kiymayi kiyma olarak degil de hazirladigim kofteden katiyorum o dana kiymadan hazirlanmis
et ise kuzu eti o acidan
özlem duphalac diye bir surup var denesen?? yada rezene ver bıraz rahatlatır
Kızlar deneyeyim dediğiniz şurubu. Sağolun.Şu an işin evde rezene var bir onu vermeye çalışayım ama bizimki içerse tabiii tadını pek sevmiyor.özlem kaızlık da uykusuzlk yapar canım.rahatsızlık verıordur.meryemun bahsettıgı surup ck ıyı rahatlatr onu bı dene ıstersen burda pek cok kısı zoorda kalınca kulllnadı.bence kabızlıgın verdıgı raatsızlıktan uyuyamıordur.
ebrcum masallah alıse topıgın en erken yuruyenı olucak buı gııdısle.ne guzel:)
İşe yarıyor demekki ama bu ilacı da sürekli vermemek lazım değilmi.selam kızlar. ali efe de 2 gündür şeyedemiyordu yaptığı da azcık ve katıydı. duphalac verdim iki defa doldurdu banyoluk olduk :)
ya benim oğlum hantal sanırım öyle tutunarak uzun süre ayakta duramaz. hemen dizlerini kırıyor. tekbaşına oturmaya başladı ama :) gerçi bir süre sonra hooop yana devriliyor çok komik görünüyor.
Valla benimkide öyle seciciki yediresiye kadar on takla atıyorum. Sütümde azaldı yemesi lazım keratanın. Sen şu kapıcı işini bir düşün. Ben Doruğa organik köy tavuğu aldım . Netten bakabilirsin yarışkaşı çiftliği. Ama sizin o taraflarda en doğalını bulursun bence. Küçük parcalar yapıp attım buzluğa ama yedirmeyi başaramadım henüzsaol fılızcımallah kımseye yasatmasın.
ya bahar ben de eymene sebze yedıremıorum hasytalıktan sonra.ogure ogure bı al oluo.delı oluorum ebrunun yaptıgı gıı kofte yaptım yanına az tereyaglı patates puresı yaptım lezztlı yanı cok acken verdım yemıo allah yemıo.3-5 kasık zorla napıcam bılmıorum ya.ogle saatı oldu mu cınnet gecıırorum kendı capımda
tavuk vermek ıstemıorum epsı ormonlu bızım kapıcının tavuklarından kestrsem de pısrsem onu versem olur mu kızlar?adam zaten her saba taze yumurta getırıo tavuklardan bırını oglusum ıcın feda edıversın:)agır gelmez dımı eymoşa?bı de cıger verıcem ama kuzu cıgerı verılıo dıe bılıorum dr umuz kuzu mu dana mı yazmamıs kuzu verıım dımı haslatıp mı verım bı akıl verın su garıbana:)
Bahar dün benimkide yarım köfte yedi dünyalar benim oldu. Ben üç haftadır uğraşıyorum et yesin diye.ebru maşallah alişe ya. şunun yarısını yemiyor ali efe. et falan geçemedik zaten hala. kıyma vs koyuyorum. dün de tavuk suyu yaptım. öf ya. içim sıkılıyor bu ek gıda olayındna benim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?