bende vermek istiyorum, nasıl yaptın
aksama kadar acık bılg.ama bı turlu gırıp bı sey yazamıyorum.delı evın ıcınde kosturuyorum.iş bıtmıyor.ege uyuyor ben o arada da dıger ıslerımı yetıstıreyım dıye kosturuyorum.aman neyse sıkayet etmıyım.Allaha sukurler olsun.yeme sorunları uyku bozuklukları dıs huysuzlukları olsun tek derdımız.yeterkı saglıkları ıyı olsun.
temiz hava cok ıyı gelıyor bebeklere.bızde ne zaman cıkarsak ege o gun guzel uyuyor.zaten aksamları en erken uyudugu saat 10.00.sabahta 8 dedınmı ayaktayız.gun ıcınde aralarda kısa kısa uyuyor.bu kadar.
bu arada hanımlar tekrar hamıle kalabılırım.ıstıyoduk ama cokk erken bu kadar erken ıstemıyoduk.daha yaza kardesımın dugunu var ev tasıyıcaz 2 ay sonra bı suru ıs var.ege yı en azından 2 yasına kadar getırmeyı ıstıyodum 2. hamılelık ıcın.umarım degılımdır.
eylul ali emmedigi icin benimde sutum cok azaldi ise ilk basladigim zamanlarda o emdikten sonra sagidigimda baya bir sut cikiyordu bir kismini ertesi gune kahvaltiya ayirip kalanini buzluga atiyırdum
simdi ancak kahvaltisina kadar cikartiyorum ama oglen eve gittigim icin oglende anne sutu aliyor ali
artik ablasina dedim ben gelmeden once besleme diye baya bir acikmis oluyor ben gittigimde emiyor iyice
gizem gecikti diye boyle dusunuyorsun heralde ama dogum sonrasi regl duzensiz oluyor
ben ilk kez gecen ay regl olmustum bu ay neredeyse 10 gun gec oldum seninki de oyledir
dun uht sutlerin(dayanikli kutu sutler) zararlarinin tartisildigi bir program vardi ntv de seyrettiniz mi
kızlar enginar kıbrıstan geliyomuş pazarcı öle dei
bende veriyorum kağana kerevizin zamanı geçtimi peki
tekrarınımı verdıler acaba.ben 1 hafta once ızlemıstım.ıkı hoca vardı.hakkı devrım de vardı o program mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?