2009 Eylül Anneleri

canım ben genelde sezonunda alışveriş pek yapmam lazımsa belki yaparım onun dışında sezon sonun da bu kendim içinde geçerli bedenimi rahat bulabldiğim için giderim sezonunda bi tane alıcağıma iki tane alırım kaldır seneye giyerim geçen kanz da sezon sonu indirim vardı gökşene bir sürü bluz filan aldım seneye giysin diye çok da ucuza aldım mağazadaki kadına dedim ben böyle yaparım diye kadın şaşırdı işin komik tarafı ben geçen sene gökşene hamileyken bu yaz giyeceklerini zaten almıştım :))

en iyisini yapıyosun canım bede çoğunlukla öle yapıyorum

şimdi çorbasını hazırladım ev de hiç bişi kalmadı market ve pazar yapılması lazım babamız işe gitti gelsede alışverişimizi yapsa

ben market alışverişini aylık yapıyorum canım sebze ve meyveleride çoğunlukla pazardan alıyorum pazar hemen evimizin önünde kuruluyoda o bakımdan şanslıyım:)

off hava nekadar sıkıcı içim daraldı valla çamaşırlarım katlancak yerleşcek ütüm var ama canım bişey yapmak istemiyo ya bugün niyeyse yarında temizlik yapmam lazım aman bi insanın işi hiçmi bitetmez zaten mutfaktan çıkmaz oldum eşime ayrı yemek hazırla eylüle ayrı

al benden de oka

2 makine çamaşırım var yıkanıcak ikide ütülenmeyi bekleyen var havada kötü ( bugun gidip lendime ayakkabı almam lazım geçen yaz alamadım ayağım şiş diye şimdide hiç ayakkabım yok hepsi topuklu topukluyla da olmuyo

benimde karnım acıktı kalkıp yemek yiyesim yok hava biraz düzeldi sanki ama yarında yağışlıymış pazertesi güzle görünüyo ama netten baktım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…