2009 Eylül Anneleri

kızlar dert etmeyin dönmeyi emeklemeyi yaaa
herşeyin her bebeğin kendine göre bir vakti var
benim kızım 3,5 aylıktı dönüyodu sonra bi unuttu tık yok kıpırdamıyo bile
şimdi yeniden dönüyor
ama mesela bu zamanlarda bebklerin el çırpma gibi el hareketleri yapması lazımmış
edanın ellerini ben tutup yaptırmaya çalışıyorum o yumruk yapıyor
herşeyi yapıcaklar Allah sağlık sıhhat versin yeter ki

bir sorun cıkmassa haftaya izmire gidicem.tüm hamileliğimi orada gecirmiştim ailemin yanında.ne cok özlemişlerdir torunlarını süpriz olucak onlarada.urfaya gelirken eylül 55 günlüktü.şimdi bizimkiler kızın bu halini görünce sasırırlar herhalde 6 ay oldu neredeyse.

tabiiki çok şükürki sağlıklı sıhhatliler Allahım başka dert vermesin bizde biraz meraklanıyoz.. her ay başka tatlılar bence şimdi düşünüyorumda ilk dogdukların da kıpırdamadan öylece yatarlardı, koltuğa bırakıp git öylece dururdu , boş boş bakardı melekelr güldürürdü, hep uyurdu vayy be büyüdüler yaaa

slm en güzel eylül anneleriii.. öyle yoğun geçiyorki günüm okuyorum ama yazamıyorumm..
kuzum uyudu...çamaşırları astım ama yağmur yağacask gibi..
sizler nasılsınız...

Assos evdesin sanırım çalışmıyosun evde nsl vakit geçiyor anlamıyor insan dimi iş güç yemek bebeği yedir oyna aradada pc ye takıl derken ... valla ben günlük işlerimi yapıyorumda şöyle derin bi temizlik yapmam lazım artık daraldım camlar perdeler halılar, yazlık kışlık ayrılcak vs.. bakalım nsl yapcam merak ediyom

Assos evdesin sanırım çalışmıyosun evde nsl vakit geçiyor anlamıyor insan dimi iş güç yemek bebeği yedir oyna aradada pc ye takıl derken ... valla ben günlük işlerimi yapıyorumda şöyle derin bi temizlik yapmam lazım artık daraldım camlar perdeler halılar, yazlık kışlık ayrılcak vs.. bakalım nsl yapcam merak ediyom

offf yarama bastın
yazlık kışlık işi dışında saydıklarını aynen benim de yapmam lazım
ama ne zaman yaaa
hafta sonu sadece temizliğe ayırsam da yetmiyor
kadın tutsam istediğim gibi içime sine sine yapmıyor

canım aynen benimde derin temizliğe ihtiyacım var ama kolumu kaldıracak halim kalmıyor kuzudan..eşime dedimm ya kadın tutarsın ya sen yaparsın... ben ince işleri yaptım zaten...(baza gardrop düzen temizliğifalan)

selam kizölar nasilsiniz
bebeler nasil
GAMZEEEEEEEEEEEEEEEEE kiz senin cocuk doktorun kim iyimi izine gelecegimya dr ariyom

bizimkinin ne dişi çıktı, ne dönüyor :(

benimkinde 8dis var,ayakda duruyor,cak cak yapio ,dede,baba,mama, ebe diyoooo memislerime vuruyor sacimi cekiyorrrrrrrr,donuyor altini baglatmiyorrrrrrra.s:nazar::nazar::nazar:

temizlik demeyin bana yoruldum artık ütü masası ortadan kalkmıyo mutfak derli toplu görmek artık imkansız :(( bugun bi ev süpüreyim dedim gökşen burnum dan getirdi emekleyerek sürekli süpürgeyi takip ediyo oyuncakalrını yanına götürüyorum geri geliyo artık alıştı yerinde beş dk durmuyo napıcam bilmiyorum :((

selam kizölar nasilsiniz
bebeler nasil
GAMZEEEEEEEEEEEEEEEEE kiz senin cocuk doktorun kim iyimi izine gelecegimya dr ariyom

benimkinde 8dis var,ayakda duruyor,cak cak yapio ,dede,baba,mama, ebe diyoooo memislerime vuruyor sacimi cekiyorrrrrrrr,donuyor altini baglatmiyorrrrrrra.s:nazar::nazar::nazar:

heyy maşallah kuzuya nelerde yapıyor öyle hele 8 diş dedin şok oldum :)) bizde bi tane yokken ... bide dede baba mama ebe nsl diyor yaa seninkisi ileri zeka mı acaba ... onların testi var biliyosun bilmem kaç Q çıkarsa ileri zeka ,üstün zeka,çok üstün zeka, yada geri zeka değere göre değişiyo

valla temizlik derdi hepimizde var eminim nsl yapcaz bilmem bu bebelerle günlük işi zor yaaprken eşim tutsun hafta sonu diyorum yok olmuyo ama bi şekilde girişcem valla bu işlere artık poyrazı bağlarım beşiğe :DDDD

demet ve zeynep hoşgeldiniz
demet maşallaahh erdenaya
biz de topikte bikaç dişsiz kaldık :)
canim gec olsunda guc olmasin cikarirlar hayirlisiyla..

heyy maşallah kuzuya nelerde yapıyor öyle hele 8 diş dedin şok oldum :)) bizde bi tane yokken ... bide dede baba mama ebe nsl diyor yaa seninkisi ileri zeka mı acaba ... onların testi var biliyosun bilmem kaç Q çıkarsa ileri zeka ,üstün zeka,çok üstün zeka, yada geri zeka değere göre değişiyo

valla temizlik derdi hepimizde var eminim nsl yapcaz bilmem bu bebelerle günlük işi zor yaaprken eşim tutsun hafta sonu diyorum yok olmuyo ama bi şekilde girişcem valla bu işlere artık poyrazı bağlarım beşiğe :DDDD

canim ben hamileligimden beri programli herseyi dr oan bagliyor cok kitap okuyorum ve klasik ,muzik dinletiyorum.dis bizde genetik canim oglum 2.5aylikken ilk disini cikardi:nazar::nazar:

öyle canım herseyi yaparlar inş.önce sağlık tabiki.
gamze hoşgeldin canım nasılsın

selam canım hoşgördümm iyiyim şükür telaşları atlattım tam kapasite burdayım gördüün gibiii :)))))))))

bir sorun cıkmassa haftaya izmire gidicem.tüm hamileliğimi orada gecirmiştim ailemin yanında.ne cok özlemişlerdir torunlarını süpriz olucak onlarada.urfaya gelirken eylül 55 günlüktü.şimdi bizimkiler kızın bu halini görünce sasırırlar herhalde 6 ay oldu neredeyse.

aaaa süper süper süperrrrrrrr izmir süperrr :))))))))))

slm herkezlere..

selam handancım hoşgeldin nassın eymiin :))

slm en güzel eylül anneleriii.. öyle yoğun geçiyorki günüm okuyorum ama yazamıyorumm..
kuzum uyudu...çamaşırları astım ama yağmur yağacask gibi..
sizler nasılsınız...

hoççeldin canııııımmmm amanda aman pekte hamaratmıştaaaaaaaaaaa maşallah arkidişime :))

Back
X