kendını dusun hamıleyken ıdrarda cıkan lokosıtlerı bıle bol suyla atardık vucuttan.o yuzden ence bol bol su ver ıcsın.ve bı dr a daha gster sonuclarını o da aynı sekılde kullanılması gerektgını soylerse kullanırsın.u dr lar ılacı cerz gıbı verıolar cunku.ılac son care olmalı.gecmıs olsun kuzuna
sımdı prospektusunu de okudum en sık gorulen yan etkısı ıshalmış zaten.cocuk o sekılde daha da susuz kalıcak.eger ıshal sıddetlı olursa tedavının kesılmesınden bashetmıs.sen bı dr a daa sor derım.kullandıgın ılacı da belırterek.ıllakı kullanılması gerekıosa belkı de yan etkısı en az olan baska bı antıbıyotık verır
özlem çok geçmiş olsun minike
ne yapılır bir bilgim yok
ama bol su fikri mantıklı geldi bana da
tüm güzel annelere merhaba nasılsınız...
kızımın geçen perşembe tahlilleri yapıldı az kansızlık var ama idrar tahlilleri sonuçlarında 4.5 lokosit çıktı dr önemli değil dedi cuma günü atladık izmire gittik oradaki dr da antibiyotik verdi suprax... bilgisi olan varmı((
saol özlemcım.allah rasgetırsın..
evet eylul tam gaz devam 60 kıloyum suan.amacım 57.sonra belkı 55 de olur..sızınkı ne alemde.
teşekkür ederim canım benim...dileklerin bile yeterli...haklısın suya benimde aklım yattı iyiki varsınız...
kızım serenad yapıyor dönücem hemen...
demetcım en amılelıkte zaten 8 kılo almıstım ama sonrasında verememıstım.onu vermeye ugrastım zaten 62le hamıle kalmıstım.70le doguma gttım.eymen 6.5 ay emdı sonra emmedı sagsam da sutum gıttı o yuzden rahatca kasaıldım yedıklerımden.
yasemıncım eymen rotavırusunue yakalanmıstı asılı olmasına ragmen 4 gun hastanede yatmıstık.ondan asedıo arkadaslar sen duymamıssın sanırım.sımdı ıyı allaıma ınlerce sukurler olsun.cook zor gunler gecırdık allah kımseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?