2009 Eylül Anneleri

ebru ınsan gercekten cok bozuluo denedıgı kıyafet olmaınca.ama 1.5cok ıyı gıtmıs.ır sure sonra vucut kendını korumaya alıo uzunca sure gıtmıo kılolar ama sonra tekrar devam edıo gıtmeye sakın yılmayın yaza kadar ıncecı fıstıklar olalım:))
yasemın saol canım annem astaneden cıktıktan sonra geldı.u arada bravo sana da hayatım 5 gunde 1 kılo super.

meryemcım ben burdakı arcelık bayiisınden aldım.bu ayın kampanyalı urunu oymuş.bızım alt kattakı komsu da aldı ıkımz de aldık dıe benım oglum oldugunu duyunca lafın arasında kendı verdı edıye olarak yogrt makınesını.ama hedıyesız de fıyat cok ucuz bı bak ıstersen.seklı be desenı de cok guzel.foto mak sarjı olsaydı ceker koyardım

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyy neguzel az almissin kg

masallah canim sende vermissin
walla ben 96kg doguma girdim suanda 75kg offfffffff hazirnada balamlarin nisan varrrrrrrrrrrrrr:umursamaz:

ela sağol canım farklı olarak sadece tuz var o yüzden bekletmeden yediririm bu çorbayı herhalde.
ela ayrıca maşallah iyi kilo vermişsin bende 1 aydır spora gidiyorum.step aerobik 4 kilo verdim ama yediklerimi azaltmadım çünkü sütüm azalıyor yemeyince.senin süt duırumu nasıl diyetle.tabi benim daha cokkkkkkkk kilo vermem lazım .hamilelikte sadece 6 kilo alan ben .doğum sonrası çok kilo alınca iyice şiştim ama bende yaza kadar vermeyi düşünüyorum kiloları.

demet sen de kas canım ıraz hüpletmekten ak yaz gelıo gel ıze yoldaş ol:))

meryem saol canımcımelek sup alcak olursan bızım durumumuzu soyle arkadasa vermısler sız de verın dıe belkım onlar da verır:)

hayırlı olsun ela güle güle kullan.. bende fakirin yeni çıkan makinasını almak istiyom ama pahalı geliyo çokkk..

valla kızlar ne kadar az almıssınız 6 kılo 8 kılo ben kendıme az dıyordum 12,5 kılo aldım hamılelıkte

ya eymencık kalvyemın tuslarını kopardıgı ıcın "h" ve "b" harflarım cıkmıo cook basmayınca sızın tamamlamanızı recaa edıorum:))

:1hug: çok iyisin yaaaa
geçicek dimi
ben de zayıflicam dimi mafoldumben

salihas ne guzel 1 aydami 4 kilo verdin
valla ben sut meselesine kafayi takmicam zaten onun yuzunden bahane edip aldim kilolari yedim durdum tatlillari
ali sut varken de yokken de ayni miktar iciyor
az iciyor ek gidalara gectiginden beri
bende spor yapmaya basliyorum bu aksamdan itibaren insallah gider su gobek toto but
yaaaa kollarimda cok sismis resmen giydigim gomleklerin bedenleri oluyor kolları sıkıyor

vermezlerse aglarım ela:) o zaman verırler bence:)
yaa ben süpürgeyı aslında sulu olanlardan ıstıyorum. cunku bıze tanıtıma gelmıslerdı kullandıgımız süpürgelerden cıkan tozu gordukten sonra süpürdüğüm odayı havalandırmadan cocugu sopkmaıyorum

haklisin sekerya
ama ben kanilacida kullaniyorum yedigim bisey yok yani daha yeni kahvalti yapcam
ya bide erdenay emmdigi icin fazla takmiyorum ama vermem gerek onu biliyorummmm esim ikincinin mesajlarini veriyorrrr yapalim ikiz gibi buyusun diyorrrrrr offfffffffffffff bilmiyorum
siz ikinci bebecikleri nezaman getireceksiniz
aksama ne var menude

gecıcek eylulcum bı akcaz aa gıtmıs kılolar seftalıydı karpuzdu derken dondurma yıcez hem suruplu ttalı yerıne cok kasmasak bıle gıdıcek cunku yazın herksey daha az kalorıi:)

saol husnıyecım daa ıyılerı sızın olsun:)

meryemcım onemlı olan az almak deıl sonra cabuk vermek sen ızden fazla almıssın ama emn vermıssın ben dogumdan sonra aylarca 67 kılo gezdım dusuneılımusun hem de 63 le hamıle kalıp 70le doguma gtmeme ragmen.eymen 3.5 dogdu hıc mı suyu plesantası şişliğim yoktu demekkı aanmısım yemeye sut olsun olsun dıe.o yuzden ben dogumdan once deıl sonrasında alanlardan olmuştum:)

bende 10 kilo almistim hamilelikte sonra 10 unu da dogumdan 2 hafta sonra vermistim. sonra acayip gaza geldim ooo ben 2 haftada tum kilolarimi verdiysem yaza kadar incecik olurum felan diye
soora bi basladim yok sutum olsun yiyeyim yok gece uykusuz kaldim gucten dusmeyeyim yiyeyim felan derken kilo vermek bir yana 2 kilo da geri aldim
neyse simdi 1.5kilosu gitti en azından ama ben 60 kilo olmak istiyom yaaaaa insallah olabilirim daha yaklasik 8 kilo felan vermem lazim

bu arada demetcim sana da masallah 21 kilo vermissin bunca zamanda cok iyi bence gerisi de gider merak etme

evet canım bpir ayda verdim .sadece ekmeği azalttım kepek ekmeği yiyorum .baya hızlı tempoda yaptırıyor hoca sporu bu sayede zayıfladım.ama hala mekik ve çakı gibi karın hareketlerini yapamıyorum cok ağrı yaptı bende.ama ona ragmen hamilelik öncesi göbek problemim hiç olmadığı için sporla olanda indi .ama şu basen yokmu beni öldürüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…