kızlar bebeğimin ateşi var ishal çok kötüyümm yaa dr aradım açmadı bidaha arıycam...acaba dişmiki..
günaydın anneler..
oğlumu okula gönderdim...eymen bey ile uğraşıyorumm...geçen hafta dişimiz patladı ama çok huysuz herşeye ağlıyor uyumuyor....üstelik bunlarla uğraşırken dün ilk regl imi oldum...çok yoğun oluyorum....ama artık hamile kalmaktan daha çok korkmaya başladım...Doğum kontrol yöntemlerine başladınızmı...öbür ay eğer tekrar regl olursam spiral yada iğne düşünüyorum...spiral taktıran yada iğne olan varsa bana yardımcı olabilir mi?...
Çok yorgun ve uykusuzum..
herkese selamlar nasılsınız güzel anneler
ayşe ve ebru geçmiş olsun bebişlere.acil şifalar.
balık yağından bahsetmişsiniz ama daha erken değilmi.ben daha balık bile vermedim.çünkü buradaki balıklar çokta taze değil.izmire gidince başlıycam balığa.
camlara silmiştim gecen gün ama bugün hava birden kapandı ve tabi sonuç yağmur.gitti benim yaptığım tüm temizlik.neyse nisan yağmuruda güzel olur aslında hani derler ya nisan yağmurunda ıslanırsan saçın çabuk uzarmış.
bugün kızı kontrole götürecektik ama bu havada zor baska güne artık.
bende 2. regl mi yenı oldum hamıle oldugumdan suphelenıyodum 10 gundur cok strese gırmıstım.dr um en ıyı korunma yontemı erkegın korunmasıdır dedı.fakat cok guvenılır degıl bence.bende spıral taktırmayı dusunuyorum artık.dr um vazgecırmıstı.akıntı yapar dıye.ama sımdı spıral taktırmak en mantıklısı gıbı gelıyo.tabı spıralide acaba vucut kabullenecekmı bakalım bıde bu sorun var.
sağol canım bilgin için yazını görmedim ama bencede şu dönemde kullanmamalı.balık yagını cok arastırdım vermeyı dusunmuyorum.kardıolojı derneklerı desteklemıyor balık yaglarını.dun bununla ılgılı bı yazı gonderdım kımse okumadı ama.
aslında bende korkuyorum spiralden ama yinede bir kere deneyeyim diyorum ...eğer vücudum kabul etmezse çıkartır başka yönteme başvururum..eşim korunuyor ama ona güvenemiyorum....
iğne de mantığıma yatıyor ama yan etkisi fazla diyorlar..
o zaman masallah diyerek gune baslayalim
aman nazar degmesin poyraza
ali de arada oyle suprizler yapiyor bana ama bu gece cok kotuydu
e tabi cocuk gum gum oksuruyor uyuyamadi
sabah gozleri sulanmaya burnu da akmaya baslamisti insallah daha kotulemez
kızlar bebeğimin ateşi var ishal çok kötüyümm yaa dr aradım açmadı bidaha arıycam...acaba dişmiki..
günaydın anneler..
oğlumu okula gönderdim...eymen bey ile uğraşıyorumm...geçen hafta dişimiz patladı ama çok huysuz herşeye ağlıyor uyumuyor....üstelik bunlarla uğraşırken dün ilk regl imi oldum...çok yoğun oluyorum....ama artık hamile kalmaktan daha çok korkmaya başladım...Doğum kontrol yöntemlerine başladınızmı...öbür ay eğer tekrar regl olursam spiral yada iğne düşünüyorum...spiral taktıran yada iğne olan varsa bana yardımcı olabilir mi?...
ilk regl olmuşsun gözün aydın stres oluyo insan olamayınca bende hala regl olmadım olsam keşke artık ... korunma yöntemi bizde işte bazen prezerva. bazen geri çekme öyle yapıyoz spiral bende düşünüdüm ama korkuyorum taktırmaya :)) doğum yapmışız hala korkuyom :))
Çok yorgun ve uykusuzum..
sağol canım bilgin için yazını görmedim ama bencede şu dönemde kullanmamalı.
kızlar gönderdiğim link açılmıyor sanırım ama googleden (domuz PCV1 DNA)yazıp araştırın rotarix aşısı yaptıranlar özellikle okusun .biz rotarix yaptırmıştık iki dozluk içinde domuz dnası varmış ve şimdilik kullanımı askıya alınmış.moralim bozuldu ya.kuzularuımızı hastalıktan korumak için yaptırdığımız aşılar zararmı vericek onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?