2009 Eylül Anneleri

merhaba arkadaşlar burda yokum artık maalesef çünki kırgınım nedeni niçini önemli değil bilende bliyor zaten ama pire için yorgan yakmak anlamsız... facee te bi çoğunuzu takip ediyorum.. benide merak edenler var biliyorum problemli bi gebelik geçirmeme rağmen şükür iyiyim.. bulantılarım geçti ama yine bi çok yemeği yiyemiyorum.. cinsiyetine gelince yine erkek denildi... bu ne kadar doğru bilmiyorum :) kızımdan dolayı inancım yok dr lara gerçi ama... sağlıklı olsunda farketmez bizim için.. 3 farklı dr erkek dedi.. hayırlısı.. hepinizi çok çok öpüyorum ve sizi seviyorum...

nihalcim allah tamamına erdirsin tatlım :)) yalnız neden kızımdan dolayı inancım yok demissin neden ki yoksa tanaya da erkekmi dedilerdi ben hatırlmıyorumda :))

eğer erkekse ne güzle mevlam her iki meyveden de tattırmış olur :))

sen yinede gel topiğe bazı olaylar yaşandı ama olsun zamanla inşallah herşey düzelicek

bu arada bende seni seviyom tanayıda seviyom :))

kızlarcım selamlaaar.gecmıse bakabıldıgım yok malesef gırıp cıkıyom karabatak gıbı yaa.ama yakında laptopum alınacak ınsallah ozledım sızlerı ya.
bızım dişimiz cıktı teyzelerıııı.ama ılgınctır kı ustte sol tarafta bır tane cıktı ben hep alta bakıyordum.hatta altını parmagımla kasırken tırnagıma surttu ana dedım ustte bısı var bı baktım cıkmııs.ama o ıkı gece neydı aglamaktan bı hal olmustu gece vaktı ve ınanılmaz sık kalkıyordu kı son bır kac aydır zaten gecede 4-5 defa uyanıyor ama o ıkı gece coktu ya meger dıstenmıs.calpol verdımdı agrısı gecsın dıye cok acırmıs etı delıp cıkıyorya dısler ayy yavrular yaa.calgelde surdumdu suruyom cırlayınca zaten.
gurbet ellerde diş bugdayı yapıcam nasipse yarın.malesef bı muhendısın esi dıger calısan bayan Türk o da Allahtan ve Bulgar calısan samimi olduklarımla yapıcaz insallah bunada sükür.bugdayımı ıslattım simdiden.aslında ben keskek gıbı yapayım ıstıyordum ama sekerle olan daha sık oldugundan sekerlı olandan yapayım.cevızle renklı pasta süsü ıle süslerım malum burada sekerlı leblebı yok:)kımlerın dişi cıktı diş bugdayını nasıl yaptınız merak edıyom aslında.meslekler icinde kepce ascılık,gazete gazetecılık,kıtap yazar,kalem ogretmen,tornavida makına muhendısı,makas kuafor,ınsaat muhendısı kaskı,elektrik muhendısını temsılen ısıldak:)para maliyeci,ilac eczacı,steteskop doktor mesleklerini temsilen hazırladım hadi bakalım neyi ilk elleyecek:))

nihalcimm canım nasıl gidiyor hamislik asagıda gordum ismini ya ne zamandır giremedim merakta ediyordum seni nasılsın canım ya

slm kızlar iyi pazarlar.. nihalcim hayırlısı olsun hakkınızda kızda olsa güzel tanaya ikiz gibi olur erkekde olsa farklı bişey tatmış olursun :)) kucağında görmek nasip olsun
bu arda ne olmuştu k.k da kırgınsın ben mi kaçırdım yaw

Galiba bende kaçırdım. ne oldu acaba...

herkese iyi pazarlar.. banada iyi temizlikşler ne bitmez bahar temizliğimiz yaa.. bitmiyo kaç gündür..:sinifsinif:
hayırlı olsun nihal.. kızda erkekte farketmiyomuş kucağımıza alınca anladık minnoşları.. sağ salim kucağına alırsın inşallah..sanırım bende kaçırdım kırgınlık olayını..

nihalcim sağlıklı olsun yeter canım ya hayırlısı olsun canım neden kırgınsın ya biz seninde burda olmanı istiyoruz sonuçta beraber ne günler yaşadık birlikte acısıyla tatlısıyla seni bukadar üzcek gitmeni sağlıycak ne yaşandı bende kaçırdım sanırım

GAMZECıM HOŞGELDıN SEFALAR GETıRDıN ÇOK SEVıNDıMMM inan çok özledik seni... 2 ay oldu sanırım yaa...ee neler yaptınn nasıl geçti düğün subeliz nasıll..

kızlar az önce çok kötü oldum bayılcaktım nerdeyse...
kuzum uyandı aldım sevdim kucağımda bi baktım dili simsiyahh aman Allahım çıldıracaktımm...hemen aradım dr dili pamukçuk olmuştur ve demir ilacıda aldıysa boyamıştır... dedii
karbonatlı suyla sil geçer dedii
öfff ölüyordum resmen ama dilini görseniz sizde öyle olurdunuzz.. çocuk sürekli tükürüyordu demekii dili hassaasmış yemek te yemiyordu kuzumm yaa şimdi topladım tüm oyuncaklarını steril etcem..ağzını karbonatlı suyla sildim ama hala ellerim titriyoo...

ayşecim geçmiş olsun canım demir ilacı öle boyuyormuymuş şaşırdım şimdi du bakalım daha neler öğrenicez

gamzecim hoşgeldin tatlımm özledik seni :)) su beliz nasıl büyüdümü tatlı kızın :)

ayfercim dişiniz hayırlı olsun canım :) bizimde iki dişimiz çıktı 3.çü çıkmak üzere malesef diş zamanlarında çok zor oluyo hem bebişler için hep bizim için

sağol zeynepcim yaaa çok korktum ama içim acıyoo yaa.
şimdi bi sitede okudum yazıyoki saçınızlada silerseniz bebeğin ağzını hemencecik gecer deniyim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…