2009 Eylül Anneleri

ah be canım bende ıstemezmıyım yesın dıye delı oluyorum.ödüm kopuyo su okula gıdene kadadr her seyı mama gıbı yıyen cocuklardan olcak dıye...ugrascam tabı ama hıc hazır degılkı.cıgneme efleksı yok zaten daha.gluuk dıye yutmaya calısıyo.e tabı putur bogazına yapısıyo.sonrası malum.ama onune koymadım hıc.bıde onu deneyeyım bakalım nasıl olcak.sagol? gökşenın keyfı nasıl???

kızlar gökşen epey zayıfladı bacaklarının eski tombulluğu gitti yüzü de öle boyu na gitti desem bıyundada pek fark yok ama 5 dk yerinde durmuyo sürekli etrafı gezip duruyo yemek te pek iştahlı yemiyo napıcam (

eylül580,sido ve pushingcim sağolun güzel dilekleriniz için...

sido başarılar öğrencilerine...

zeynepcim inş. bu dönemleride atlatıcaz tabi meraklılar sağo sola saldırıyorlar birde iştahsızlık olunca kg alamıyorlar . şu iştahsızlık olayı ne zaman bitcek bende merak ediyom bugün yediği sabah 70 ml mama azcık armut püresi azcık çorba o kadar...
zeynep senin kızın kaç kg ?

canım en son 8kilo 300 gr dı üzerinden 1 ay geçti nerdeyse artık konrtolede gitmicez ben şimdi merak eder dururum

Son düzenleme:
maşallah yine de bizimkinden iyiymiş .. poyraz 7 kg idi en son 1 ay geçti aynen nerdeyse.. dr da demişti alt sınırlarda bende çok üzülmüştüm niye kg almıyo diye bi ara takmıştım o kadar emdi yiyo iyi kötü ama almıyodu dr hareketli demişti bide yapısı bu olabilir demişti.

daha çok değişirler bence ..

peki önlükle baş edemezsin ne giyiyor makarna yerken canım..bide hangi makarnadan rahat yerki bende yapayım yesinn..

mrb kızlar ya benim kızımda çiğneme refleksi iyi durumda ama yiyebileceği şeyler çok kısıtlı siz neler veriorsunuz biz tüm sebzeleri ve şekersiz tuzsuz salçasız herşei yioruz köfteyi nasıl veriorsun?? ve makarnayı??

ben köfteyi hafif yağda kızartıp ufak ufak parçalara bölüp veriyorum yada o köfte kıymasını çorbasına katıyorum öylede lezzetli oluyor .. henüz makarna bende vermedim ?

ilk günaydın benden sanırım bu gün
güzel bi hafta olması dleğiyle
ben inanılmaz uykusuzum
ve berbat bi gece geçirdim
eşimin çok yakın arkadaşının nişanı vardı
gittik....
halil ibrahim hiçç durmadı doğduğundan beri bu kadar çok ağlamamıştır
çok moralim bozuldu..üzüldüm..sıkıldım...giyinip gittiğimize de değmedi
eve döndük 1 saat filan kalmışızdır
2 arkadaşının da bebeği var onlar yakınlarına bırakmışlar bebeklerini
eşim biz nereye oğlumuzda oraya die beraber gittik ama...
hoş bırakacak kimsemizde yok
keşke ablamlarla aynı yerde otursaydık
çok gerginim halaaaa...sanırım benim için hayat böle gerginliklerle devam edicekk
eşimle yanlız bi yere gitmek hayalll benim için..

ve son olarak bugün anneciğim ölümünün 6.yılı doluyorr
dua edermisiniz anneciğime....
o hayatta olsaydı zaten böle sorunlar da yaşamazdık

tşkklr..burasıda olmasaydı ...kime dökecektim içimi bilmiyorumm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. nasılsınız?
epeydir giremiyorum girsemde girişim ve çıkışım bir oluyor.
küçük hanım büyüdükce ilgi alaka istiyor hep.
1 2 aylıkken pek bi iyiymiş koydugun yerde duruyordu.
şimdi böyle yakınmaya başladım ben birde yürümeye başladıklarında nolcak halimiz bilmiyore.
salıncagına koyuyorum cıx birkaç dka sonra sıkılıyor.
yürütece koyuyorum biyerleri karıştırma çabasında elini tv ünitesinin çekmecesine sıkıştırdı dün anladım bir an yanlız koymaya gelmicek bu hatun.
arabasına koyup dışarı cıktıgımızda ondan mutlusu yok. hiç sesi çıkmıyo. uykusu gelince hemencecik uyuyuveriyo.
ee be yavrum evdede böyle kendi kendine uyusan ne olur :)
dün gezmelere gittik küçük hanıma yazlık ciciler aldık nasıl mutlandım.
kendim için hiçç bişicik alınmadan alışverişten mutlu mesut döndüm. ne müthiş bi duygu. şimdi uyuyor ben erkenden kalktım temizlik yapcam herbi yerleri çamaşır suysuyla buluşturcam :)havalarda ısındıya deymen keyfcazıma..

tülaycım sanada günaydın.
tosuncuk kalabalıktan sıkılmıştır alışık degilse.
benim kızda genelde uslu bi bebek oldugu halde bazı zamnlarl mum tutturuyor. hiç akıl sır ermiyor.
annecigininde mekanı cennet olsun. elbette dua ederim.

günaydın kızlarr..
tülaycım Allah annenin mekanını cennet etsin..
emnın ol oglunu bır yere bıraksanda olacaktı sıkıntın cunku aklın onda kalacaktı. elbette bundan daha rahat olurdun ama şartlar canım.demekkı kalabalıktan ve gürülktüden hoşlanmadı çocuk

makarna mı yiyor bebekler.
ofs benim kız neden corbayı bile yemek istemiyorrr.
su içiremiyorum içmiyorr.
sebzee hiç yemiyor.
meyve desen oda yokk.
bi yogurt corbası birde tarhana corbasıı oda yerse tabi gönlü olursada..((
bak şimdi cok üzüzldüm. nasıl alıştırcam yaa nasıl yedircem ben bu kıza bişiler.
işin garip yanı benide sadece uykusu geldiginde emiyor emerek uyudugu için. yani uyumak için emiyor.
gecen hafta kabak verdim bal kabagı
içine 10 tane dafan üzümde atttım hasladım ha birde yarım incir.
sonra pişince içinden inciri aldım püre yaptım. sonrada içine dövülmüş ceviz koydum un gibi yaptım. cıkartmasın diye ilkinde cok güzel yedi gecen gün yine yaptım yemedii.
birdaha yaptım yemiyor.

saolun meryem cim , hüsniye cim
elbette normal bebeğim sıkılmış olabilir ama
yoruldum sanırım
sırtımı bazen dayayabilecğim kimsem yok
eşiminde oğlumlan ilgili pek yardımı yok...
her sorumluluğu bana ait
neyse ben bunalmış durumdayım sıkıyorum sizide

gunaydin tulaycim cok normal hissettiklerin
halil ibrahime dogdugundan beri tek basina sen bakiyorsun
cogumuz bi sekilde yardim aldik simdiye kadar
bende bakicimiz baslayana kadar seninle ayniydim markete bile gidemiyordum cok bunalmistim ilknur basladi hayatta benim icin tekrar basladi o derece yani

sende kendini kotu hissetme su anki duygularin cok normal
biraz daha sıkacaksin disini bu cocuklar 2-3 yasina geldiklerinde kendi kendilerine biraz da olsa yetmeye basliyorlar hersey daha keyifli oluyor
cogu arkadasim oyle diyor 3 yasnda su an cok rahatim diye
hem benim annem kardesim var da noldu annem bi gun bile gelipte kalmadi bende kardesim desen oole sadece bi seviyorlar o kadar
yani kimsem yok diye de uzulme olabn bazi arkadaslarimiza da bu konuda faydalari yok gordugun uzere

annecigininde mekani cennet olsun insallah.
allah sizlere saglik uzun omur bas hoslugu versin

günaydın en güzel anneler
tülaycım Allah ganigani rahmet eylesin annene canım tabikide dua ederim..canım hiç canını sıkma bak benimde bırakcak çok yerim var ama deki 1 kere bıraktınmı yok çünki ayrılamıyorum kuzumdan fobi oldu bende:))) negüzel kuzun hep senle canım eşinle yıllardır geziyon azcıkta kuzuda olsun yanınızda...:))

hüsniyecim günaydın sanada bizimkide bu sabah çok iştahsız kahvaltı etmedi napcam bilemiyorumm artık öğlen meyve yerine yemeğini yer.. bizimkide dün tepsiyi çekiyodu azkalsın zor yetiştim yetişmesem bir sürü bardak kafanısa düşecekti..
meryemcim günaydın sanada keyifler nasıl biz bugün iştahsız uyandık elimle omlet yedirdim azcık okadar...

Son düzenleme:
aliye hafta sonu kalkan baligi pisirdim enginar ve havuc ile karistirip verdim
yedi ama cok mutsuz bi seklide yedi
bu cocuk kesinlikle baliktan hoslanmadi
sebzesiyle karistirinca bile tadini alip yuzunu burusturuyor
bi kısmını da ayrimistim balikli yemeginin
dun sabah yumurtali kahvaltisini yediriyorum hazir onu yerken dedim arada baligi da kakaliiim :)
bi kasikta ondan verdim gormeniz lazimdi cok komikti
boyle yuzunu burusturup direk kafayi kaldirip elime bakiyor anne ne verdin sen bana der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…