2009 Eylül Anneleri

niyee halıda olur valla bana gelen kadınlar siliyor halılarımı hele duzenlı alıyorsan zaten onun sisteme oturtması lazım. gunluk ev işinde ne varki?

selam güzel hatunlar... nasılsınız bakalım.. benim minik çok huzursuz bu aralar kucağımdan hiç inmek istemiyor pek giremiyorum o yüzden.. ne oldu bu çocuğa anlamadım bir türlü birden huyu suyu değişti kuzumun yaa....

bende camları sildim ama perdeler beni bekliyo :(( beklesin bakalım yavaş yavaş yaparım artık

KIZLAR GÜNÜN KONUSU DA SANIRIM UYKU DÜZENİ....

Rüzgar dün gece çok güzel uyku çekti, çünkü akşam son öğününü yedirmedik, 7de en son öğününü verdim, 8 de masaj yaptım, 8.30 da uyudu sabah 6.30 a kadar, emmek için uyandı sadece....

rüzgar da gündüzleri artık daha fazla uyuyor , 5 saat civarı, 3 posta.... sanırım annemin geliştirdiği yeni metod uyku düzenlerini tamamiyle iyi yönde değiştirdi,
tracy hoggun türkiş versiyonu bizimki:)
çocuğu yatağa değil, ayaklarına yatırıyorsun ayakta sallarken aldığımız pozisyon var ya o şekilde,
ama kesinliklşe sallamıyorsun,
şarkı söyleyerek ellerine ve ayaklarına pıt pıt diye vuruyorsun.
5 dakika sonra pıt diye gidiyor....

annem gündüzleri bu şekilde 3 kez uyutuyor, 5 saat civarı uyuyor toplamda,
en geç de 9 olmadan gece uykusuna dalıyor....

annem tracy hogg asla uygulamam diyordu ama ona benzer bir metodla uyutmaya başladı....

bana gelen bayan perdeleri de yıkayıp asıyor, eeee onları yapmazsa zaten ne varki...

ben eimi bişeye sürmüyorum, zaten zamanı içinde hepsini yetiştiriyor,
benim zaten döküntüm yok çok fazla,
ev de küçük....

selam kızlarr

defnenin uyku düzeni güzel çok şükür. gündüz saati belli olmamakla birlikte 3-4 kez en fazla 1 saat olmak üzere uyuyor. akşam da 9 a kadar zor dayanıyor. sonra bir daha sabah 8 den once kalkmıyor. eger gece uyanırsa su veriyorum ki genelde gece uyanmıyor. dr.umuz kilo alımı iyi oldugu için gece kalkarsa su dışında birşey vermememizi soyledi. gece beslenmemesi gerektiği için şimdiden alışsın dedi.

Son düzenleme:
gülay bende şimdi sallama işini azaltmaya basladım benımde hedefım o sekılde uyutmak. bakalım ne zaman olacak ama benımkı bu ara çoook huysuz yıne

kızlar,

günlük temizlik konusunda size pek katılmıyorum.
günlük ev işi deyip geçmeyin, o kadar çok detay var kiii....
ben kadın almıyorum malesef. bu yuzden de evin her işi bana bakıyor.
perdeleri yıkayıp asmak bence işin en kolay kısmı..

kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı yemek konusunda doktor bi değişiklik yapmadı 9 aya kadar aynen devam edicez dedi eylül boy konusunda gayet iyi uzamış kiloda gayet iyi almış doktor kilo konusunda 100 çocuktan 75.ci boy konusundada 100 çocuktan 99. cu dedi çok mutlu olduk gerçekten gece uykusunu sordu uyanıyomu diye deliksiz uyuduğunu söledim gayet iyi doyuyor ozamn dedi herşeyi allaha şükür gayet iyi çok mutlu oluyoruz bizde böle olunca:))

canım şuan eylülün boyu ve kilosu ne kadar. bu arada maşallah.... sen de beslenme düzenini yazarmısın, bana da fikir olsun.

canım şuan eylülün boyu ve kilosu ne kadar. bu arada maşallah.... sen de beslenme düzenini yazarmısın, bana da fikir olsun.

canım eylül 70cm 8.500kilosu şuan 1kilo almış ve 3cm uzamış

beslenme menüsünü yazim canım

sabah 10da kalkıyo kahvaltı (pekmez bebebisküvisi peynir ceviz yumurta sarısı tereyağ günkurusu yumurta sarısı ve ceviz gün aşırı)

saat 12.30 yoğurt çok sevdiği için dolu dolu bir büyük kase yiyo

1de uyuyo 2,30da kalkıyo ve 1 kase sebze çorbası içiyo yalnız ben içine ekmek içi koyuyorum o şekilde o kaseyide bitiriyo (mevsim sebzelerinden katıyorum brokoli taze fasulye kabak enginar havuç patateş pirinç kırmızı mercimek irmik:)

4de meyva suyu içiriyorum 2 çay bardağına yakın içiyo ben de ölçü sınırlaması yok canım içmek istediği kadar veriyorum istemediği zaman ağzını kitliyo zaten(mevsim meyvelerinden veriyorum kivi portakal havuç elma ananas nar çilek)

5de uyuyo 6,30da kalkıyo tekrar bir kase ekmekli çorba içiyo daha sonrada 9da pirinç unu yiyor bazen meyveli bazen sade olarak veriyorum
9,30da uyuyo ondan sonra ben saat 12,30 1 gibi devam sütü veriyorum 120cc kadar içiyo saat 6da ben tekrar 120cc devam sütü veriyorum sonra 10da kalkıyo canım o deliksiz uyuyo

birde bazen tarhana yoğurt ve şehriye çorbası yapıyorum sıkılmaması için birde eylül iştahsız olmadığından ne versem yiyo canım dolu dolu kaselerde haftanın 4günü mutlaka kıyma katıyorum çorbalarına işte öle canım

maşallah cansu aman kuzular yesin yaa...
bizimkide bugün daha iyi kaç gündür iştahsızdı..
canım 2. kez çorba yerine et tavuk vs sebzze yemeği neden vermiyosun.. ekmek zararlı değilmiydi yaa.. ben vermiyorumm:)

maşallah canım ya , afiyet olsun yemesi ne güzel, zaten maşallah kilosu da çok iyi, ben bir kiloyu ancak 2,3 ayda görüyorum.... benim kızda aşağı yukarı aynı şeyleri yiyor yoğurt hariç... peki bebek ekmeğimi kullanıyorsun yoksa normal ekmekmi.....

Back
X