2009 Eylül Anneleri

baharcım ben de burdayım canım, yazdıkların beni çok mutlu ediyor ya, gülmemi sağlıyor valla gün içinde. ama canım sen de tam süt iznime denk geldin... iyiyyiz tatlım bebeleri bıraktık ne yesek diye kendi derdimize düştük... sen nasılsın.

ebru bu saydıklarının çoğu nasıl çiğ yeniliyoki, yani yiyolarmış ha önceden... bana fasulyeyi çiğ yemek enginara göre daha sevimli geliyo :)

benim çıkmam gerekiyo, malum rüzgar beni bekler....

bende geldim yeniden.. geöçmişi okudum.. gülay maşallah rüzgara ne güzel öğrenmiş yemeyi.. bende artık badeye daha büyük paröçalar veriyom çiğnesin diye.. bade de sevecek çiğneyerek yemeyi sanırım..parça parça ekmek veriyom bayılıyo...

gülcanım bu arada maşşalah çok iyi kilo vermişsin..

gulaycim zaten bunlari pisirerek yiyoruz da
neleri yiyebileceginin kistasi bu pisrmeden yediinde sana zarar vermeyecek sebzeleri pisirerek yiyebilirsin
baklagileler mesela cig yersen baya kotu etki ediyormus

kızlar bana akıl verin liften yaaaa. biliyorum benim kadan mikemmmmel bir ev kadını bunu bilmezse kim bilcek ama biz boğaziçililerin de bilmedikleri olabiliyor :) ben bu çocuğu tekrar nasıl alıştırcam sebzeye ete yaaaaa....

gülaycım güle güle canım. ben kendimi unuttum walla. ali efe o kadar mızmız ve iştahsız ki. delirmem an meselesi :)

dişindendir.. bade de dişi çımadan önceki hafta öyleydi.. herşeye ağlıyo tepemden inmiyodu.. bir tane çıkardı rahatladı ama sanırım diğeride çıkacak çünkü mızmızlığa başladı tekrar

hayırlı olsun hayatım dişiniz. ama bizim görünürde diş te yok. çok mızmız babanemin yanında o kadar değilmiş beni görünce başlıyo iğnesiz arı gibi mızzzz mızzzzz :bbo:

hayırlı olsun hayatım dişiniz. ama bizim görünürde diş te yok. çok mızmız babanemin yanında o kadar değilmiş beni görünce başlıyo iğnesiz arı gibi mızzzz mızzzzz :bbo:

sağol canım.. bizimde yoktu görünürde hatta sabah birşey yoktu akşam üzeri çıkmış.. yani ne zaman çıkacağı belli olmuyo

gunaydin kizlar
calisan anneler icin gun cabucak gecsin
memikleriniz sutlu,bebeikler bol istahli olur insallah bugunnnnnnnnn

günaydınn.. ee gezmeler dolaşmalar başlar bugün yarın ama bugünde 1 mayıs bi yere de gidilmez

benimde canım sıkkın dün gece çok uyandı poyraz burnu tıkalı emmiyo yemeden uyudu dün akşam hastamı oldu ne anlamadım boğazları ağrıyomu acaba diye düşünüyorum ( off bi yandan görünürde 5 tane diş var ucunu göstermiş bi yandan bende iyi sayılmam geldimmi üst üste geliyo..

günaydınlar güzel bir gn olması dileğiyle
geçmiş olsun eminecim
akşam halil ibrahimde ağlıyarak uyandı sık sık bu haftamız böle geçti zaten
şu dişler çıksada uffffff

günaydın kızlar nasılsınız
bu sıralar bütün bebişler huysuz heralde kaan doğdu doğalı ilk defa bu hafta çok huzursuzdu gece durmadan ağlıyor çok uykusu var gözünü açamıyor ama sürekli mızır mızır saat 3 de pes ettim ışıkları yaktım hadi oynayalım bari diye ama daha çok ağlamaya başladı uyumak istiyor ama sürekli mızırdıyor berbat bi gece geçirdik şimdi uyuyor allaha şükür ama heran uyanabilir tüm düzenimiz alt üst oldu bu hafta diş falanda yok yemekle aramız çok kötüydü ama akşam bizim için yaptığım mercimek çorbasını severek içti çok sevindim artık ona özel bişi hazırlamamaya karar verdim o kadar emeğe vakte yazık oluyo 1 kaşık bile yemiyo bizim yemekleri az yağlı az tuzlu pişirip onada vereceğim
baharcım iştahsız bebek çok zor oluyo canım kaanda bişi yemiyo yumurta peynir meyve muhallebi ekmek sevmiyo sadece brokoli seviyo bide mercimek çorbası hoşuna gitti sende bu sıralar onun sevdiği yiyeceklerden vermeyi dene canım onlar istemeyince yedirmek çok strese sokuyo insanı resmen otorite savaşı yapıyoz kaan la ve o hep kazanıyo inanılmaz inatçı ben pes ediyorum hep onun istediği oluyo sonuçta zaten zorla yedirmek imkansız bu küçük insanları ben ağzına veriyorum o tükürüyo kirlenmiş kıyafetlerde cabası
hasta olan bebişlere geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah allah çaresiz hastalıklar vermesin biliyosunuz ben çok yıprandım kaç gece ağladım beyninde kist var diye ama şimdi iyi allaha şükür büyük ihtimal ilaçlarla düzeldi diye düşünüyorum bide burda güneş yok hala dışarı çıkarmıyorum inşallah bu ayın sonunda antalyaya tatile gidecez önce bi tatil köyünde kalcaz sonra beleğe ablamın yanına geçeceğiz orda bol bol güneşlenir diye avutuyorum kendimi dr un birisi raşitizm olabilir demişti prof bişisi yok diyo ama yinede taktım kafama hergün d vit veriyorum aksatmadan ama güneşde lazım tabi kızlar siz demir damlası veriyomusunuz burda 9. ayda başlaniyomuş geçmi acaba sinana 4 aylıkken vermişti dr u yine yanlış bişi olsun istemiyorum kansızlık olmaz inşallah bu sıralar kan testi yapmadılar salı günü aşımız var inşallah kan değerleride iyi çıkar offff çok uzun yazdım heralde çok ösledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…