tünaydınnn
benim oğluşumda benimm kopyam ya gerçekten süper bişi ben hep düşünürdüm bana mı benzicek benzerse benim erkek halim nasıl olurki diye :))
Bu arada istanbul buluşmasımı var benmi yalnış anladım ?
slm herkese eloşcum kolay gelsin benimde ince temizlik yapmam lazım ama petekler yanıyo hala bizde tamamiyle kışa veda diyince başlıycam inşlh..
kızlar kuzum uyuyor.. enfeksiyon kapmış ishali geçti şükür ama halsiz yavrum dr iğne yazdı ama yaptırmadım çünki iğneyi başka dr yazdı bizim dr sormadan yaptırmak istemiyorumm..dün serum takıcaklardı taktırmadımm şimdilik iyi gibi sizde ne var yok..
aysecım gecmıs olsun zaten hemen serum takılmaz ya. bazıları çok salak oluyor pat iğne pat serum
slm kızlar nasılsınız:)) ela sana kolay gelsin canım allah yardımcın olsun:)) tabi benimde
gamzecim o elanın saydıkları benim yapcaklarımın yanında hiç bişey gibi:)) kadınbda çağırmıycam evdeyim diye kendim yapma kararı aldım belki kilo vermemede yardımcı olu8r diye nasıl yapcam bilmiyorum yaz temizliği zor iş:)))
selam kızlar...
nabersiniz...
dün doğum kontrolü hakkında yazı yazmıştım ama cevap verilmemiş...
herkes rahat galiba :):)...
ben doğumdan beri ilk kez regl oldum..o yüzden artık korunma yöntemi bulmam lazım...hamile kalmaktan çok korkuyorum...spiral iğne veya hap...
kullananlar yardımcı olabilirlermi?..
selam hoşgeldiiinnnn...
valla ne yazdıını bilmiyorum canım ama ben özel bir yöntem kullanmıyorum....
spiral felan taktıranlar var yanlış bilmiyosam ama daha fazla kim ne yapıyo bende bilmiyorum......
ayrıca bu konuda kafalar çok karışıyo ama regl olduğun anda korunmak değil regl olmuyokende korunmak gerekiyomuş kadınların en büyük yanılıp hamile kaldığı durum buymuş doktorum özellikle uyarmıştı sizinde aklınızda olsun arkadaşlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?