2009 Eylül Anneleri

Mesela kıymalı piriçli ıspanak veya semizotu Önce kıymayı suyla biraz pişirip soğan doğruyacağım. Zeytinyağı kullanılacak.Yağ koyduktan sonra ıspanak az salça . Biraz cevirip suyunu dökerim ve su kaynayıncada pirinci eklerim.Yani kısacası kendimize yaptığımız gibi.

anladım canım bende bugün semiz otu yemeği yapmıştım tuzu az olmuşl eylüle tatdırim dedimde çok sevdi:)

ayy cansu semzi otu yemeine bayılırım ben de alıp gökşene çorbasından yapıp içiricektim eşim pazardan almayı unutmuş haftaya yapıcam inşallah :)

bende çok seviyorum semizotunu ıspanaktan daha çok seviyorum böle biraz ekşimsi bi tadı oluyoya bide sarımsaklı yoğurt üstüne yemede yanında yat:))

anladım canım... ben meteye geri döndüm ilişkimizi tekrar gözden geçirip bi şans daha verme kararı aldıhtaaaa :)))))))))))
ek gıdalara metede geçtik.... bu ay bizde sebze vs geçtik işte şimdilik iyi gidiyo yaaa bakalım inş. böyle sürer ya.... bitek yoğurtla pek aramız yok bugun elmalı babymix yedirdim çok sevmedi ama yedi.... şimdide enim yediğim ton balıklı salatanın tonlarını yiyo deliricem yaaaa çocuk bizle beraber sofraya oturucak nerdeyse.....

yine durgunlaştı topik

evet.... artık hep böyle.. can sıkıcı bi durum.... düzeltmemiz lazım bu işi cansucuum :)

ewet canım ya mesela dileği uzun zamandır burda görmüyorum ben girenlerde bakıp çıkıyo yada yazmıyo çok sessizleşti bi el atalım canım ama nasıl:)))klava:

valla gidenlere dön demek olmaz herkesin kendi kararı ama okuyup yazmayanları yakalarsam elimden çekecekleri var :)))))))

mesela ben emelide bayadır görmüyorum nicki falanmı değişti haberim yok bide nihal artık girmiyceğini bi olay yaşadığını yazmış benmi atladım acaba ne oldu bilen varmı?

evet emelde bayaadır girmedi....
nihalde kendince bişiye kırılmış o yüzden böyle bir karar almış....
herkesin kendi bileceği iş.. yetişkin insanlar sonuçta bişiyde denmiyoki....

şekerim konuştuklarımıza gelin derizde gideni hayatta çaarmam ben şahsen bizzat demek istedim :)))))))))))))))

bu arada meleğin yaşına geliyo sende hala sağlıkla gel meleeem yazıyo olmuyo ama :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…