Bu arada alakasız ama bir şey sorayım bizim doktorda pek iş yok , sizin doktorlarınız meyve olarak neleri verebilirsiniz dediler ?
bu arada ben alttan cıtcıtlı body alt kısmına pazen kumaslardan yumusak hafıf pamuklu gıbı ayaklı alt pıjama.ustunede takım alt ust penye gıydırıyorum.ayrıca corap gıydırıyorum.ev ortalama 24 25 derece oluyor aksamları daha sıcak olunca sadece alt kısmını cıkaıyorum.pazen pıjaması tek kalıyor.evın sıcaklıgına gore ınce penye yelek yada yun yelek gıydırıyorum.ama mutlaka uykudan her kaktıgında yelegını gıydırırım.ve terlemısse asla terlı bırakmam tulbent koyarım sırtına.terleyıp sogursada hasta olur.benım dr um cok kızar bana cok gıydırme terletme sakın terlemesı usumesınden daha tehlıkelı der.dr umdan cok memnunum.özel hast olmasına ragmen sık cagırmaz bızı hast ye bı sorunuyoksa 2 ayda bır kontrole cagırır.
kivi nin ıc kısımları cekırdklı oldugu ıcın dıs kısımlarını verdım fakat bagırsaaklarını bozdu vermedım bı daha.ananas verıcem bu gunlerde.bunun harıcınde elma armut avakado,muz,portakal verıyorum.avakado bagısıklık sıstemını guclendırıyormus.c vıtamınden cok zengınmıs.arada hafıften bı ıkı cay kasıgı lımon verıyorum.muzu her gun verıyorum.yanına kombıne yapıyorum farklı meyvaları.baska meyva da yok sımdılık aklıma gelen.bu mevsımde bunlar var.
meryem gelmiyor walla. dıkıldık kaldık evlere.
ebruşum hadi koş canım. inş daha iyidir aliş.
istanbul anneleri hakketten ne zaman buluşuyoz gari?
en son gülnaz bulusamlım demişti ama bılmıyorum baharcım..
burcu ben avakodoyu dıger meyvalarının arasına katıp verdım meyva püresi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?