kızlarcım selamlaaar.gecmıse bakabıldıgım yok malesef gırıp cıkıyom karabatak gıbı yaa.ama yakında laptopum alınacak ınsallah ozledım sızlerı ya.
bızım dişimiz cıktı teyzelerıııı.ama ılgınctır kı ustte sol tarafta bır tane cıktı ben hep alta bakıyordum.hatta altını parmagımla kasırken tırnagıma surttu ana dedım ustte bısı var bı baktım cıkmııs.ama o ıkı gece neydı aglamaktan bı hal olmustu gece vaktı ve ınanılmaz sık kalkıyordu kı son bır kac aydır zaten gecede 4-5 defa uyanıyor ama o ıkı gece coktu ya meger dıstenmıs.calpol verdımdı agrısı gecsın dıye cok acırmıs etı delıp cıkıyorya dısler ayy yavrular yaa.calgelde surdumdu suruyom cırlayınca zaten.
gurbet ellerde diş bugdayı yapıcam nasipse yarın.malesef bı muhendısın esi dıger calısan bayan Türk o da Allahtan ve Bulgar calısan samimi olduklarımla yapıcaz insallah bunada sükür.bugdayımı ıslattım simdiden.aslında ben keskek gıbı yapayım ıstıyordum ama sekerle olan daha sık oldugundan sekerlı olandan yapayım.cevızle renklı pasta süsü ıle süslerım malum burada sekerlı leblebı yok:)kımlerın dişi cıktı diş bugdayını nasıl yaptınız merak edıyom aslında.meslekler icinde kepce ascılık,gazete gazetecılık,kıtap yazar,kalem ogretmen,tornavida makına muhendısı,makas kuafor,ınsaat muhendısı kaskı,elektrik muhendısını temsılen ısıldak:)para maliyeci,ilac eczacı,steteskop doktor mesleklerini temsilen hazırladım hadi bakalım neyi ilk elleyecek:))