun.

milupa kavanoz organik mamalar 1,85 tl olmuş ve 3 al 2 öde var.

omo baby 3 kg. + huggies ıslak mendil hediyeli 15,90 tl.

bir çok farklı ürün de var. bebek günlerimiymiş neymiş valla. haberiniz olsun. yarın son gün.

isterseniz sitesine girip bakabilirsiniz..

aptamil 900 gr. 35,90 tl

milupa 250 gr lık muhallebileri kaşık hediyeli 7,45 tl. gibi.............

canım eylül 70cm 8.500kilosu şuan 1kilo almış ve 3cm uzamış

beslenme menüsünü yazim canım

sabah 10da kalkıyo kahvaltı (pekmez bebebisküvisi peynir ceviz yumurta sarısı tereyağ günkurusu yumurta sarısı ve ceviz gün aşırı)

saat 12.30 yoğurt çok sevdiği için dolu dolu bir büyük kase yiyo

1de uyuyo 2,30da kalkıyo ve 1 kase sebze çorbası içiyo yalnız ben içine ekmek içi koyuyorum o şekilde o kaseyide bitiriyo (mevsim sebzelerinden katıyorum brokoli taze fasulye kabak enginar havuç patateş pirinç kırmızı mercimek irmik:)

4de meyva suyu içiriyorum 2 çay bardağına yakın içiyo ben de ölçü sınırlaması yok canım içmek istediği kadar veriyorum istemediği zaman ağzını kitliyo zaten(mevsim meyvelerinden veriyorum kivi portakal havuç elma ananas nar çilek)

5de uyuyo 6,30da kalkıyo tekrar bir kase ekmekli çorba içiyo daha sonrada 9da pirinç unu yiyor bazen meyveli bazen sade olarak veriyorum
9,30da uyuyo ondan sonra ben saat 12,30 1 gibi devam sütü veriyorum 120cc kadar içiyo saat 6da ben tekrar 120cc devam sütü veriyorum sonra 10da kalkıyo canım o deliksiz uyuyo

birde bazen tarhana yoğurt ve şehriye çorbası yapıyorum sıkılmaması için birde eylül iştahsız olmadığından ne versem yiyo canım dolu dolu kaselerde haftanın 4günü mutlaka kıyma katıyorum çorbalarına işte öle canım

canım maşallh çok iyi yiyo...kılosu boyuda çok iyi de aklıma takılan bişi bütün bunlardan sonra emiyormu yada devam sütü veriyomusun...günde en az 500 ml de devam sütü yada anne sütü alması gerekliymişya...sadece ek gıdalarla olmuyomuş.

canım maşallh çok iyi yiyo...kılosu boyuda çok iyi de aklıma takılan bişi bütün bunlardan sonra emiyormu yada devam sütü veriyomusun...günde en az 500 ml de devam sütü yada anne sütü alması gerekliymişya...sadece ek gıdalarla olmuyomuş.

mehtapcım,

dr.a aynen bu şekilde soyledim. yani günde 500 ml anne sütü veya devam sütü diye.. eger kilo alımı iyiyse gerek yok. zaten herşeyi alıyor dedi. o reklamlara inanma dedi. defne almıyor zaten devam sütü. beni de emmiyor ama kilo alımı çok iyi şükür. bu yuzden hiç dert etmiyorum ve dr.a katılıyorum bu konuda. yani bence şart değil.

canım maşallh çok iyi yiyo...kılosu boyuda çok iyi de aklıma takılan bişi bütün bunlardan sonra emiyormu yada devam sütü veriyomusun...günde en az 500 ml de devam sütü yada anne sütü alması gerekliymişya...sadece ek gıdalarla olmuyomuş.[/QUO

saol canım devam sütü gece ve sabah 2kere 120cc içiyo birde pirinç ununa 5ölçek ve kahvaltısınada 30cc katıyorum canım yani toplamda 420cc devam sütü alıyo canım

Back
X