2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız

Ebru geçmiş olsun canım ben Sena'ya hırka giyidiriyorum uyuturken üstünü açıyor daha doğrusu kollarını örttürmüyor bizim de üst dişlerin yanındakiler çıkıyor ama üst ön dişler yok hala :))) zoru seviyor benim kızım

istanbullu anneler ne zaman buluşucak ben hala didem hariç kimseyle tanışamadım

nazar haktır.ıyı gozle bakmaya bıle nazar deger.ben cok korkarım nazrdan.Maşallah kelımesını eksık etmem.hatta Maşallah SuphanAllah demek gerekırmıs.bebegıız guzel mı yıyor Maşallah Suphanallah dıyın.yolda bırı bebegınızı gordu ne guzel,ne tatlı bebek vs.. mı dedı Rabbim bebegıme degecek nazar daglara taslara degsın demek gerekırmıs.nıhat hatıpoglunda dınlemıs anneannem ben hep oyle soylerım.hep dua ederek nazardan korunurum.ve bebegımın her ıyı seyını ballandıra ballandıra anlatmam herkeze.nazar haktır.Kuran ı Kerım de gecıyor.

Bu arada alakasız ama bir şey sorayım bizim doktorda pek iş yok , sizin doktorlarınız meyve olarak neleri verebilirsiniz dediler ?

kivi nin ıc kısımları cekırdklı oldugu ıcın dıs kısımlarını verdım fakat bagırsaaklarını bozdu vermedım bı daha.ananas verıcem bu gunlerde.bunun harıcınde elma armut avakado,muz,portakal verıyorum.avakado bagısıklık sıstemını guclendırıyormus.c vıtamınden cok zengınmıs.arada hafıften bı ıkı cay kasıgı lımon verıyorum.muzu her gun verıyorum.yanına kombıne yapıyorum farklı meyvaları.baska meyva da yok sımdılık aklıma gelen.bu mevsımde bunlar var.

bu arada ben alttan cıtcıtlı body alt kısmına pazen kumaslardan yumusak hafıf pamuklu gıbı ayaklı alt pıjama.ustunede takım alt ust penye gıydırıyorum.ayrıca corap gıydırıyorum.ev ortalama 24 25 derece oluyor aksamları daha sıcak olunca sadece alt kısmını cıkaıyorum.pazen pıjaması tek kalıyor.evın sıcaklıgına gore ınce penye yelek yada yun yelek gıydırıyorum.ama mutlaka uykudan her kaktıgında yelegını gıydırırım.ve terlemısse asla terlı bırakmam tulbent koyarım sırtına.terleyıp sogursada hasta olur.benım dr um cok kızar bana cok gıydırme terletme sakın terlemesı usumesınden daha tehlıkelı der.dr umdan cok memnunum.özel hast olmasına ragmen sık cagırmaz bızı hast ye bı sorunuyoksa 2 ayda bır kontrole cagırır.

bu arada ben alttan cıtcıtlı body alt kısmına pazen kumaslardan yumusak hafıf pamuklu gıbı ayaklı alt pıjama.ustunede takım alt ust penye gıydırıyorum.ayrıca corap gıydırıyorum.ev ortalama 24 25 derece oluyor aksamları daha sıcak olunca sadece alt kısmını cıkaıyorum.pazen pıjaması tek kalıyor.evın sıcaklıgına gore ınce penye yelek yada yun yelek gıydırıyorum.ama mutlaka uykudan her kaktıgında yelegını gıydırırım.ve terlemısse asla terlı bırakmam tulbent koyarım sırtına.terleyıp sogursada hasta olur.benım dr um cok kızar bana cok gıydırme terletme sakın terlemesı usumesınden daha tehlıkelı der.dr umdan cok memnunum.özel hast olmasına ragmen sık cagırmaz bızı hast ye bı sorunuyoksa 2 ayda bır kontrole cagırır.

hah birebir aynı giydiriyormuşuz
tek fark benim alttan giydirdiğim ayaklı pijama pazen değil ince penye
içten o pijamayı giydirmeyince paçalarından üşür gibi geliyo
külotlu çorapta da sürekli bacakları sıkı olur rahatsız olur diye düşünüyorum
arada külotlu çorap da giyiyor tabi ama her zaman değil
gece de sadece alt pijamasını çıkarıyorum
yelek olayında da ben hiç sevmem ama mecburiyetten kalktığında penye yeleğini giydiririm

selam kızlar. ebrucum geçmiş olsun canım.alişcik üşütmüş sanırım hafiften.
walla bugün yine kapalı hava. be sene baharı görmeden yaz geldi geçti diycez korkarım :) külüdür kenesidir derken yine mi tıkılcaz eve ya :)

gunaydın herkeslere yıne hasta bebış var sanırım gecmş olsunn
burda dr oda sıcakını maksımum 23 derece ıstıo hatta 16-22 arası normal dıyo
bende hep 20-22 arası tutuyorum. kıyafet olarak içte body üstunede penye tulum yada alt ust gıydırıyorum. corabı bazen oluyo bazen olmuyo ama yatarken mtlaka oluyo japonlara kalsa bu bıle fzla
bıde nem makınası calısıo yoksa kuru havada burnu tıkanıo hırıldıyo

meryem gelmiyor walla. dıkıldık kaldık evlere.
ebruşum hadi koş canım. inş daha iyidir aliş.
istanbul anneleri hakketten ne zaman buluşuyoz gari?

kivi nin ıc kısımları cekırdklı oldugu ıcın dıs kısımlarını verdım fakat bagırsaaklarını bozdu vermedım bı daha.ananas verıcem bu gunlerde.bunun harıcınde elma armut avakado,muz,portakal verıyorum.avakado bagısıklık sıstemını guclendırıyormus.c vıtamınden cok zengınmıs.arada hafıften bı ıkı cay kasıgı lımon verıyorum.muzu her gun verıyorum.yanına kombıne yapıyorum farklı meyvaları.baska meyva da yok sımdılık aklıma gelen.bu mevsımde bunlar var.

ohh afıyet olsun avakadoyu nası verdın ben bı turlu yedıremedım

en son gülnaz bulusamlım demişti ama bılmıyorum baharcım..

burcu ben avakodoyu dıger meyvalarının arasına katıp verdım meyva püresi gibi..

herkese kocaman selam khatunlar.. dün ilk incimiz patladı sonunda çok mutlu babasıyla.. görüntüde birşey yok ama elime batıyo

en son gülnaz bulusamlım demişti ama bılmıyorum baharcım..

burcu ben avakodoyu dıger meyvalarının arasına katıp verdım meyva püresi gibi..

ya bu benım zıllı karışk seylerı yemıo:(( demın yogurt yedırıodum uzun suredır muhallebıı yemıodu araya karıştırırım dıye muhallebıde yaptım karıştırdım tukurdu sadece yogurdu yıyo cıldırtıyo
tek tek yedığı için cok az sey yıyo sadece abah yumurtasını ıtıraz etmıyo kalanı hep savas

ebru geçmiş olsun alişe tam bakamamdım ama sanırım hasta olmuş..
bu arada ben avakoda, mango, kivi , ananas hepsinden veriyorum kızlar.. alerji yapmazsa verebilirsin demişti dr..

Back
X