tüm güzel annelere merhaba nasılsınız...
kızımın geçen perşembe tahlilleri yapıldı az kansızlık var ama idrar tahlilleri sonuçlarında 4.5 lokosit çıktı dr önemli değil dedi cuma günü atladık izmire gittik oradaki dr da antibiyotik verdi suprax... bilgisi olan varmı((
idrar tahlınının kulturu yapılmadan nasıl antıbıyotık baslanıyor anlamadım
özlem dr ıze eymen hastanede yatarken grıp oldugu ıcın vermıstı ama en ıtkısel yolla tedavı etmeyı dusundugumden vermedım suprax ı.ama 4-5 lokosıt cok deılkı ıdrarda hem kultur yapılmadan verılememelı bence.sen bol bol su ıcır emzır derım ılactan zıyade
Senin bebişe de benim bebişe de tüm bebeklere de Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin tabii bizlerede...Aminnn...
bol bol emzirmeye çalışıyorum ama kızım çok iştahsız yemiyor uyurken bile zorla yediriyorum aslında bencede çok deil antibiyotiğe başlanıldımı bitirilmesi gerekirmiş dün akşam vermiycektim dr a sorduk verilmesi zorunluymuş bende anlamadım bitirinceye kadar verilmesi gerekirmiş günde iki kez bir buçuk çay kaşığı fazla gibi geldi kessem sorun olurmu...bilginize çok ihtiyacım var vücuduna ağırda geliyor sanırım...
bu arada bitkisel olarak önerebiliceğin her şeye açığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?