2009 Eylül Anneleri

böyle durumda dr neden normal dıye ısrar ederkı çok uzuldum gul. inşallah yaşar kuzu.. benım yıgende kaka yapınca apar topar alındı sezeryana çok sukur sıkıntı yok hemen mıdesı yıkanmıstı

zeynepcim bi turlu uygun olamadim ki yaw
aciyorum okuyorum hooop bisey cikiyor yazamiyorum ((
pasaport islerini dun halletmistik bugun kismetse gidip alcam cok sukur bu da bitti
vize isi kaldi simdi

ali de dogdugunda poposu kakali dogmustu cok korktuk ama sukur yutmamisti
bende 22 saat sanci cekmistim doktor artik sezeryan yaplim deyince direnmedim iyiki de oyle yapmisim yoksa bizde gec kalmis olabilirdik

gül çok geçmiş olsun ablana dualarımız onula Allahın izniyle iyi olur inşlhh...

pasaportu almıssınız ne güzel hayırlı olsun dünyayı gezsin ali.:)

benimde eşimin yiğeni italyaya gidicek bir türlü vize alamadı hep eksik evrak diyolar vize almak zor galiba sizde italyaya gidicektiniz dimi ?

evet zeynepcim bizde italyaya gidicez
esimin babasinin tanidik turizm acentasi var daha once shengen vizemizi onlar cikartmisti cabucak
heralde bu seferde onlar alirlar vizeyi insallah bi sorun olmaz

inşallah canım :))

bende çook istiyorum eme eşim pek sıcak bakmıyo ilerde diyo çünkü gökşen daha küçük diye bahanesi var :)

gene uyudu poyrişş . komşuya oturmaya gitcektik ben geç gitcem sanırım uyancak corbasını yedir giydir derken anca.. eltimler gitsin bari arayayım

gül çok geçmişler olsun
inşallah hemencecik iyileşir toparlar minik kendini
ablanın duymasına gerek kalmadan düzelir minnoş umarım

ela çok sevindim senin adına
kendim vermişim gibi valla yaa
demek ki olabiliyomuş
ben de dünden beri çok çok çok kararlı bi şekilde devam ediyorum recimime

leeeyn ben niye cok kararli devam edemiyorum kafayi yicem
oglen yemek yememeye karar verd,m bugun
yemek yemeden eve gittim
ise bi geldim yemekte firin sutlac varmis aldim onu yedim
boole de sacmalik gormedim

slmm herkesee baya uzun zamandır yazamadımmm umarım herkes ve bebişler iyidir cok yogunum ehliyet sıbnavıydı suydu buydu simdide bahar temezizligiyle ugrasıyorumm bi türlü fırsat bulamadım yazmayaaa nasılsınızzz kızlarrr biz çok şükür iiz alt 2 dişimiz cıktı buaralar üstlerde fena kasınıyoo cıkcak galibaaa özlemişim yafff

fatoş hg dişleriniz hayırlı uğurlu olsun.. Bravo sana bu yoğunlukta bide ehliyete mi gidiyosun:)

Benim ehliyetim var kaç senedir ama öyle süs duruyo arabada var ama öğrencek zaman bulamıyom nedense

fatoş hg :)aldınmı ehliyetini bende bu yaz alıcam inşallah nasıldı zormuydu ?
canım daha sonuclar acıklanmadı ama soru cvplar verildi kontrol ettimm geçtim galibaa ya cok calıstım ben zorlanmadım kolay geldi bana inşallah sende zorlanmassın canım...

ebrucum sen zaten karar vereli az bi zaman oldu
ben marttan beri başlayıp başlayıp bırakıyorum
bu sefer de bozarsam artık kilolu yaşamayı kabullenmiş olup hep şişko kalıcam
sigarayı bırakmak gibi düşündüm yani

sigarayı da içmeyeli 1 sene 3 ay 11 gün olmuş
bu kadar içmedikten sonra şimdi bi içersem bir daha bırakamam diye düşünüp ağzıma sürmüyorum
onun gibi yani

fatoş hg dişleriniz hayırlı uğurlu olsun.. Bravo sana bu yoğunlukta bide ehliyete mi gidiyosun:)

Benim ehliyetim var kaç senedir ama öyle süs duruyo arabada var ama öğrencek zaman bulamıyom nedense

ya önceden pek aklımda yoktu ama cocuk olunca ihtiyaç duyuluyor arabaya ee hepp eşimde emrime amadee deil tabiii:))) iş başa düştü napalımmmm

kızlar merhaba, ben burayı pek takip edemiyorum, genelde zaman oldukça face e giriyorum ama orada da pek kimseler olmuyor,
inşallah herkes iyidir,
gül canım tekrar geçmiş olsun,inşallah ablan duymadan düzelir bebeğin durumu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…