2009 Eylül Anneleri

özlem kaızlık da uykusuzlk yapar canım.rahatsızlık verıordur.meryemun bahsettıgı surup ck ıyı rahatlatr onu bı dene ıstersen burda pek cok kısı zoorda kalınca kulllnadı.bence kabızlıgın verdıgı raatsızlıktan uyuyamıordur.
ebrcum masallah alıse topıgın en erken yuruyenı olucak buı gııdısle.ne guzel:)

günaydın herkese ela geçmiş olsun neyseki atlatmışsınız bende kefir mayası arıyodum neyseki burdan bir arkadaş getirecek bende oğluşuma yapıp verecem benim oğlumunda uykuları bozuldu sanırım dişten sürekli kulağını tutyoo

selam kızlar. ali efe de 2 gündür şeyedemiyordu yaptığı da azcık ve katıydı. duphalac verdim iki defa doldurdu banyoluk olduk :)
ya benim oğlum hantal sanırım öyle tutunarak uzun süre ayakta duramaz. hemen dizlerini kırıyor. tekbaşına oturmaya başladı ama :) gerçi bir süre sonra hooop yana devriliyor çok komik görünüyor.

ya kefir yoğurt vs oğlum hayatta yemiyor. evde bir leğen kefir oldu geri verdim arkadaşa. napiim. bir tek ben içiyorum :) kocaman olmuştu zaten habire süt koy ama içen yok :) dün akşam bezelye ve kerevizi tavuk suyunda haşlayığ blendrdan geçirdim içine bebe bisk.attım sevdi gibi bakalım bugün öğlen de vercem aynısını. ya yine de çok az yiyor ali efe. burda okudukça moralim bozuluyor benim.

saol fılızcımallah kımseye yasatmasın.
ya bahar ben de eymene sebze yedıremıorum hasytalıktan sonra.ogure ogure bı al oluo.delı oluorum ebrunun yaptıgı gıı kofte yaptım yanına az tereyaglı patates puresı yaptım lezztlı yanı cok acken verdım yemıo allah yemıo.3-5 kasık zorla napıcam bılmıorum ya.ogle saatı oldu mu cınnet gecıırorum kendı capımda
tavuk vermek ıstemıorum epsı ormonlu bızım kapıcının tavuklarından kestrsem de pısrsem onu versem olur mu kızlar?adam zaten her saba taze yumurta getırıo tavuklardan bırını oglusum ıcın feda edıversın:)agır gelmez dımı eymoşa?bı de cıger verıcem ama kuzu cıgerı verılıo dıe bılıorum dr umuz kuzu mu dana mı yazmamıs kuzu verıım dımı haslatıp mı verım bı akıl verın su garıbana:)

Son düzenleme:
ela aynı cinnet ve afakanlardan bizim evde de mevcut canım. kendim hazırlıyom yok, hazırlardan alıyorum yok. iki üç kaşık sonrası kıçın kıçın kaçmaya çalışıyor.

gecende kabagın ıcını oyup asladıgım tavukla doldurdum azcık nane ve zeytınyagıyla az suda pısırdım yanına da 2 tatlı kasıgı yogrt koydum yedırdım bayıldı.ama ben tavuk vermek ıstemıorum.etı de aynı sekılde yapsam bılıorum yemıcek cocuk kırmızı etten nefret edıo farkındayım.bız de sevmeyız kırmızı et ama o yemelı ama nasssssıııııll(

baharcim burdayim beeeeen sadece birileri gidip geliyor bakamiyorum
elacim biz kuzu cigerini sebzelerle birlikte buharda pisirip sonra pisirme suyuna atip hepsini blendirdan geciriiyoruz sonra icine biraz tereyagi ekleyip yediriyoruz ali yiyor cok sukur
ayrica kuzu etide veriyoruz alise ayni ciger gibi pisiriyoruz onu da
donusumlu olarak bir gun ciger bi gun kofte bi gun kuzu eti yiyor alis
hic et yemedigi gun yok
sebzelerden de brokoliyi kerevizi havucu cok yiyor digerlerini de katiyorum donusumlu
gecen gun kivi verdim onu da sevdi eksi eksi :)
allahtan yemek konusunda ilk 1-2 hafta harici cok sorun yasamadik biz yine donem donem yemek istemedigi yarim biraktigi oluyor o zamanda israrci olmuyorum

ya ela ne güzel yemiş işte. ali efe çok çok az yiyor böyle şeylerden. ben de köfte hazırladım ona buzluktan çıkarttım bir tane teflonda az z.yağı ile pişirdim yedirdim. 1 taneyi bitirdi sayılır çok az kaldı. bayram ettim resmen. yani bu kadar az yemesi normal mi bilmiyorum.

elacim o yaoptigin seyi yiyorsa eymen vallahi bravo
bizimki yemekleri direk blendirdan cekilmis yiyor oyle yemege gecemedik daha
halbuki doktorumuz 7. ayda ev yemeklerine yavas yavas baslayin demisti
dislerimizde var ama hala aliyi tam olarak alistiramadim parcaliya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…