2009 Eylül Anneleri

geçmiş olsun diyen arkadaşlarım teşekkür ederim. geldi geçti. kadın için üzüldüm sonradan ama çocuğuma o şekilde yaptığı ve küfür ettiği için hak etti diyorum. ben alışkın değilim böyle şeylere çok etkiledi dünden beri. babanem de üzüldü. kendime yapılsa güler geçerim muhattap olmam ama evladıma kimse el uzatamaz ağzını burnunu ters getirmediğime dua etsin.pişman değilim yine olsa yine yaparım. Allah yaşatmasın tabi :)

ınsanın en hassas noktası yavrusudur ya ne olursa olsun ona gelecek kötülüklere karşı kaplan kesiliriz valla alimallah kimse alamaz elimizden te o ka.

selamlarrrrr
burası neresi hı kk dimi
hehe
kafamı çarptım ya sölemesi ayıp
aklım gelip gidio arada
teşkkr ederim geçmiş olsun dien arkdşlarıma

tülayım geçmiş olsun hayatım. çok acır bilirim. ben de toslama konusunda master yapmış insanım da :) hafifledi mi biraz daha hayatım? paşa nasıl?

baharcım geçmiş olsun ama inan benimde biri kızım arabasını itekliycek laf sölicek inan farklı bişey yapmazdım canım o yüzden üzme kendini aliefeyide kokla benim yerime

baharcım geçmiş olsun canım gözümün önünde canlandırdımda ali iyiki görmemiş :)) neyse canım hiç üzülme benimde tepkim seninle aynı olurdu annelik olsa gerek belki bana yapmış olsa bişi demem ama işin içine yavrularımız girince başka oluyo kadınında yaptığı büyük bi terbiyesizlik küfür etmek heleki bi kadına hç yakışmaz allah hidayet versin inşallah sizede çok büyük geçmiş olsun inşallah bi daha böyle bi olay yaşamassınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…