2009 Eylül Anneleri

jasenka cnm evet en güzeli sanırım kendi pişridklerimizden yedirmek bende öyle karar aldım az yağlı az tuzlu yapıcam baharat katmıam fazla... çünkü yemeyince de o çorba 3 gün dolapda bekliyo sonrada vermek içimden gelmiyo .. hadi yemek yapamadıgım gün olur o gün ona özel pişririm .
bu arada demir ilacı veriyoum herkesde veriyor bildiğim kadarıyla.

ne güzel tatil planlarınızı yapmışsınız çocukla tatil nasıl olur artık orasdıa meçhul ama yinede rahtalarsın biraz. güneşlenir deiğin gibi...

bizde bugün dışarı çıkcaktık babamız gezdircekti bizi ama dün gece ki ve bugünkü burun hırıltısı ve akıntısından sonra vazgeçtik soğuk algınlığı var sanırım daha fazla soğuk almasın dedim ve yine evde oturmaya devam

yemek yapmam lazım ama hiççççççç bbişey yapasım yok valla kolum kıpırdamıyo haftasonu moduna girdim :)

Ececim biz demir veriyoruz cnm 4 aydan beri.zaten bizim anemimiz var...oh ne güzel tatile gidcekmişsiniz bol bol güneşlensin oğluşlar...sanada cok iyi gelecegnden eminim...

slm kızlar

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun allah şifa versin

yemekten konusu açılmış demek bu zamane bebeklerin hepsi aynı:)) eylülde okadar iştahlı bebek kendi çorbalarını falan içmez oldu ama bizim yediklerimizden verim bayıla bayıla yiyio zilli

diyet konusuda açılmış yarama tuz bastınız kızlar ama fena rejimdeyim resmen aç geziyorum yoksa diyetle falan veremem ben bu kiloları birde lahana suyuna başladım günde 2 kere sabah akşam lahana suyu içiyorum ve 1 haftada 2 kilo vermişim bakalım inş. devamı gelir:)))

günaydın herkese ...

eylül580 bugünde mi çalışıyosun sen , neyse kolay gelsin ne diyim

bende evdeyim oğluşumun hala burun akıntısı var bi hapşuruyo sümükleri baloncuk oluyo :)) haftaiçi iyiydi haftasonu gezcez hasta oldu neyse iyileşsin de dışarıda çıkmam sorun değil napalım ...

canım çok geçmiş olsun
aman iyi olsun da bi hafta sonu daha evde ol bişe olmaz
evet malesef çalışıyorum bugün
sağol kolay gelsin dileklerin için :)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar:)
herkese ıyı hafta sonları...aynı dertler bizdede var...doruk ıyıce ıstahsız bı cocuk oldu.hep ıstahsızdı ama en azından kendıne gore bı duzenı kurmustuk.sımdı o da yok. bıde acayıp huysuzlastı.hep mız mız mız mız....kucak ıstıyo sureklı.uyumuyo.uykularından aglayarak kalkıyo....ve hala dişlerimiz yok(((((((((

olsun napalım cok sükür bunada...bu arada ben sızın gıbı köfte vermeyı denedım ama ne mumkun.en ufak bı puturden kusuyo sıpa...kofteyı pısırıp mınık parcaları koydum agzına1 ogurdu 2 ogurdu 3 bööööğğğğğğğğk hepsı cıktı...kıymaları corbay katıp suzuyorum hala..sanırım benım oglusum puture alısamıcak.varmı bana tavsıyelerınız...???

bu arada ben sureklı okumaya calısıyorum yazamasamda....ama son zamanlarda hıc hılale denk gelemedım...varmı bılgısı olan???

bıde ELACIM bacım arıyorum senı ama ulasamıyorum ben.sen aradıgında sınav gozetmenlıgındeydım acamadım.o gunden berı arıyorum ama ulasılamıyon :))))

su an öğrencılerım sınavda...3 haftadır sıkı hazırlanıyoduk...sabah erkenden gıttım gırceklerı okullara moral verdım onlara:)) cok mutlu oldular tabı bende ınsallahh basarılı olurlar....kardesımde kpds de su an...Allah yardımcısı olsun hepsının.....amın

sudeyonca gecmıs olsun arkadasım...ıhlamur vermeyı denedınmı.bı faydası olur belkı.....
eylul kolay gelsın..calısmak zor yaaaaaa

allah zihin açıklığı versin sinem öğrencilerine ve kardeşine :)

eylül cüm eşimde senin gibi çalışıyo geceden beri mesai de (

başarılar diliyorum sınavdaki öğrencilerine ve kardeşine

doruk'un mızmızlığını da dert etmemeye çalış şu ara hepsi aynı modda takılıyo bu miniklerin
köfteyi de ben daha denemedim
hala çorba içinde veriyorum

eminecim geçmiş olsun canımm kuzun hemen iyileşir inşallah

sinemcim iştahsızlık bizdede var malesef dişimiz kabarmış ama daha çıkamadı

sağol sinem
zeynep Allah eşine de kolaylık versin yaaa
ne uyuz bi durum pazarını ailenle geçirmek dururken burda çalışmak

sinemcim ben köfteyi pişirdim elimle parçalar halinde verdim yedi sonra önüne koydum güzel ce kendide yedi bence sende yavaş yavaş alıştır zaten bu ayalarda çiğneyip yutmayı öğreniyolar sen biraz ısrrar et istersen bide önüne koy kendi yemeye çalıssın ben başındna beri öyle yaptım şimdi herşeyi çiğneyebiliyor mesela makarnayı bile haşlayıp önüne koyuyorum :))

sorma ya hafta içide bazen geceleri gidiyo özel sektör böyle işte insanın canını çıkarıyo ama karşılığınıda alamıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…