2009 Eylül Anneleri

Canım benim her bebek tabi ki annesinin yanında daha mutlu olur , Alişde öyledir emin ol ama çalışmak mecburiyetindeyiz , ben cuma günü izin aldım piyangodan çıktı kayınvalideme sinir oldum o yüzden :) ama eminin Efe onda da yiyor onu görünce de gülüyor ....

yasemin biz baligi yediremedigimiz icin bilemiyorum ama sanki uyku sorunu yapmazmis gibi geliyor
cunku balik yedigimiz aksamlar daha rahat oluyorum ben hafif geliyor yani gaz felan da yapmiyor zaten
baska bir yedigi sorun yapmis olabilir mi ne verdin sebze olarak
bir de disarda oldugu icin belki biraz usumusrut karni ya da ayaklari gaz olmustur

görüşürüz ebru ,
bende karnıbahar, kereviz hep veriyorum özellikle kereviz her çorbasına katıyorum ama aklıma bezelyeden gaz olacağı gelmedi , ne bileyim sağlıklı olsunda gaz atılır diye düşünmüştüm :)

Yasemın canmım burada daha once kızlar yazmıstı karnıbahar 1 yasından sonra verılıyormus galıba. Ben oından vermeıdm. Hatta sacma gelmıstı brokolı serbest karnıbahar yasakl dıye

Bende 9 aydan sonra verilir diye duymuştum meryemcim , ama yaz geliyor ya bir kaç kere tatsın istedim arkadaşım verme fena gaz yapar demişti ama hiç bir şey yapmadı zaten yaz gelince karnıbahar vermem mevsim sebzesi neyse o ...

valla ben simdşiden yaza yatırım yapıyorum:) dun enginar aldım ve buzluga attım. kırmızı pancar brokolı bal kabagı attım bulzuga. bırde yer elması atıcam

tüm güzel annelere merhaba nasılsınız...
kızımın geçen perşembe tahlilleri yapıldı az kansızlık var ama idrar tahlilleri sonuçlarında 4.5 lokosit çıktı dr önemli değil dedi cuma günü atladık izmire gittik oradaki dr da antibiyotik verdi suprax... bilgisi olan varmı((

idrar tahlınının kulturu yapılmadan nasıl antıbıyotık baslanıyor anlamadım

idrar tahlınının kulturu yapılmadan nasıl antıbıyotık baslanıyor anlamadım

bende anlıyamadım zaten ilk dr çok az dedi bizde buradaki hep yanlış yönlendiriyor diye izmir e gittik...orada da idrar tahliline baktı suprax verdi ardından eşim arkadaşı dr var onada sordu oda verin deyince iki gündür veriyoruz ama kızım iki gündür günde iki kez fışkırır tarzda büyüğünü yapıyor korkmaya başladım...
idrar tahlinin kültürü yapılmalımıydı kimse bişey söylemedi(((

özlem dr ıze eymen hastanede yatarken grıp oldugu ıcın vermıstı ama en ıtkısel yolla tedavı etmeyı dusundugumden vermedım suprax ı.ama 4-5 lokosıt cok deılkı ıdrarda hem kultur yapılmadan verılememelı bence.sen bol bol su ıcır emzır derım ılactan zıyade

eymene sebze corbası yaptım kıymalı tattım gercekten lezzetlıydı.ama ıstedıgım kadar yemedı.en de zorlamadım.sonra kendıme kabak yemegı koydum yıyıorum ana nası akıo ben de verdım agzına ezıp de nasıl yalandı.o ıstedı ben verdım.cok nadır ev yemeklerı yıyebılır dıe dusundm.kı artık 9.aya gırdı bgn dıe verdım.3-4 yemek kasıgı kadar kabak yemegı yedırdım.en de dıyette oldugumdan zaten cok az z.yagı ve cok az yuzla yapıorum yemeklerımızı.yemesınde ı sakınca gormedım.ama uytrken kabak bagrsakları harekete gecrmıs olacakkı gurr dıe sesler gelıodu hem benden hem ondan:))

Son düzenleme:
kendını dusun hamıleyken ıdrarda cıkan lokosıtlerı bıle bol suyla atardık vucuttan.o yuzden ence bol bol su ver ıcsın.ve bı dr a daha gster sonuclarını o da aynı sekılde kullanılması gerektgını soylerse kullanırsın.u dr lar ılacı cerz gıbı verıolar cunku.ılac son care olmalı.gecmıs olsun kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…