2009 Eylül Anneleri

Günaydın kızlar.
Doruk çok fena kabız vegece uykularımız hala berbat durumda. Dişlerde bir türlü çıkamadı. Acaba kabızlığı da gece onu rahatsız ediyor olabilirmi. Sanki uykusuzluğunun tek sorumlusu diş değil gibi ya. Uykusunda kıvranıyor bir sağa bir sola rahat uyuyamıyor yavrum.

çok şükür ebru bu gecemiz iyiydi. akşam eşimde erken cıktı aldık oğlumu gittik bizim orada koru var. park vs yapmıslar baya zaman gecırdık oradanda avm ye gıttık yemek yedık toplam 4 saat uyanık kaldı. arabada uyudu evde 1.5 saate tamamladı uykusunu uyandı. bol bol sut verdım. akşam öğününü atladık sütle gecıstırdık. gece yatarkende fitil verdım. dr çok gerekırse ver dedı çocuk perişandı uyuması lazımdı verdım valla. çok sukur gece rahat uyuduk. yıne uyandı ama 4 sefer falan. bırınde emdı dıgerlerıne pışpışlarla uyudu kuzum..

sagolun arkadaslar
ebrucum eymen ıyılestı sukurler olsun kı.allaım kımseye yasatmasın
burcucum eymen ası olmasına ragmen rota vırusune yakalanmıstı astanede yattık 4 gun o yuzden .
gecmısı okumak ıstıyorum ama cok bırıkmıs
annemı de yolcu ettık 1 hafta kaldı babam bırakmadı gel artık ozledık dıe gıtmek zorunda kaldı.
meryemcım eymen telımı ata ata bozdu ses gelıo ama goruntu gıdıo bı tusuna basınca.kartımı esımın telıne takınca gordum msjını annem de olunca gec oldu cvp kusura bakma kuzum.

meryem sevindim bu gecenizin iyi geçmesine
hem dışarıda dolaşmak hem fitil iyi gelmiştir
ama bence akşam öğününü atlayıp sütle geçiştirmeniz de çok etkili olmuştur
biz de akşam öğününü çok erkene çektikten sonra gece uykularımız daha da rahatladı

canmım eger etkıleyen oysa ona gore duzenleme yapıuyımda kuzum daha rahat uyusun. ben hep uykudan 2 saat once son oğününü verıyordum. dun uyku arası emdı dıye hadı sütle devam edelim dedım. bayada süt içti

ben etkisi olduğunu düşünüyorum
biz de uykudan bir saat önce veriyorduk
ve muhallebi falan veriyordum
şimdi sebze çorbası falan veriyorum ama 2,5 saat kadar önce
sonra uyuyana kadar isterse emiyor o arada
ama pek süt olmadığı için de rahatsız edicek kadar bişi olmuyor
ve 21:30 da yattı diyelim
3e kadar falan uyanmıyor ( bazen tabi)
çok yediği zamanlarda daha erken ve sık uyanıyordu

meryem bizde saat 4 ten sonra kati gidayi kestik sadece anne sutu aliyor lias bence de etkisi var
bende dilke yazmisti ondan sonra bu sekilde yapmaya basladim

kizlar ali dunden beri ana kucagina tutunup ayaga kalkiyor ve 2-3 dakika kendi basina ayakta duruyor :)
yuruyecek galiba sipa erkenden

Çok geçmiş olsun canım. Allah yaşatmasın bir daha.
Kızlar bu arada bişey sormuştum. Kabızlık da uykusuzluk yaparmı diye ama kimse cevap vermemiş.bilmiyorumkismile

Tüm güzel annelere günaydınnnn...Nasılsınız umarım bebeklerinizinde sizinde sğlığınız sıhattiniz yerindedir...
bu arada kızlar 1 kilo verdimnasıl mutlu oldum anlatamam

meryemcim ek gidalara gectikten sonra defnenin uykusu da bozulmus
sonra aksam erdikleri ogunu kaldirmislar saat 4 ten sonra bisey vermiyorum sadece anne sutu iciyor tekrar uyumaya basladi demisti
bende o yuzden aksam birsey yedirmiyorum sirf anne sutu iciriyorum alise
meryemcim ana kucagindan tutunuyor kendisi oyle ayakta duruyor biz tutmuyoruz ama tabi tay tay duramiyor bir yerden tutunmasi lazim :)

candy hic basimiza gelmedi yani oyle kabiz olmadi alis ama bence rahatsiz ediyordur kakasi var ve yapamiyorsa
sonucta kendinden dusun agri siskinlik gaz yapiyordur buyuk ihtimal
armut veriyor musun armut avokado kabak brokoli felan bizim kabiz olmamizi engelliyor
ayrica kefirde bagirsak hareketleri icin iyi bana bile iyi geldi

Çok geçmiş olsun canım. Allah yaşatmasın bir daha.
Kızlar bu arada bişey sormuştum. Kabızlık da uykusuzluk yaparmı diye ama kimse cevap vermemiş.bilmiyorumkismile

canım uykusuzluk yaparmı bilmem ama huzursuzluk yaptığını çok iyi biliyorum
uyurken bile elleri kolları hep çırpınma halinde oluyor
iyice rahatlasa sonraki gece çok iyi uyur

İsmim Özlem canım. Dün armut verdim bugün gün kurusu. Öğlende karışık sebze püresi yerine sadece kabak püresi yedireceğim.Avakado hiç denemedim. Brokoliyide Doruk sevmiyor maalesef. KAbızlığı geciremiyorum ama ben gece 10 kere uyanması dişten değilde bundan mı diyorum. Ne biliyim böyle kıvranıyor gibi.

alitunada koltuga tutunup duruyor canım. ama kendı tutup kalkmıyor:) maşallah erken yurusunler ınsallah.. bende gece oğününü atlıyım bır sure bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…