saol yasemincimGünaydın Tülaycım , oh mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet ...
Kızlar ben bugün itibariyle rejime başladım yüksek motivesyona ihtiyacım var , tatlılardan uzak durmam lazım benim ya :)) Kendime diyorum hiç çatlağın yok ama iğrenç bir koca göbek yüzünden mayo giymek zorunda kalacaksın ... yememem lazım artık bu zamandan sonra yediğim süt yapmaz...
saol meryemcimtülaycım güle güle kirletin evınızı:)
yasemın ınsallah guzelce kılo verırsın
yasemin bende pazartesiden beri rejimdeyim biliyorsun :)))
hic tatli yemiyorum ki dusun dun tam 4 saat boyunca onumde profiterollerin ve acibadem kurabiyelerinin durdugu bir toplantida bulunmak zorundaydim ve irade yapip yemedim
ma 1 gr bile veremdim 3 gundur(( sevkim kirilmak uzere
Merhaba kızlar nasılsınız benİm oĞluŞunda uykuları sapıttı akŞam erkende yatsa geÇte yatsa sabah 5 te kalkıyo bÖle deĞİldİ bu Çocuk buda benİ baya zorluyo bİrde oĞluma kemİk suyu kaynattım buzluĞu koydum veren varmı?
hosgeldin filiz
ara ara alide de oluyordu bu sekilde sabah erken uyanmalar gecti sonra duzelir merak etme
biz kemik suyu veriyoruz ayni senin gibi buz kaliplarinda dondurduk
yemegine 1 kalip atiyoruz her sefer
canım geçenlerde bnm oğlumda da oldu
ama geçti şükür
havalar bile etkiliyo
bi süreçtir belki
bozma moralini
yasemin aynen senin gibi dusunuyorum
ali ilk baslarda iyi emiyordu o zaman belki aliyordu ama simdi kesin o kadar icemiyordur
emdigi en fazla 3-4 dakika
bazen o kadar bile emmiyor sadece aksam yatmadan once bir de gece dogru duzgun meme emiyor
artik valla aldigi kadar zaten dedigin gibi onu sirf kahve niyetine iciyor diger yedikleriyle karni doyuyor
filiz tarifin baya guzel biz irmik felan kullanamiyoruz tahil yedirmedigimiz icin ama onu koymadan denicem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?