Mesela kıymalı piriçli ıspanak veya semizotu Önce kıymayı suyla biraz pişirip soğan doğruyacağım. Zeytinyağı kullanılacak.Yağ koyduktan sonra ıspanak az salça . Biraz cevirip suyunu dökerim ve su kaynayıncada pirinci eklerim.Yani kısacası kendimize yaptığımız gibi.bana 9 aya kadar sadece kahvaltı sebze çorbası yoğurt çorbası köfte tarhana çorbası şehriye çorbası meyva suyu muhallebi dedi doktorum arada yediklerinizden tatdırın demişti
onları bebekler için nasıl yapmayı düşünüyosunuz
Mesela kıymalı piriçli ıspanak veya semizotu Önce kıymayı suyla biraz pişirip soğan doğruyacağım. Zeytinyağı kullanılacak.Yağ koyduktan sonra ıspanak az salça . Biraz cevirip suyunu dökerim ve su kaynayıncada pirinci eklerim.Yani kısacası kendimize yaptığımız gibi.
slm şekerler.
zeynep semiz otunun nası yapıyonuz yemek :)
cansum çok tşk ederim cnm..denicem...biz sadece sarmısaklı yogurtlu çig çig yeriz :=)
Gamzecim bu bizim 8. ay kontrolümüz.Sen Mete'ye dönüş yaptınmı yoksa diğer doktora devammı ediyorsun.Sebzeler bizde 7 den sonra geçiş yaptık canım. Kahvaltı ise 6 dan sonra başlamıştı. Ya sanırım bu ayıda geçirdikten sonra herşeyi yiyebilir diyecek adam. daha detaylı özelden yazarım ancak şimdi Doruk rahat vermiyo.
yine durgunlaştı topik
anladım canım... ben meteye geri döndüm ilişkimizi tekrar gözden geçirip bi şans daha verme kararı aldıhtaaaa :)))))))))))
ek gıdalara metede geçtik.... bu ay bizde sebze vs geçtik işte şimdilik iyi gidiyo yaaa bakalım inş. böyle sürer ya.... bitek yoğurtla pek aramız yok bugun elmalı babymix yedirdim çok sevmedi ama yedi.... şimdide enim yediğim ton balıklı salatanın tonlarını yiyo deliricem yaaaa çocuk bizle beraber sofraya oturucak nerdeyse.....
evet.... artık hep böyle.. can sıkıcı bi durum.... düzeltmemiz lazım bu işi cansucuum :)
enee gülaycııım hoşgeldin naberrrrrrr??
cansu nerelerdesin şekerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?