2009 Eylül Anneleri

gercekten iyi gelişmiş bebeğin kırk bin kere maşaallah ...
saol canim benimmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bodrumdamı bu aradığın şey seni yahuuu :)))
ben izmire gidiyom doktora...
ama alt komşum uğur bey bodrumun en iyi çocuk dr.uymuş....
istersen ayarlarız bişiler....

bu arada belizde baba dede mama meme ve ve (ver ver anlamında ) diyo alkış filan yok zor oturuyo ama fırıldak gibi dönüyo kıpır kıpır... ama biz IQ dan çok dırdırcı bir annenin kızı olmasına bağlıyoruz bu durumu :))))))))))))))) :roflol::roflol:QUOTE]
bende 1dk susmuyom sekerrrrrrrlaelaelaelaelae palyolca oldum resmen yaaaaaa walla simdiden doktor sterssine girdim gemzeeeee
iyidir gamzem seni sormalı. düğünleri yaptık ikimiz de. gerçi benim sırada 1 kaynım ve 1 görümcem daha var :) sonra şükür bitiyor :))))

benimde 2 ablam var evlenecekkkkkkkkkkkkvereliniortakvereliniortak

selam
ogluma gittim geldim hala ayni sadece oksuruyor baska bir sorun yok cok sukur
sonrada saatler suren bi toplantiya girdim
ya kizlar ecimdeyim yaaa cok acikiyorum yaaa
diger rejimdeki arkadaslar ara ogunlerde ne yiyosunuz ya da ac mi duruyorsunuz
bizim altta kafeterya var boole taze taze sicak sicak simitler acmalar pogcalar geliyor sabah ve ogleden sonra 3 te
millet aliyor cayla iciyor felan benimde agzimin sulari akiyor dayanamiyorummmm

handancım inşallah hemencik geçer canım ya. olacak arada bunlar napalım. bir sorun olmasın da azcık dinlenir kuzu. sen de üzme kendini olur mu canım.
gamze git annem hepsine sen git walla bana uyar :)
ben azcık kaçam işler bastırdı. oğluma geç gidiyom yoksa. öptüm şincilik.

saol cnm eksik olma geçicek inş.

EBRU ve HANDAN gecmis olsun kizlar bebeciklerinize birinizin ki dis yuzunden herhalde ebru seker sende alisime ihlamur ver yatmadan buturlu yiyecek vermeyin bugun oksurunce onlarda hicik yapip daha cok oksurtuyor seker

ebrucum hoşgeldin... cici bebelere geçmiş olsun yaa belişkoda gece öksürmeye başladı öf yaaa aman valla bi yaz gelseydi hayırlısıyla yaa gerçi ozaman daha çok terlicekler ozaman napacaz yaaaaaaaaaaaaaaaa :((((

handan geçmiş olsun
sonucunda da inci gibi dişleriniz olsun inşallah

ebru doktorun söylediği diğer belirtiler olmadığına göre sanırım (umarım) endişelenecek durum yok dimi
inşallah boğazı da hemen yumuşar da geçer öksürüğü
rejim için de akıl verecek en yanlış kişi benim
ama ben bi geliyim şu 23 nisan tatilinden
bi başliyim rejime
brifing bile veririm
sen de aldırma o simit yiyenlere falan
pis onlar pis
hem sağlıksız hem kilo aldırıyo hem hijyenik değil
sen yazın giyineceğin tiril tiril elbiselerin üzerindeki dökümlü duruşunu düşün
( oyyyyyy aynada en son ne zaman gördüm öle bişi acaba )

kızlar yine geldim az önce net gitti sinir oluyorum ya :(

bu arada ebru handan bebişlere çook geçmiş olsun allah şifa versin bir an önce iileşirler inşallah

gökşenin yine azda olsa ateşi var bizim 3 . dişimiz geliyo kabarmış

gamze canım nasılsın su belizin dişleri çıkmış maşallah inci gibi dişleri olsun inşallah :))

gökşen ellerini çırpıyo alkış yapıyo ama biz sürekli alkış yapıyoduk onun yanında :) bide bay bay yapamayı öğrendi bazen yapıyo çok sevimli oluyo ama :)

reyhancım ben araştırdım vereyim diye sonra vazgeçtim drumda ane sütü alıyo düzenlide besin aldığı için gerek görmedi sen veriyomusun ?

slm kızlar nasılsınız bakam ebru handan geçmiş olsun paşalara biz de yeni anlattık çok şükür
bende dün itibari ile rejime girdim kararlıyım artık yaza ne kaldı kısa zamanda okadar çok nasıl vercam bılmıyorum ver ver bıtmez şimdiden 200 gr vermişim bile:)))

saolun kizlar ihlamur vercem
meryemin bahsettigi ona da aysenin tavsiye ettigi balgam sokturucuyu de yapmayi dusunuyorum ama icinde seker var diye bey izin verirse :(((

ali de tos tos yapiiyor cak deyince elime cakiyor :) benim annem canim annem sarkisini soyleyince ben, o da one arkaya sallanip aaav aaav diye benimle birlkte soyluyor
cok sekerler yaaa buyudukce daha neler gorcez
hele soyle bilincli bi annem dediklerinde icimizin yaglari ericek

gamzecim belize de ecmis olsun
havalardan heralde bu oksuruk buhar mi yapsam aksama acaba onu dusunuyorum fayda eder belki
gulcan hosgeldin size de gecmis olsun
bacim sende gel katil rejim yapanlar grubumuza

bu ayın sonuna bilinçli oalrak bizlere anne diyebilirlermiş artık:)) bekliyorum ama gökşenin pek konuşmaya niyeti yok bi baba bide mama başka bişi demiyoz :)

Back
X