feyzacım benim eşim korunuyo o yüzden bilemicem daha öncede hiç hap kullanmamıştım zaten spiral de takmayı istedim sonra eşim istemedi bende vazgeçtim
evet benim doktorda soylemisti sut korumaz diye
bize de emzirme donemin boyunca esin korunsun emzirmeyi birakinca yine dogum kontrol hapi kullanirsin demisti
bben daha once yasmin diye bir hap kullaniyordum ve cok memnundum
feyzacım ben ilk evlendiğim zamanda 2 seneye yakın eşim korundu ben hiç bişi kullanmadım am abu kişiden kişiyed değişir öncelerden hiç kullnmadınmı hap veya spiral ?s
feyza yasmin bende hic yan etki yapmadi ben memnundum
yalniz doktorum kesin olarak uyardi emzirirken dogum kontrol hapi kullanilmaz diye
eger emziriyorsan baska yontem dusun derim
canım bende daha önce myralon diye hap kullanmıştım..yasminden sonra gelen en iyi hap dedi doktor...ama bende çok fena kilo yaptı...56 dan 62 ye çıkmıştım...hapı bıraktım bir ay sonra hamile kaldım tabi isteyerek...hala da kilolarım duruyor..yasmin daha iyi galiba ...sende yan etki yapmadı mı hiç...
selam canım bende aynı myralon kullandım çok memnundum 1 buçuk yıl kullandım ama
57 den 62 oldum sigarayıda bıraktım diye oldu zannetmiştim ama şimdi eşim korunuyor fakat emzirme döneminde içilmiyor hap ve süt kesiliyormuş içince tanıdıklar çocukları sütten ayırırken içtiler süt dönsün diye
View My Video
gel dedıgımde yurutecle bana dogru gelemeyen oglumun sınırıne bakın:)sakın gel demeyın cok kızıo:)))
View My Video
gel dedıgımde yurutecle bana dogru gelemeyen oglumun sınırıne bakın:)sakın gel demeyın cok kızıo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?