2009 Eylül Anneleri

allah nasip etti çok şükür gaözecim böyle bi deneyimimizde oldu ama şu bi gerçek en çok gökşene yaradı süt kardeş çünkü nisan bizden gittikten sonra sütüm bi arttıki anlatamam ilk zamanlardaki gibi doldu taştı çok şükür ve gökşen ii tadıı çıkardı sütekli emdi durdu :)) ama şimdi eski haline döndü :)

ayy ne güzel yaaa maşallahh ozaman sen sütün azaldıkça nisanı besiye çek :))))))

aaaa..bilmiyordum..
ferrum veriyorum..damla..

belize minadex fer kullanıyorum hergün bir çay kaşığı sabahları kalkar kalkmaz..... bu zarar vermiyomuş dişlere...

druma bi sorayım bakıım gamze olmassa bende o demir ilacından alıyım :)

gamze şimdi nisan seninle aynı şehirde :)izmire gittiler babası askere gidicek :) oda teyzesinde kalıcak :) isresemde besiye çekemem eşm diyo ama istiyosan başka bebek getiriyim diye :)

slm hatunlar nasılsınız ya bende bi slm verip kaçmak zorunda kalıyorum valla:))) neyse bu sefer geçmişi okuyup geldim eylülüde yıkadım uyudu şimdi 1 saat rahatım:))

sor canım en iyisi oymuş bizimkinin dediğine göre.. valla dişleri simsiyah oluyo görme bence telefon açarak bile sor gitmeyi bekleme derim...

ay işallah babasına tez zamanda sağ salim kavuşur bebecik....
bu arada senin bey nerden bulup getiriyo bu bebeleri yaa banada bulsun bi taane :)))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar herkese..
ben eve giderrr...

hoşçakalll bebişi öpppp

gidenlere iyi akşamlar bebeklerinizle bol bol koklaşmalar diliyorum:))

ya eylül çok alem yakında cümle kurcak benim kızım valla maşallah çok dilli sölemediği şey yok gibi:) bizimkide ağzıyla del del diyo eliylede hareketini yapıyo bide eline bakarak çok tatlı oluyo bay bayda yapıyo bide yere koyuyorum evi dört dönüyo kızçem:)

saol zeynepcim hoşbulduk ya bende şu demir ilacı mevzusunu sorim doktoruma ama benim üst komşumun oğlu 1yaşına girdi hep furrum sanoldu ismi sanırım onu kullanıyo ve çocuğun 8dişi var ama hiç biri siyah değil neden acaba?

maşallah yaa çok şükür bebeklerimzin hallerine baktıkça helal olsun yediğimiz etler içtiğimiz sütler folikler vitaminler diyorum çokk şükür :)))))

eylülde kiviyi çok seviyo ama bizimki suyunu içiyo püre şeklinde sevmiyo ben bütün meyveleri karıştırıp sıkıyorum öle içiyo
bu arada tv de kivinin faydalarından bahsediyodu c vitamini olarak portakaldan bile daha fazla yararlıymış kivi

biliyorum canım bende kiviyi çok severim gökşendeçok seviyo :))

çilek veriyodum verilmemeliymiş yaşına kadar ama ikidefa yedirdim bişi olamdı ama bi daha gittiğimde dra sorucam

özleeem sabahtan beri var gözüküyon ama yazmıyon şekerim hayırdır açıp kaçtınmı nerdesiin :))

bu arada zeynocum burdayım ben...

kendime salata yapıyorum gaza geldim ayıp sölemesidee :)))

işallah bende eccük kilo veririm :))

bende yedirdim3defa:)) bizdede bişey olmadı bakalım bende sorucam eylül alerjik bi bebek çünki doğduğunda egzaması vardı geçti çok şükür ama cildi hala çok kurtu pul pul beyaz sürekli nemlendirmek zorundayım ondan ne etkiler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…