2009 Eylül Anneleri

simdi konusmuslar doktoruyla
eger solunumu guclesirse, beslenmek istemezse ya da atesi cikarsa
bu 3 belirtiden biri bile olursa getirin aksi taktirde bekleyin demis (
insallah kotulesmeden gecer

offff yaaa su cenemi tutabilsem zaten
uyuyor derim o gece uyumaz
yiyor derim agzini kilitlemeye baslar
hasta olmadi derim hasta olur valla bundan sonra soylemicem bisey cok canım sıkıldı
hakkaten cocuga kendi nazarim degiyor

havalar guzel olsa duzgun dısarı cıkarsak enerjısını atsa kuzular ama değil işte napalım canım. çocugu uyutmöadan once yormayı dene..

günaydın kızlarr hava yağışlı ama hayatımda kocaman bir aşk var :))) oğluşum var varmı benden mutlusu

yasemin bizimki de gece surekli ustu acik yatiyor her uyandigimda gidip ortuyorum ama eminim 5 dakika sonra yine aciyordur bacaklar rahat durmuyor ki bi saga atiyor kendini bir sola
en cokta battaniyesini toplayip yuzunu ortmeye bayiliyor ustude aciliyor tabi
butun gece oyle yatincada usuttu heral zaten sabahlari kalktiginda cok gazi oluyor bu ara pirt pirt saliyordu bu da isaretmis ama nasil ustunu acmamasini saglicam bilemiyorum

meryemcim surekli degil arada oksuruyor ama buyuk insan gibği ((

ebru geçmiş olsun aliye anne baba nazarı çok değermiş çok doğru benim başımada çok geldi

ebru balgam varsa ayse buradan bır tarıf yazmıstı zeytınyagına lımon sık azcıkta seker koyun ıyıce erısın ıcırın çok guzel balgam sokuyor. rahatklar kuzu.. bazen alitunada oksuruyor ama ben artık farkı anlıyorum bogazı kurudamı oksurdu balgamdan mı yoksa cıgerden mı diye. bronsıt olmustuk ya stateskop bile var evde:)

yasemın once pirincleri iyicee haşlıyorum üstüne devam sütü yapıp döküyorum kaynayıncada içine biraz pirinç unu eklıyorum. ben hıpp pirinc unu eklıyorum ama diğerleride olur tabı. benım oglum çok sevıyor.

Ebru Efe de üstünde hiç örtü tutmuyor , ben yüz üstüde yatıramıyorum uzun süre yatmıyor o şekilde , işte kalktıkça kontrol ediyorum ama bende saat başı kalkıp kontrol edemiyorum ki , offf işte bu geçiş mevsimleri sıkıntı yaz olsa ya da direk kış evin ısısı da sabit olur , nazar konusunda sana katılıyorum neyi dile getirirsem tersi oluyor ama işte nasıl tutucaksın çeneyi sorana uyumuyor mu diceksin ben ööle hesaplar yapamadım hayatımda hiç maalesef , ya yiyen çocuğa yemiyor mu diceksin ? Öyle böyle büyücekler sadece günü gününü tutmuyor deyip geçiyorum kendime :)

aa ebrucum gecmıs olsun canım ıns hemencecık gecer .allaım korusun nazardan hastalıktanm tum kotuluklerden

ben hala soymadım hiç çocugu. ama sanırım artık zamanı gelkıyor. gece baya terlemişti. boynundan çok terlıyor. gece banyo yapıp yattı. ınce gıyındırdım ama yıne terlemişti. benımkı ustunu acamıyor cunku uyku tulumu ıle yatıyor:)

yasemin ben dun akşam 8:30 da verdım ama benımkı 11:30 da yatıyor. muhallebı ogunu yerıne bunu yapıyorum ben. bızım muhallebı saatımız 9/9:30 gibi oluyor

Ebrucum hepimizin öyle tatlım , şimdi internette bakıyordum bazı öksürüklerin sebebide çığlık atmak , bağırmak ve gülmekten de kaynaklı olabiliyormuş , Efe bu hafta sürekli çığlıklar atıyor ondan da olabilir :))

Meryemcim bende hafta sonu denicem muhallebi yerine bakalım beğenecek mi.

bize dr un söylediği burun akıntısından da olur bogazı kurur evın havası kuru oldugundan ondan da olur. biz kalorıfer yakmaya basladık alıtuna da oksuruk basladı. buhar makınası aldım ondan sonra rahatladı cocuk. bızım bıle bogazımız kuruyor.

gece de ara ara oksurdu
saat 3 e kadar baya bi duydum oksurdugunu kalktim ama saat 3 bucuktan sonra sabah 7 ye kadar oksurmedi uyudu
ama uyaninca yine oksurdu 3-4 kez
valla yaz gelse de artik nasil giydircez nasil usutmicez diye dusunmesek

ebru buyuk sıkıntı olsa gecelerı o oksuruk hiç durmuyor. dr bıze gece kortızon hormonu daha az salgılandıgından olur daha çok öksürür demişti. inşallah ilerlemeden atlatırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…